FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 21 maj 2018, 11:23

Treba staviti Andjusica da igra. nije los bio u Celiku 4 gola i 5 asist.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 21 maj 2018, 13:23

MortemHz je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Bordo DivEvi u Evropi, spavate li mirno ekipe iz San Marina, Gibraltara, Andore i Vatikana ? :kafa:
Me mozemo brate igrati sa Širokim :urnebes:
Što bi rekli ovi sa Telemacha: "Ma isto ti je to". :mrgreen:

Ovom Zrinjskom se nema šta prigovoriti, Bilbija im zna biti kapiten, a pet Hrvata u prvih 11.

High

Post Postao/la High » 21 maj 2018, 13:42

Pa i nama je bilo dobrijeh kapitena!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 21 maj 2018, 13:45

Nisam primjetio neki Bošnjački klub u Premijer ligi. Ostali klubovi su u početku muku mučili kada treba dovesti "stranca".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 maj 2018, 13:57

esprit24 je napisao/la:Nije Husref kriv sto Rahmanovic sa dva metra gol ne moze pogoditi. Nije Husref kriv sto hebibovic ne zna promit loptu, nije husref kriv sto se ahmet polomi kad izadje 1:1 nije husref kriv sto je hodzic teletabis. U danasnjoj ekipi vrijedi stanojevic, adukor, mujakic, velkoski i donekle kuzmanovic, a ovo ostalo je dno dna. Sto se mene tice ja bih husrefa pustio da odradi evropu, pocetak prvenstva pa da sudimo.
Cuj nije husref kriv :shock: Ja sam odredio sastav a ne trener de ba ne branite prodanu dusu. Kriv je i to dobro. Cim je poceo da se uvlaci u zicugu upravi faleci ih kako dobro rade sve je jasno. Nema covjek obraza da kaze ja sam kriv za lose igre i rezultate. Tko je dao zeleno svijetlo da ovaj parmak potpise?????? Trener prodana dusa ne branite ga ljubitelji lika i nedjela husrefa musemica. Treba jasno reci. NAPOLJE PRODANA DUSO ODLAZI IZ SVETINJE MUTIKASO :oops: :oops: :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2018, 14:45

robertkosar je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Nije Husref kriv sto Rahmanovic sa dva metra gol ne moze pogoditi. Nije Husref kriv sto hebibovic ne zna promit loptu, nije husref kriv sto se ahmet polomi kad izadje 1:1 nije husref kriv sto je hodzic teletabis. U danasnjoj ekipi vrijedi stanojevic, adukor, mujakic, velkoski i donekle kuzmanovic, a ovo ostalo je dno dna. Sto se mene tice ja bih husrefa pustio da odradi evropu, pocetak prvenstva pa da sudimo.
Cuj nije husref kriv :shock: Ja sam odredio sastav a ne trener de ba ne branite prodanu dusu. Kriv je i to dobro. Cim je poceo da se uvlaci u zicugu upravi faleci ih kako dobro rade sve je jasno. Nema covjek obraza da kaze ja sam kriv za lose igre i rezultate. Tko je dao zeleno svijetlo da ovaj parmak potpise?????? Trener prodana dusa ne branite ga ljubitelji lika i nedjela husrefa musemica. Treba jasno reci. NAPOLJE PRODANA DUSO ODLAZI IZ SVETINJE MUTIKASO :oops: :oops: :oops:
Joj vala i ti si dobro dosadan.Evo ja sam bio prvi kriticar ekipe i Husrefa al sto se tice derbija odavno Zelju nismo onako nadigrali na Grbavici.
Jedina Husrefova greska je sto je od prve minute stavio Mustafica jer je momak odigrao katastrofalno.Dalje Zeljo je imao dva suta na gol,prvi gol se lopta odbija Hebibovicu od glavu i dobio ubrzanje i promjeni smjer a drugi je iz ofsajda i to su jedine Zeljine sanse a mi smo ih imali 4,5 cistih gol sansi.Eto pregledaj prilog utakmice ako mi ne vjerujes.Da trebaju promjene trebaju,al Bgm da smo dobro odigrali derbi itekako jesmo.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2018, 15:03

Igraci pa tek onda Husref..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 maj 2018, 15:10

ova sezona je ista ona kad je Jesic bio trener. ne znam sto neki pokusavaju da prikazu kako je dobro stanje u FkS kad nije. imamo loše rezultate ,igra je loša ,navijaci bojkotuju ,prodajemo mlade,najbolji igraci odlaze djaba ili za sicu, uprava nema jasne ciljeve itd itd .ja sam uvijek uz klub i nikad se ne mogu radovati losem stanju u klubu , treba pozitivno pricati o klubu ali uprava i ovi na terenu moraju pokreniti nesto da bi mi navijaci pogurali neku pozitivnu pricu ,nazalost ja je trenutno ne vidim u nasem klubu . nadat se da ce krenuti ka pozitvom od ovog prelaznog roka .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2018, 15:11

Dobro je njima financijski, tu se pravi razlika jer nas ne zanima novac vec rezultati koji bi i njima donijeli x10 puta vise novca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2018, 15:12

MortemHz je napisao/la:Igraci pa tek onda Husref..
Ahmetovicu zapne linija sesnesterca,Hebibovic ko Hebibovic umjesto da samo lagano potkopa on kontra.Rahmanovic s metar fula 7 metara. :? :?

Opet kazem ,treba pored uprave i novi trener i sve ,al ovoliko pljuvati po Husrefu a jedina greska mu je Mustafic na derbiju bila.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2018, 15:13

Jučerašnjim utakmicama 10. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine okončana je sezona 2017/18. Fudbalski klub Sarajevo je zauzeo 3. mjesto na kraju takmičenja, te je naš klub izborio učešće u kvalifikacijama za UEFA Evropsku ligu.

Žrijeb parova prvog pretkola obavit će se 19. juna tekuće godine u Švicarskom Nyonu, a međunarodne utakmice pomenutog kruga kvalifikacija igrat će se 12./19. jula.

Pored prvotimaca, učešće u međunarodnom takmičenju osigurali su u juniori Akademije FK Sarajevo. Naši dječaci su osvojili Omladinsku ligu Bosne i Hercegovine, te će nastupati u UEFA Omladinskoj ligi prvaka.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 21 maj 2018, 15:17

HAHAHAHAHAHA. Husrefu mozes reci svasta, ali da se ugradjuje ili da mu neko naredjuje ko ce igrati nikad. Pa on Husicu u slobodi nije dao pardona koji ga je placo iz svog djepa, a da dadne nekoj sabrini ili nekome. Ti si ubaceni element, zlonamjeran. Ili si menadjer pa te husref otreso od ****.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 maj 2018, 15:18

Opet izradiše za sportskog, aaa majku im yebem ublehašku
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2018, 15:20

Izgleda da imamo vise menadžera nego navijaca na temi

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 21 maj 2018, 15:26

StariGrad071 je napisao/la:

HAHAHAHAHAHA. Husrefu mozes reci svasta, ali da se ugradjuje ili da mu neko naredjuje ko ce igrati nikad. Pa on Husicu u slobodi nije dao pardona koji ga je placo iz svog djepa, a da dadne nekoj sabrini ili nekome. Ti si ubaceni element, zlonamjeran. Ili si menadjer pa te husref otreso od ****.
koliko je tebi godina pa vjerujes u ovo

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 21 maj 2018, 15:28

zna li neko ko su nam potencijalni protivnici u evropi?
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 maj 2018, 15:28

Izgleda Mico nece produzit, nisu se dog navodno oko uslova
Ovaj sto kaze da Husrefu nije u dog sa Sabrinom i raznim menadjerima nek nam objasni igranje Sarica cijelu polusezonu iako se znalo da nece ugovor produziti, nek objasni ne dovodjenje konkurencije na lijevom beku bekanu Bekicu, nek objasni dovodjenje Parmaka i slicnih ubleha koji nisu 20 minuta odigrali
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2018, 15:31

Inijesta je napisao/la:Izgleda Mico nece produzit, nisu se dog navodno oko uslova
Ovaj sto kaze da Husrefu nije u dog sa Sabrinom i raznim menadjerima nek nam objasni igranje Sarica cijelu polusezonu iako se znalo da nece ugovor produziti, nek objasni ne dovodjenje konkurencije na lijevom beku bekanu Bekicu, nek objasni dovodjenje Parmaka i slicnih ubleha koji nisu 20 minuta odigrali
A sta bi od onoga sto su neki pisali da mora produziti na jos godinu-dvije jer je kao bio amaterski ugovor?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 maj 2018, 15:33

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Izgleda Mico nece produzit, nisu se dog navodno oko uslova
A sta bi od onoga sto su neki pisali da mora produziti na jos godinu-dvije jer je kao bio amaterski ugovor?
I ja sam isto pito, navodno to vazi ako se dogovore oko uslova , ako ne onda ...
Ma kod nas ocigledno moze sta hoce, **** Micu cekas sezonu cijeli da odigra 3 kvalitetne tekme i onda ti ode djaba , i kaze bit ce bolje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2018, 15:36

Inijesta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
I ja sam isto pito, navodno to vazi ako se dogovore oko uslova , ako ne onda ...
Ma kod nas ocigledno moze sta hoce, **** Micu cekas sezonu cijeli da odigra 3 kvalitetne tekme i onda ti ode djaba , i kaze bit ce bolje
Ako planiraju nekog boljeg bujrum.. Mićo je realno pokazao najvise u posljednje 2-3 utakmice a tokom citave sezone je bio tanak. On je karakterno medju boljim momcima, isto kao i Hebibović ali nazalost ne igra karakter.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []