TooooooSeyo_TM je napisao/la:Lazo iz vrlo teske pozicije (u padu) pored gola suta...
GOOOOOOL
3:1
VISCA
Ko je strijelac ?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
TooooooSeyo_TM je napisao/la:Lazo iz vrlo teske pozicije (u padu) pored gola suta...
GOOOOOOL
VISCA
uhhh..imam slabo srcee grrrLjoŽe PionŠam je napisao/la:2:2![]()
Ma ložim vas
Objasniću ti drugi put![/quote]CRC_LJ77 je napisao/la:kulturan momak..jesil se toga sam sjetio
Seyo, u buduce se cesce javljajSeyo_TM je napisao/la:Lazo iz vrlo teske pozicije (u padu) pored gola suta...
GOOOOOOL
VISCA
Pa sto ne prikazuju ?Seyo_TM je napisao/la:Lazo iz vrlo teske pozicije (u padu) pored gola suta...
GOOOOOOL
VISCA
nema potrebe..ne pričam sa INTERNET navijačimasajo10 je napisao/la:Objasniću ti drugi put!CRC_LJ77 je napisao/la:kulturan momak..jesil se toga sam sjetio
A zar nije ..LjoŽe PionŠam je napisao/la:Očekujte malene,rođene lešinare sa pričom da je kupljena utakmica
Jarane, jadan ti mogu ti reci, nnccnnc...[/quote]CRC_LJ77 je napisao/la:nema potrebe..ne pričam sa INTERNET navijačimasajo10 je napisao/la:Objasniću ti drugi put!CRC_LJ77 je napisao/la:kulturan momak..jesil se toga sam sjetio
P.S:svaka čast momcima koji su u Mostaru..to su pravi navijači za razliku od vas forumaša
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, Pact1921 i 20 gostiju.