Ja sam čuo da Miske hoda od radnje do radnje i čisti ljudima teke, ono k'o Nemanja Matić kad dođe u svoje selo u Srbiji. Golem je Željkan, ne voli da se po svijetu ikom išta duguje.svrakino1921 je napisao/la: Neces vjerovat
Ne trazi nego Zeljo hoce da rijesi te pozajmice
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj kralja
Ovaj zna sve o porodici Osim
Ovaj zna sve o porodici Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
On je s Vratnikaskoroalen je napisao/la:Ja sam čuo da Miske hoda od radnje do radnje i čisti ljudima teke, ono k'o Nemanja Matić kad dođe u svoje selo u Srbiji. Golem je Željkan, ne voli da se po svijetu ikom išta duguje.svrakino1921 je napisao/la: Neces vjerovat
Tako da ne znam za te teke
U Svrakinom moras dat fiskalni racun kad kupujes nesto
I to da cujem, moras dati racun, kada nesto kupujes.svrakino1921 je napisao/la:On je s Vratnikaskoroalen je napisao/la:Ja sam čuo da Miske hoda od radnje do radnje i čisti ljudima teke, ono k'o Nemanja Matić kad dođe u svoje selo u Srbiji. Golem je Željkan, ne voli da se po svijetu ikom išta duguje.svrakino1921 je napisao/la: Neces vjerovat
Tako da ne znam za te teke
U Svrakinom moras dat fiskalni racun kad kupujes nesto
- svrakino1921
- Kontakt:
Lapsus linguae
Znas imamo problema sa prednjim zubima

Znas imamo problema sa prednjim zubima
Eto Široki danas ne bi pobijedio da mu je trebalo.emir79 je napisao/la:Sta vele kone, oni nam pomogli do Evrope.MortemHz je napisao/la:
E tačno kad vidim šta pišu, bude mi lakše.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ako cemo tako, i vama je trebalo protiv tog istog Radnika. Zasto onda vi niste pobijedili?Virtu4l je napisao/la:Eto Široki danas ne bi pobijedio da mu je trebalo.emir79 je napisao/la:Sta vele kone, oni nam pomogli do Evrope.MortemHz je napisao/la:![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"Istraživao sam slučaj Amara Osima jer se radi o velikom iznosu kojeg potražuje. Teško je povjerovati da su se na takav način radile novčane transakcije. To se ne može van sudskog procesa riješiti. Na adresu je došla opomena pred tužbu koju je poslao advokat Amara Osima. Ne želim da me se pogrešno shvati, to je jedini način na koji može potražiti svoj novac i klub će reagovati na to."svrakino1921 je napisao/la: Neces vjerovat
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zato je tuzio zeljkana jer ga ovi tjeraju silom da mu uvale 600 000 evra u kesu. On hudnjak naviko na postenje pa hoce da neko plati porez na tu dobit.SarajevoJeBordo je napisao/la:"Istraživao sam slučaj Amara Osima jer se radi o velikom iznosu kojeg potražuje. Teško je povjerovati da su se na takav način radile novčane transakcije. To se ne može van sudskog procesa riješiti. Na adresu je došla opomena pred tužbu koju je poslao advokat Amara Osima. Ne želim da me se pogrešno shvati, to je jedini način na koji može potražiti svoj novac i klub će reagovati na to."svrakino1921 je napisao/la: Neces vjerovat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto ih vi ne dobiste kad vam je trebalo vise nego Sirokom?Virtu4l je napisao/la:Eto Široki danas ne bi pobijedio da mu je trebalo.emir79 je napisao/la:Sta vele kone, oni nam pomogli do Evrope.MortemHz je napisao/la:![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
the busenovi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad ti treba = pobijedit ces, zato ste i prvaci drzaveVirtu4l je napisao/la:Eto Široki danas ne bi pobijedio da mu je trebalo.emir79 je napisao/la:Sta vele kone, oni nam pomogli do Evrope.MortemHz je napisao/la:![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Najperspektivniji stadion je stadion Grbavica
I pored izgradnje svog doma po Europskim standardima osvajamo i trofeje
GOLEM SI ZELJO
I pored izgradnje svog doma po Europskim standardima osvajamo i trofeje
GOLEM SI ZELJO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako je Sarajevsko u ponudi čak ću i JA postiti.MortemHz je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedini klub gdje su navijaci svojim donacijama napravili tribinu. Sve ostalo sto smo napravili, napravili smo.uz pomoc Uefe, opcine- Koldzo itd.
Progledali su vol. 93
Progledali su vol. 93
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Muhamede jesi li uzeo busen 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Jok, sta mai. Izgubise ti pitari.sviunapad1010 je napisao/la:Muhamede jesi li uzeo busen
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nema sta nema. Oni su popusili amidzi svom i dalje ga saugaju zasluženo.MocMahale444 je napisao/la:Jok, sta mai. Izgubise ti pitari.sviunapad1010 je napisao/la:Muhamede jesi li uzeo busen
Nego dokle ce vas SDA qarat za titule, kakvi su to dogovori sa ćiriličarem draganom njima titule vama japija za krova?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.