FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mi smo ispred Celika i Borca po reprogramu, odradjena godina reprograma, potpisano, sve uredno, znaci nije ista situacija kod nas vec bolja i povoljnija. Problem bi bilo stvaranje novih dugova, potrebno je naci model da klub funkcionise od grada plus sponzori u granicama budzeta koji ima, pa bio on dovoljan za deseto mjesto ili Evropu. Prihvatiti da imas koliko imas. Zabraniti pozajmice!
Ovo prema igracima dogovoriti na rate, svaki naredni igrac za kojeg nemas ili ga pustaj ili ne dovodi. Da li je moguce da se sklopi nesto sa tim sto imas? A da ti omladinci kojima napravis afirmaciju dodju kao izvor primanja za rjesavanje dugova. Nama Todor i takvi mogu biti od bolje nafake ako pocnemo dovoditi igrace za koje imamo, pa na kraju sezone imas Todora, Smajica, Muminovica, prodas jednog dva i mozes skinuti bruku dugova, a ne da to raskrsme manageri i dodatne osobe, a klubu slaba nafaka.
Ovo prema igracima dogovoriti na rate, svaki naredni igrac za kojeg nemas ili ga pustaj ili ne dovodi. Da li je moguce da se sklopi nesto sa tim sto imas? A da ti omladinci kojima napravis afirmaciju dodju kao izvor primanja za rjesavanje dugova. Nama Todor i takvi mogu biti od bolje nafake ako pocnemo dovoditi igrace za koje imamo, pa na kraju sezone imas Todora, Smajica, Muminovica, prodas jednog dva i mozes skinuti bruku dugova, a ne da to raskrsme manageri i dodatne osobe, a klubu slaba nafaka.
-
- Kontakt:

Ko kad je mentalitet nula sa koje god strane pogledas.od navijaca simpatizera uprave igraca.roditelja igrqca.privrednika.opstinara.obicnih gradjana.nula
I kod nas je tako bilo. Basic Peco Salcin Behram svi su pokupljeni kad su bili na pocetcima karijera a talenti vanserijski. Sve zbog klosara koji su srozavali klub. Sada je drugacija situacija i nigdje ni jedan talenat nece a ima ih vec dosta. Valjda se i kod vas nesto promjeni. Sto se Meše tice strasan igrac. Ne mogu da vjerujem da nije ostao u Slobodi u svim kategorijama do prvog tima. Momak je vrijedan i uz Ibru ide uzlaznom putanjom. Voli ga raja ko da je nase dijete. Tako se i ponasaSkver je napisao/la:Zato mi imamo Musice i razne pelcovane avlijanere (kuje) koji "krstare" Slobodom sa svojim menadzerima i aneksima, dok talentovana djeca Slobode nemaju mjesta u svom klubu.....Mexico je napisao/la:Jeste. Prosao mislim sve kategorije Slobode. Strasan igracklma1 je napisao/la: Edit:Ovaj Cosic iz Veleza da li je to onaj iz Lukavca sto ode dole nekad?
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
To je ta ideja koju je potrebno ugasiti da bi se napravila nova.
-
- Kontakt:
Znqci da pitamo manijake za ovu zadnju parolu jebga stoji i za nas tuto kompletofukaroni je napisao/la:![]()
![]()
eno vec se pregovara da dodju blagojevic iz selje i kuadio iz celika

-
- Kontakt:
Ovo za mazanje ociju
Vidim ja tisina nigdje nikakve lafine u najavi

Vidim ja tisina nigdje nikakve lafine u najavi

Mene zivo zanima kako ostali klubovi isplacuju plate. Nama je jos nabaceno duga od prosle uprave pretpostavljam zbog onih ugovora koji su procurili u javnost pa poreska uradila reviziju? Ako je to slucaj onda ce nam i ova uprava nabaciti dug jer ako se sjetimo i ugovor od Zeca je izasao u javnost i tu je pisalo da se uplacuje ostatak plate preko blagajne kluba? Imal ko da je vise upoznat s ovom materijom?
Ako ce nam svaka uprava nabacivat dug na reprogram koja je onda svrha?

ljudi Asmir dovodi Stojceva, jeb'o mater, bolje igrace dovodi u Slogu, nego u Slobodu
priznajem da bih mogao otici pogledat poneku tekmu Sloge ako udju u Premijer Ligu
u drustvu staregarde, ako bi mi dozvolio :kafa:
priznajem da bih mogao otici pogledat poneku tekmu Sloge ako udju u Premijer Ligu
u drustvu staregarde, ako bi mi dozvolio :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sportske clickbait, uvijek kada je neka losa vijest po jedan klub npr Borac, Celik stave sliku sa utakmice protiv nas da i mi otvorimo 
Todorovic u timu sezone, pozitivna stvar, u tekstu ne pise da je igrac Slobode, na slici u crnoj majici. Buthurt novinara navijaca SA klubova jer nemaju 400 hiljada eura za njega

Todorovic u timu sezone, pozitivna stvar, u tekstu ne pise da je igrac Slobode, na slici u crnoj majici. Buthurt novinara navijaca SA klubova jer nemaju 400 hiljada eura za njega

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad kako je dosao u Slogu razumije se u transfer politiku, kod nas nije znao kada ide u teku sve nema veze.Chinaglia je napisao/la:ljudi Asmir dovodi Stojceva, jeb'o mater, bolje igrace dovodi u Slogu, nego u Slobodu
u drustvu staregarde, ako bi mi dozvolio

kao kad je Ordagic dobio nekakvu nagradu, a novinar ga pita o interesovanju Sarajeva, Zeljescara i Zrinje, kao jel ti prija, fakticki nagovara Ordagica da ode iz Slobode hehe...tuzlak1987 je napisao/la:Todorovic u timu sezone, pozitivna stvar, u tekstu ne pise da je igrac Slobode, na slici u crnoj majici. Buthurt novinara navijaca SA klubova jer nemaju 400 hiljada eura za njega :D
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto kao i mi svi imaju ugovore, samo FK Sarajevo u fulu 1/1 isplati porez drzavi. Ostali svi na minimalnom broju validnih ugovora ili nesto iznad minimuma. O tome je bitno sutiti, to se zna ali tolerisu dok placas nesto. Mislim da je savez zabranio od ove ili naredne razne vrste ugovora, sve na pro??benTzley je napisao/la:Mene zivo zanima kako ostali klubovi isplacuju plate. Nama je jos nabaceno duga od prosle uprave pretpostavljam zbog onih ugovora koji su procurili u javnost pa poreska uradila reviziju? Ako je to slucaj onda ce nam i ova uprava nabaciti dug jer ako se sjetimo i ugovor od Zeca je izasao u javnost i tu je pisalo da se uplacuje ostatak plate preko blagajne kluba? Imal ko da je vise upoznat s ovom materijom?Ako ce nam svaka uprava nabacivat dug na reprogram koja je onda svrha?
boli ga karos, kada ode iz Sloge ostati ce havarija iza njega, a nema nikog da to pospremi... do sada sam mislio da ce oni nakon njegovog odlaska da se vrate da budu kantonalac za koga niko ne zna kao sto je i bilo do prije par sezona, a sada na drugu kada razmislim, mogao bi taj klub nestati kao Zmaj od Bosne... kome moze gore odgovarat, koga boli k za Slogomtuzlak1987 je napisao/la:Sad kako je dosao u Slogu razumije se u transfer politiku, kod nas nije znao kada ide u teku sve nema veze. :mrgreen:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za koga navijas za Sarajevo ili Zelju?Chinaglia je napisao/la:kao kad je Ordagic dobio nekakvu nagradu, a novinar ga pita o interesovanju Sarajeva, Zeljescara i Zrinje, kao jel ti prija, fakticki nagovara Ordagica da ode iz Slobode hehe...tuzlak1987 je napisao/la:Todorovic u timu sezone, pozitivna stvar, u tekstu ne pise da je igrac Slobode, na slici u crnoj majici. Buthurt novinara navijaca SA klubova jer nemaju 400 hiljada eura za njega

Husrefe dobro ti ide sa Slobodom ali jel ti zao sto Sarajevo ima losu sezonu i sta imas poruciti pitarima?

Onda ispadne da je nama nas lijepi Denis Karic nabacio novi dug u reprogramtuzlak1987 je napisao/la:Isto kao i mi svi imaju ugovore, samo FK Sarajevo u fulu 1/1 isplati porez drzavi. Ostali svi na minimalnom broju validnih ugovora ili nesto iznad minimuma. O tome je bitno sutiti, to se zna ali tolerisu dok placas nesto. Mislim da je savez zabranio od ove ili naredne razne vrste ugovora, sve na pro??benTzley je napisao/la:Mene zivo zanima kako ostali klubovi isplacuju plate. Nama je jos nabaceno duga od prosle uprave pretpostavljam zbog onih ugovora koji su procurili u javnost pa poreska uradila reviziju? Ako je to slucaj onda ce nam i ova uprava nabaciti dug jer ako se sjetimo i ugovor od Zeca je izasao u javnost i tu je pisalo da se uplacuje ostatak plate preko blagajne kluba? Imal ko da je vise upoznat s ovom materijom?Ako ce nam svaka uprava nabacivat dug na reprogram koja je onda svrha?

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj,ko ce placati.... pa grad tj. mi ,jbg ti...pa nece valjda NJUO davat pare...kakva su to pitanja.... klub svih nas,svi mi cemo ga placatibenTzley je napisao/la:Onda ispadne da je nama nas lijepi Denis Karic nabacio novi dug u reprogramtuzlak1987 je napisao/la:Isto kao i mi svi imaju ugovore, samo FK Sarajevo u fulu 1/1 isplati porez drzavi. Ostali svi na minimalnom broju validnih ugovora ili nesto iznad minimuma. O tome je bitno sutiti, to se zna ali tolerisu dok placas nesto. Mislim da je savez zabranio od ove ili naredne razne vrste ugovora, sve na pro??benTzley je napisao/la:Mene zivo zanima kako ostali klubovi isplacuju plate. Nama je jos nabaceno duga od prosle uprave pretpostavljam zbog onih ugovora koji su procurili u javnost pa poreska uradila reviziju? Ako je to slucaj onda ce nam i ova uprava nabaciti dug jer ako se sjetimo i ugovor od Zeca je izasao u javnost i tu je pisalo da se uplacuje ostatak plate preko blagajne kluba? Imal ko da je vise upoznat s ovom materijom?Ako ce nam svaka uprava nabacivat dug na reprogram koja je onda svrha?
Auuu ako je istina da idu svi na pro ugovore ko ce to placati...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ako je pozajmica onda bolje i da UO nista ne daje za klub nego da cim odu sa funkcije to aktiviraju i uniste ti sezonu iza te ili onu iza nje jer moras njima vracati. Ako ce neko iz UO reci ja dajem 100 hiljada za reklamu onda ok.
Ono poreza iz 2016. je vec ubaceno na 2,77 mil reprograma, dodato 700 i nesto hiljada. To je to, prestati sebe ukopavati skandalima koji samo nastete klubu. Plati nesto poreza i suti. Bio bih sretan da savez povuce tu korak naprijed, nama ne moze stetiti, znali bi da imamo regularne ugovore.
Ono poreza iz 2016. je vec ubaceno na 2,77 mil reprograma, dodato 700 i nesto hiljada. To je to, prestati sebe ukopavati skandalima koji samo nastete klubu. Plati nesto poreza i suti. Bio bih sretan da savez povuce tu korak naprijed, nama ne moze stetiti, znali bi da imamo regularne ugovore.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 maj 2018, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest, otici ce.....na izlaznim su vratima.... hahahatuzlak1987 je napisao/la:Pa ako je pozajmica onda bolje i da UO nista ne daje za klub nego da cim odu sa funkcije to aktiviraju i uniste ti sezonu iza te ili onu iza nje jer moras njima vracati. Ako ce neko iz UO reci ja dajem 100 hiljada za reklamu onda ok.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA