Ibrakovickosevskobrdo je napisao/la:Čovjek kojeg čekamo u srijedu nije Slaviša već dosta 'jače' ime, ali i Slaviša će mu biti pomoćnik
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Aldin Cenan
licencirani osvajač Kupa sa SarajevomInijesta je napisao/la:Ibrakovickosevskobrdo je napisao/la:Čovjek kojeg čekamo u srijedu nije Slaviša već dosta 'jače' ime, ali i Slaviša će mu biti pomoćnik

a ovoga sad malo u Zrinjski poslatZukanovic je napisao/la:Aldin Cenan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dobra informacija da Stojcev ide u Tuzlu. Ne treba nam u ovakvom trenutku novi Said.
Sabrine mi moje!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam da li je 100% tačna informacija, ali mi jedan reče da će Hadžibegić biti novi SD. Glavni skaut Semjon, a Slaviša će im pomagati. Navodno Spaha bio prvi pik, ali nije bio nešto zainteresovan. Vidjećemo šta će biti prekosutra, nemojte me držati za riječ, ali tako mi jedan prenese, pa bum videl'
.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svi na ulice, da slavimo SD-a!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mahala na aparatima 
Mahala je brate na nargiliZip je napisao/la:Mahala na aparatima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedan je video skaut!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hadžibegić ili Spahić?
Spahić.
Spahić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mahala zakazala. Nevjerovatno jbt ko da je tajna operacija Gestapoa 40 i neke. Nadam se nekome dobrom, očekujem Repuha.
Vule Trivunovic 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Semjona ostaviti za FB komentare. 
-
bordobijeli
- Kontakt:
High je napisao/la:Semjona ostaviti za FB komentare.
Nešto poput Facebook imama, Muhameda Velića!bordobijeli je napisao/la:High je napisao/la:Semjona ostaviti za FB komentare.![]()
![]()
da podize moral i pravi euforiju
-
ajdohordas
- Kontakt:
mahalske su počele u stilu, sa velikim imenima 
High je napisao/la:Nešto poput Facebook imama, Muhameda Velića!bordobijeli je napisao/la:High je napisao/la:Semjona ostaviti za FB komentare.![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vadimo tesku artiljerijuajdohordas je napisao/la:mahalske su počele u stilu, sa velikim imenima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemoj mi na Veliće..High je napisao/la:Nešto poput Facebook imama, Muhameda Velića!bordobijeli je napisao/la:High je napisao/la:Semjona ostaviti za FB komentare.![]()
![]()
Muhamed Alaim seli sa ulaza u tunel u svecanu lozu pored laznog Papeta i lezbe!!! Pomocnici Krupinac i Kurto!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q