Al cirkus bi nastao kada Buducnost nebi usla a npr Slaven prokocka opstanak. Onda bi ovdje bio cirkus sirih razmjera

PS: S tribina bas i ne izgleda da se Radnicki igra! Vise to lici na patnju i mucenje...
Ukoliko kupuju onda su budale pogotovo ovi malo jaci, Buducnost Slogi nije prodala vec jednostavno pustila.studeni je napisao/la:Pa ukoliko Buducnost udje onda i ispada samo jedan. Vjerujem da uz Celic ulazi i Odzak, ovaj put se Dizdarusa nece spasit. Svi ostali dzaba kupuju i zaduzuju se.
Al cirkus bi nastao kada Buducnost nebi usla a npr Slaven prokocka opstanak. Onda bi ovdje bio cirkus sirih razmjera![]()
PS: S tribina bas i ne izgleda da se Radnicki igra! Vise to lici na patnju i mucenje...
I u Kalesiji smo vodili 0-1 na poluvremenu i bili bolji, odnos snaga na terenu je bio takav da je bilo samo pitanje koliko ćemo još u drugom poluvremenu dati, kad ono preokret, o tom igranju ja govorimstudeni je napisao/la:Bosna Kalesija je meni najlosija ekipa loja je gostovala u Lukavca. Smijesna ekipa. Al eto bilo je to u avgustu, u medjuvremenu su i vama bod uzeli, proigrali ljudi
Na domacem terenu i na samom pocetku sezone, u ovom dijelu sezone koliko se sjecam primili sest komada u Banovicima.studeni je napisao/la:Bosna Kalesija je meni najlosija ekipa loja je gostovala u Lukavca. Smijesna ekipa. Al eto bilo je to u avgustu, u medjuvremenu su i vama bod uzeli, proigrali ljudi
Sutra ako nasi puste Lokomotivi, s takvim ponasanjem uopste nismo zasluzili igrati prvu federalnu.LjumanM95 je napisao/la:Slozio bih se da je Bosna (K) najlosija ove sezone, ali eto guraju se opasno da ostanu. Cirkus je tamo kad se igra, imas osjecaj da je treca kantonalna u pitanju. A policija na stadion dolazi tek sredinom drugog poluvremena.![]()
I ovi nasi pustise Tojsicima, iako sam prizeljkivao (kao vjerujem i svi drugi navijaci) da se sezona zavrsi bez poraza. Ali tako je to kad nam klubove vode ljudi koji o fudbalu znaju koliko i prosjecan forumas o nuklearnoj energiji i uz to ih zaboli ona stvar za klubovima, njima je fino pa kad bi igrali u Medjuopstinskoj ligi.
Evo Gradina nesto pokusava sa medijskim nastupima i pritiscima i iskreno bih volio da to bude imalo nekog efekta, bez obzira na sve njihove gluposti ove sezone. Haman polako spremaju teren za narednu sezonu, iako su davno to trebali uraditi. Strogi su i nekorektni u nekim izjavama, a zna se na koji nacin i sa kakvim postivanjem propisa su nastupali prosle sezone, ali kao ljubitelj fudbala i navijac Buducnosti volio bih da potaknu neke promjene i da ne bude uzaludno sto dizu buku.
Od ostalih ekipa izdvojio bih Bosnu iz Mionice i Seonu, kao dvije ekipe koje igraju lijep i dopadljiv nogomet. Radnicki je i protiv nas pokazao da su dobra i cvrsta ekipa, ali eto za moj ukus previse defanzivna igra pa me nije dojmilo mnogo.Valjda stanete na noge naredne sezone, dovedete par ljudi poput Lovica ili Zooma, kojima je stalo i koji mogu puno toga ponuditi, pa se zaganjate sa Gradinom.
Otprilike, mislim da smo najosjetljiviji u citavoj drzavi na dogovorene utakmice, ako sutra imalo bude smrdilo na dogovoreno nece ni 20 ljudi biti na drugom poluvrmenu.LjumanM95 je napisao/la:Ma svaki normalan navijac je protiv toga i tako se i treba postavljat, ali vjerovatno igraju na to da ako ne udju u plej-ofu da ostanu u dobrim odnosima sa nekim ekipama. Uostalom, Banovicani od ispadanja iz Premijer lige u sezoni 2010/2011 pokazuju sta misle o takvoj politici kluba, znali su igrat pred 20 ljudi, to dovoljno govori.
Sto je najgore, takva ekipa ih otrese skoro u Kupu.![]()
Da se razumijemo, gledao sam Lokomotivu ove sezone jednom, i to u kupu, ovu utakmicu nisam gledao jer znam sta me cekalo.LM1964 je napisao/la:Da se nadovezem na ovo oko pustanja utakmice, probaj se sjetiti sta je bilo u Miricini u prosloj polusezoni kad ste gostovali, pa onda se probaj sjetiti sta je bilo u Mahali kad ste gostovali. Cinjenica je da imate najbolju ekipu ali je isto tako cinjenica da ste dosta utakmica "zavrsili" u prvom dijelu sezone kako bi mogli mirno docekati zavrsnicu. Nemoj pricati o postenju, o nizu nepobjedivosti ako znas kako se to sve desilo. Ispostovali ste dogovor, hvala vam na tome i sretno u play off-u. Pozz
Nije niko druze rekao da je sve cisto-posteno, ni ove, a ni ranijih sezona. Svjesni su svi toga. I ne moze drugacije istini za volju, ko je kad usao regularno i posteno? Uvijek ima pustanja, kupoprodaja, lakrdija, svega sto odvraca publiku sa stadiona. Upucen sam u skoro sve sta se desavalo ove sezone, ali treba biti realan pa odgovoriti na jedno pitanje - kojem se jos klubu u drzavi desilo da dobije crveni karton u 30. sekundi meca ili u 6. minuti odlucujuce utakmice za ulazak u Premijer ligu? Mogao bih jos nabrajati i to podosta.LM1964 je napisao/la:Da se nadovezem na ovo oko pustanja utakmice, probaj se sjetiti sta je bilo u Miricini u prosloj polusezoni kad ste gostovali, pa onda se probaj sjetiti sta je bilo u Mahali kad ste gostovali. Cinjenica je da imate najbolju ekipu ali je isto tako cinjenica da ste dosta utakmica "zavrsili" u prvom dijelu sezone kako bi mogli mirno docekati zavrsnicu. Nemoj pricati o postenju, o nizu nepobjedivosti ako znas kako se to sve desilo. Ispostovali ste dogovor, hvala vam na tome i sretno u play off-u. Pozz
Korektno je sudio kao i uvijek kada ga neko ne plati, a i da je loše sudio bio bi dočekan i ispraćen ko i svaki drugi sudija jer mi jednostavno drugačije ne znamo, a trebamo drugačije. Radnički osim kadrovskih promjena, treba primjenit još jednu novost, a to je maltretiranje sudija i to odma na kapiji Jošika, treba se sve vraćat milo za drago, jer koliko su igrači i stručni štab krivi, ima i sudijske krivice u tome.hule_barca je napisao/la:Kako prođe Čikalo u Lukavcu, koliko sam vidio da je bio delegiran kao A1 sudija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.