FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ne smaraj bolan, bas me zanima gdje ces ti biti kad Sarajevo bude igralo u gostima.
zrinjski dobio i borac, sto je vazno od ovih odigranih... opet borac bjezi 4 boda zelji... stici cemo mi to hehe
Pobjeda zlata vrijedna.Prvo zbog psihe sviju nas,pa onda bodova stanja na tabeli.Najvaznije pokazali smo da smo najveci i najbolji kad najvise treba.
pobjeda za Bajru Haubicu.....izdzi Bajro
pobjeda za Bajru Haubicu.....izdzi Bajro
1921-2011
Nije mi jasno sto uopste reagujete na ove wanna be argentince. Pustite ih malo, vidite da ih je panika ufatila. Nebojte se da ce vam olimpic 1 bod

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobro je ...Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
evo na BH radio 1 rekao lik da je se iz aviona mogao vidjeti penal koji nije sudjen, ono sto je yose rekao nad lazom...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ovo je pobjeda koja nam je kao hljeb trebala, ovo je tekma koja ce prelomit ovu polusezonu definitivno,
bravo momci
pobjeda za Bajru
bravo momci
pobjeda za Bajru
Semper Fidelis
drago mi je sto smo se vratili nakon primljenog gola,svaka cast momci
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
Bravo momci ....vjerovali ili ne sinoc sam sanjao da smo i ovu sezonu prvaci...nadam se da ce se to stvarno i desiti aBd....Volim te Zeljo...
Visestruka vaznost pobjede. Gubili, 3 gostovanja zaredom zijanili, 5-6 povrijedjenih, raznorazni vjetrovi sa svih strana itd itd itd, odavno vaznije pobjede nije bilo.
Sanjao sam i ja neke kanarince ima li to neke veze sa ovim hehehe
Sanjao sam i ja neke kanarince ima li to neke veze sa ovim hehehe
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 25 sep 2010, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
čestitam igračima na pobjedi, krenulo je na bolje, volim te Željo!!!!!!!!
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
ZELJOOOOOOOOOOO SAMPIONNNNNNNNNNNNNNNNNN OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...a sada slijedi celik..jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bit ce ludiloooooooooooooooooooooooooooo...3:0...
...

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Hvala Želji za pobjedu i sretne trenutke! Idemo dalje... Plava lokomotiva ide na Čelik! 
Osim - drugo ime za Želju !
-
vojnik srece
- Kontakt:
cujem sukob izmedzu prave raje manijaka i vodze koji se kurcio dobio vodza maru imal istineee
Koincidencija je da smo 01.05. igrali protiv Veleza u gostima i uzeli 2 razlike i 4 dana poslije igrali prvu utakmicu u kupu protiv Borca.
Danas smo opet uzeli 2 razlike Veleza u gostima eh sad da je ponoviti onih 1:1 za 4 dana u BL bilo bi bas bas lijepo.
Danas smo opet uzeli 2 razlike Veleza u gostima eh sad da je ponoviti onih 1:1 za 4 dana u BL bilo bi bas bas lijepo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Samo se ti nadaj. Borac je i bolji i jači od vas. Oni su i prošle sezone bili najbolji, a Željo toplo - hladno....Faruk TM´87 je napisao/la:Bravo momci ....vjerovali ili ne sinoc sam sanjao da smo i ovu sezonu prvaci...nadam se da ce se to stvarno i desiti aBd....Volim te Zeljo...
jel vas plase igra borca i 4 pobjede u gostima bez primljenog gola..
cestitke na danasnjoj pobjedi, realno..nisam ocekivao...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
pred izbore!radebl je napisao/la:jel vas plase igra borca i 4 pobjede u gostima bez primljenog gola..
šalim se, svaka čast, dobro je da lagano dobijamo još jedan ozbiljan BH derbi. Nadam se da će se tako zadržati i da će biti puno dobrih i kvalitetnih utakmica. Pozdrav
Našima sve čestitke! Ovo bi mogla da bude prekretnica. Još da ostvarimo dobar rezultat u BL i krenemo u seriju Čelik-Slavija-Sarajevo. S te tri pobjede bi trebali izbiti na prvo mjesto.
sto ce nas plasit vas je velez kuci razmontiroradebl je napisao/la:jel vas plase igra borca i 4 pobjede u gostima bez primljenog gola..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 30 gostiju.