FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 22 maj 2018, 12:14

ThrillerHz je napisao/la:Kakav je Emir Hadzic za te pozicije??
Koliko sam upratio u Olimpik je dovodio najvise mlade igrace i to vecinom one sto su otjerani iz Sarajeva, cini mi se da nije neko ko se razbacuje imenima i parama, pa je vjerovatno zato pogodan nasoj upravi :hmmmmm:
Ja ne ocekujem puno, mozda par anonimusa, koji ce tu bit za kikiriki pa mozda koji i bljesne.
Ma smiješan je njegov odabir. Čovjek ne može sa Olimpikom napravit rezultat koji ima buđet kao SHan, pola utakmica je imao namještenih, doveo igrače koji su većinom istrošeni. Kovač i Karić se jedino isticu, ovo ostalo sve za penzije. Jednostavno nije sposoban sa Olimpikom da uradi nešto više, ovi ga dovode u Sarajevo. A veze su mu samo takve, inače veoma poznato ime u svijetu fudbala :lol: :lol: :lol: Jbg. nekom Papac, nekom Hadzija :rol: UPRAVA NAPOLJE!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 maj 2018, 12:25

Pa ni oni se nisu proslavili sa Sašom. Mehremić je gori bek od Kramara, Vranješ je drugi Alispahić, Hadžić je idiot... nijedno pojačanje im se nije pokazalo, samo se Modić može nazvat neutralnim, i to samo zato što nije odigrao ni 20 min ove sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 maj 2018, 12:27

Papac :lol:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 maj 2018, 12:28

skoroalen je napisao/la:Pa ni oni se nisu proslavili sa Sašom. Mehremić je gori bek od Kramara, Vranješ je drugi Alispahić, Hadžić je idiot... nijedno pojačanje im se nije pokazalo, samo se Modić može nazvat neutralnim, i to samo zato što nije odigrao ni 20 min ove sezone.
I s tim igracima su osvojili kup, a mi 3. Mjesto i plus nas mlatnu 3x, boli to, pa ti vidi kako papac ne valja
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2018, 12:33

Bas suprotno rekao bih da se "razbacuje parama" a i imenima. Tako sad u Olimpicu igra dosta iskusnih igraca koji su igrali PL Dejo Bandovic,Emir Jusic koji je doveden kao kapiten Celika u sezoni kad su ostali u PL,tu je Danijel Stojanovic koji je iz Zelje dosao,Blaic iz Zrinjskog,tu su nasi ex igraci Scepanovic,Muminovic.Sad je npr iz Borca doveo Mahira Karica i cak su neku odstetu platili za njega.Ima tu jos dobrih igraca npr Jusufbasic ,"nas" Osmanovic itd itd.

Bojana Markovića, Adnana Zahirovića, Eldara Hasanovića, Dejana Vukomanovića, Dalibora Pandžu i Semira Bajraktarevića.

Ovi igraci su preko njega otisli u Izrael jel radi sa nekim dole menadjerom dole.

Dovodio je vec na Kosevo mnoge menadjere pa je recimo jedan derbi prije godinu dvije bio "domacin" mnogim skautima.
Na Olimpijskom stadion “Asim Ferhatović Hase” danas će boraviti brojni skauti i menadžeri najjačih evropskih liga.

- Dolazak su najavili sportski direktor Majorke Havijer Resio (Javier Recio) i menadžer i skaut Hapoela iz Tel Aviva Šar Grinberg (Shahar Greenberg). Doći će i skauti Selte iz Viga i bečke Austrije. Mogu vam samo otkriti da im je zanimljivo nekoliko mladih igrača iz oba tima pa ćemo vidjeti kako će se predstaviti – kazao je Emir Hadžić, bivši reprezentativac BiH i dugogodišnji nogometni menadžer. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 maj 2018, 12:47

Hadzic je sasvim ok izbor ako Semjon bude glavni skaut a tu se nadje i Slavisa.
Hadzic ima dosta veza, to sto u Olimpiku nisu igrala neka imena nema veze sa njegovim znanjem. Koji bi SD privukao igraca u 2. ligu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 maj 2018, 12:58

ledesma je napisao/la:
Ma smiješan je njegov odabir. Čovjek ne može sa Olimpikom napravit rezultat koji ima buđet kao SHan, pola utakmica je imao namještenih, doveo igrače koji su većinom istrošeni. Kovač i Karić se jedino isticu, ovo ostalo sve za penzije. Jednostavno nije sposoban sa Olimpikom da uradi nešto više, ovi ga dovode u Sarajevo. A veze su mu samo takve, inače veoma poznato ime u svijetu fudbala :lol: :lol: :lol: Jbg. nekom Papac, nekom Hadzija :rol: UPRAVA NAPOLJE!
Papac? :shifty: Mehremić, Vranješ, Hadžić i onaj Modić. Pitaj štrumfove šta misle o njima. Papac je ljudina ali kao SD gluho bilo. Hadžić sasvim dobar. Već duže vremena je aktivan i dosta prati domaći fudbal. Za Faruka lično Raiola.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2018, 13:50

Iz drugoligasa u FK Sarajevo - golemo. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 maj 2018, 13:52

Emir je drzak i neće se libit reci u lice šta misli .. Dobar moj prijatelj , sad ću imat vise info oko voljenog mi kluba :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 maj 2018, 13:53

HeraklitMracni je napisao/la:Emir je drzak i neće se libit reci u lice šta misli .. Dobar moj prijatelj , sad ću imat vise info oko voljenog mi kluba :D
I za Husrefa se tako mislilo i govorilo..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 22 maj 2018, 13:54

Odsad pripreme u Dubrovniku. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 maj 2018, 13:56

joker90 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Emir je drzak i neće se libit reci u lice šta misli .. Dobar moj prijatelj , sad ću imat vise info oko voljenog mi kluba :D
I za Husrefa se tako mislilo i govorilo..
Svaka čast husrefu kao igraču al kao čovjek je pakas , pa vidi gdje god radio , kad nema rezultata krene kuknjava kako mu neko psuje ili radi iza ledja a nigdje rezultata , evo prošle godine imao sve uslove pa gdje rezultat ? Sto se mene tiče on je trebao davno nogu dobit ...

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 22 maj 2018, 13:57

Neko s foruma da kaže Husref pakaš :rol: :rol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2018, 13:58

Očekivano
Bilo ko drugi ko će pregovarati sa igracima umjesto nepismene kur.ve Sabrine i njuske Faruka je napredak. Ja sam ocekivao Spahica, al kad bolje razmislis, ozbiljan covjek da dodje radit sa retar.dosima, nije logicno.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 22 maj 2018, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

High

Post Postao/la High » 22 maj 2018, 14:01

Šta kaže Semjon na ovo? :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2018, 14:05

Dzamijo. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 maj 2018, 14:12

Na kraju bas bila istina za Hadzica.sada znam koga moram pitati ako mi nesto treba. :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 maj 2018, 14:14

Zukanovic je napisao/la:Na kraju bas bila istina za Hadzica.sada znam koga moram pitati ako mi nesto treba. :D
Sabrina, jesi li to ti?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 22 maj 2018, 14:16

Komično je da nismo nekog boljeg od Hadžića mogli naći. Izgleda da smo se pretplatili na bivše ili sadašnje protagoniste Prve lige Federacije BiH - i Husref je nekidan vazio da će se i igrači gledati iz te lige!

GOLEMO! Spuštamo standarde, nabijamo sebi komplekse!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2018, 14:17

zlo87 je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Na kraju bas bila istina za Hadzica.sada znam koga moram pitati ako mi nesto treba. :D
Sabrina, jesi li to ti?
Zukanovic-ka :think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: SHZ82, StevieG8, zagorski i 16 gostiju.