Moze li mi neko objasniti sta ovo znaci???BordoSarajevo je napisao/la:Emir Hadžić je danas postigao konačan dogovor sa FK Sarajevo, te će u narednom periodu obavljati funkciju koordinatora sportskog segmenta kluba. Hadžić je tokom dana dogovorio prekid saradnje sa FK Olimpik u kojem je obavljao funkciju sportskog direktora, kako bi mogao preuzeti novu funkciju. On će na sutrašnjoj konfenreciji za štampu koja će biti održana u prostorijama kluba iz Titove 38b predstaviti svoj plan i program rada, te pojasniti način fukncionisanja pozicije na koju je stigao. Emir Hadžić je u svojoj karijeri nastupao za više klubova, između ostalog i za FK Sarajevo, za kojeg ga vežu uspomene. U više navrata je davao podršku klubu u periodu nakon odlaska iz Sarajeva.
Koordinator hahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Historicar
- Kontakt:
Znam da ima veze na izraelskom tržištu, tamo je igrao jedno vrijeme, partner mu je Shahar Greenberg, sa njim je tamo odveo ove naše, Pandžu, Hasanovića, Čuku Bajraktarevića, Vukomanovića...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taman da vidimo sutra sta ce nam to predstaviti.BordoSarajevo je napisao/la:Emir Hadžić je danas postigao konačan dogovor sa FK Sarajevo, te će u narednom periodu obavljati funkciju koordinatora sportskog segmenta kluba. Hadžić je tokom dana dogovorio prekid saradnje sa FK Olimpik u kojem je obavljao funkciju sportskog direktora, kako bi mogao preuzeti novu funkciju. On će na sutrašnjoj konfenreciji za štampu koja će biti održana u prostorijama kluba iz Titove 38b predstaviti svoj plan i program rada, te pojasniti način fukncionisanja pozicije na koju je stigao. Emir Hadžić je u svojoj karijeri nastupao za više klubova, između ostalog i za FK Sarajevo, za kojeg ga vežu uspomene. U više navrata je davao podršku klubu u periodu nakon odlaska iz Sarajeva.
Koordinator hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Pomagao je u nekim stvarima. Posredovao je u dovodjenju ikandea i adukora.
Iduca sezona je bordo! Dupla kruna sa ovim ljudima, sve ispod je neuspjeh!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
s jedne strane naš bivši igrač, sposoban kao menadžer, ima veza, pogotovo za igrače kakvi nas interesuju, zna i sa strane završit šta treba...
s druge nije preveliko ime za žrtveno janje, kvalitetan gromobran...
eto pažljivo gledamo naredne 3-4 hefte šta će se desit
s druge nije preveliko ime za žrtveno janje, kvalitetan gromobran...
eto pažljivo gledamo naredne 3-4 hefte šta će se desit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tonemo polahko,ali sigurno.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ljudi billy je pregovarao sa slavišom,frajer sa nadimkom billy,joj zapaliću se ocm
VVVBK
VVVBK
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja bi samo volio da mi neko nabroji reference po kojima bi Spahic bio bolji SD od Hadzica. Lik nije u fudbalu otkako je zavrsio karijeru,skoro sa svakim klubom se razisao na ruzan nacin, kabadahijsko ponasanje...al' eto to Bosnji imponuje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam šta da kažem, meni ni tamo, ni 'vamo.. Nije on toliko loš, ne ide mu taj posao loše. S druge strane, miio sam da će to biti veće ime, ovako su doveli jeftino rješenje, što može svašta značiti.
Sve u svemu, ima moju podršku, možda baš bude odličan, ali sve će zavisiti i od sredstava koje bude imao na raspolaganju.
Nego, zanima me šta bi oko priče s Slavišom? Da li će doći s Semjonom ili?
Sve u svemu, ima moju podršku, možda baš bude odličan, ali sve će zavisiti i od sredstava koje bude imao na raspolaganju.
Nego, zanima me šta bi oko priče s Slavišom? Da li će doći s Semjonom ili?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Znaci Semjon je rekao da su ga zvali i da njegov dolazak ovisi nesto u fazonu "doci cu ako vidim da tu ima neki sistem i plan", pa ako ne dodje mozemo odmah znati koliko je sati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Klubovi koje bi Sarajevo moglo ugostiti na stadionu Asim Ferhatović Hase trenutno su: Milsami, Petrocub(Moldavija), Ilves, KuPs, Lahti(Finska), Gandzasar, Bananats(Armenija), Progres(Luksemburg), Stjarnan, IBV Vestmannaeyjar(Island), Derry City, Shamrock Rovers(Irska), Glenavon, Coleraine(Sjeverna Irska), Balzan(Malta), Chikhura Sachkhere(Gruzija), Dunajska Streda(Slovačka)…
Kada je u pitanju region mogući protivnici Bordo tima su Budućnost iz Podgorice te albanski klubovi Partizani Tirana, Luftëtari i KF Laçi.
žrijeb 19.juna
Kada je u pitanju region mogući protivnici Bordo tima su Budućnost iz Podgorice te albanski klubovi Partizani Tirana, Luftëtari i KF Laçi.
žrijeb 19.juna
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad nam već ne ide šutanje hlopte i pozicija na tabeli, bar je naša tema najaktivnija u ovom dijelu podforuma! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Daj nam Gruzijce ili Islandjane, od njih jos nismo ispadali!DenchiNL je napisao/la:Klubovi koje bi Sarajevo moglo ugostiti na stadionu Asim Ferhatović Hase trenutno su: Milsami, Petrocub(Moldavija), Ilves, KuPs, Lahti(Finska), Gandzasar, Bananats(Armenija), Progres(Luksemburg), Stjarnan, IBV Vestmannaeyjar(Island), Derry City, Shamrock Rovers(Irska), Glenavon, Coleraine(Sjeverna Irska), Balzan(Malta), Chikhura Sachkhere(Gruzija), Dunajska Streda(Slovačka)…
žrijeb 19.juna
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Yebo majku ne znam ni da postoji neka funkcija u klubu dok nekog ne dovedu na nju. Koordinator sportskog segmenta? Šta je njuška onda? Iduće sezone ćemo biti dobri za ganjat X2 na Koševu, kvota 2,50/3 protiv Goška i sličnih.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kad se sjetim prije treme pred euro nastupe,koga cemo dobiti,kako cemo ,sta cemo.
A sad hladan ko spricer
A sad hladan ko spricer
FK SARAJEVO.
-
belosevic28
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Yebo majku ne znam ni da postoji neka funkcija u klubu dok nekog ne dovedu na nju. Koordinator sportskog segmenta? Šta je njuška onda? Iduće sezone ćemo biti dobri za ganjat X2 na Koševu, kvota 2,50/3 protiv Goška i sličnih.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da se i ovdje postavi suma sumarum svega.
Pa isto kao i za pojacanja.Kad su zimus dovodili polovnjake neki nisu bili zadovoljni,a neki su pravdali kao niste ih ni gledali itd.Na kraju je rezultat jedino mjerilo,a to je Evropa uz puno sadake sa dva izgubljena derbija.Nikakav faktor nismo bili u ligi nit smo se za sta pitali,tu negdje sa Radnikom.
E sad je ista stvar sa Hadzicem zato bi bili zadovoljni sa njim?Sta nam on donosi novo i u kojem segmentu?Zasto se ne ide sa ljudima koji imaju ime i prezime u Evropi,a ne od Sarajeva do Zenice!?
Zasto ne Bolic,Barbarez,Baljic,Bajramovic,Spahic ili neko slican iz regiona.
Sam nacin izbora kandidata dosta govori o nasim ciljevima i mogucnistima.Mahalski nivo u rukovodecim strukturama se prenosi na mahalski nivo u sporstkom segmentu,na kraju takve igrace dovodimo i pitamo se sto nemamo muda i sto nemaju pobjednicki mentalitet.
Mahalastina od vrha do dna.
Pa isto kao i za pojacanja.Kad su zimus dovodili polovnjake neki nisu bili zadovoljni,a neki su pravdali kao niste ih ni gledali itd.Na kraju je rezultat jedino mjerilo,a to je Evropa uz puno sadake sa dva izgubljena derbija.Nikakav faktor nismo bili u ligi nit smo se za sta pitali,tu negdje sa Radnikom.
E sad je ista stvar sa Hadzicem zato bi bili zadovoljni sa njim?Sta nam on donosi novo i u kojem segmentu?Zasto se ne ide sa ljudima koji imaju ime i prezime u Evropi,a ne od Sarajeva do Zenice!?
Sam nacin izbora kandidata dosta govori o nasim ciljevima i mogucnistima.Mahalski nivo u rukovodecim strukturama se prenosi na mahalski nivo u sporstkom segmentu,na kraju takve igrace dovodimo i pitamo se sto nemamo muda i sto nemaju pobjednicki mentalitet.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cime ces njih privuci?FrancescoTotti je napisao/la:Da se i ovdje postavi suma sumarum svega.
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.