Inijesta je napisao/la:
Da inace youtube puno toga govori, da se ograci dovode preko klipova onda bi komsije bili prvaci svemira, cist primjer Rahmanovic, na youtube doktor fudbala, uzivo doktor debilizma sa povremeno dobrim potezima
A gledo sam obojicu uzivo, i pratim i sad Handzica i njegove igre, mozda si i upravu to sto Zrinjskom donese titulu golom na grbavici i nema neke veze, a uz to momak extra igra i jako je koristan jednom zrinjskom koji je prvak al nama bi bolji dilaver bio jer svakako se mi i ne borimo za trofeje
još bolje ako si ih gledao uživo, onda znaš da način na koji jedan i drugi šutiraju, primaju loptu , prave dribling, itd... meni je to očigledno, ne kažem da Dilaver igra u šampionu, niti da je osvojio više trofeja ni zabio bitnije golove...isto golova su dali , 7 komada nije to neki učinak, a jedan igra u šampionu a drugi gdje već jbg....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače