FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2018, 21:49

Ok je Dilaver ali ako će se dovesti dva beka, dva krila i stoper za prve postave :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 maj 2018, 21:52

BordoSarajevo je napisao/la:Ok je Dilaver ali ako će se dovesti dva beka, dva krila i stoper za prve postave :mrgreen:
more i jedno krilo i jedan playmaker da valja.. :D :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 22 maj 2018, 21:54

StariGrad071 je napisao/la:Sad ce resic da ga saljemo na fakulret
Znači posudba u Travnik :kafa:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 maj 2018, 21:54

ako moze igrati jos (a vidim da ima 18 i nije izlazno godiste) za juniore neka igra. igrace i lp pa ce trebati svi oni najbolji.
jel ovo klaric i mehuljic jedini nemaju vise prava igrati za juniore? uz golmane musemica i kadrica?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 maj 2018, 21:57

muhamedhulk je napisao/la:ako moze igrati jos (a vidim da ima 18 i nije izlazno godiste) za juniore neka igra. igrace i lp pa ce trebati svi oni najbolji.
jel ovo klaric i mehuljic jedini nemaju vise prava igrati za juniore? uz golmane musemica i kadrica?
aha :D komplet nova ekipica sa ovih 4-5 izgurali...rade djeca ba :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 22 maj 2018, 22:09

Sarajlijica1946 je napisao/la:Treba potpisati ovog Aleksica iz Krupe, svakako je slobodan
Treba mu hebat mater kompleksasku, on je pravi kadar za kmeljovce
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 maj 2018, 22:11

Znaci golmani
Pavlovic, Kovacevic, Musemic?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 maj 2018, 22:13

StariGrad071 je napisao/la:Znaci golmani
Pavlovic, Kovacevic, Musemic?
valjda i Vela :D posudit će ove mlade mislim...
"Dilaver: Vidjet ćemo, Sarajevo je veliki klub"
Napadač Doboj Kakanj mijenja Koševom?
Narednog mjeseca Haris Dilaver će postati slobodan nogometaš. Dilaver je ove sezone nastupao za FK Mladost te u 29 premijerligaških utakmica upisao sedam pogodaka i dodao jednu asistenciju.

Dodao je i jedan nastup u Kupu BiH, te bio jedna od glavnih uzdanica Dobojlija. Odmah po okončanju ove sezone pojavile su se informacije da bi ovaj nogometaš mogao pojačati FK Sarajevo.

Na Koševu iza sebe imaju veoma lošu sezonu, pa istu ne žele ponoviti. Vrijedno će raditi u ljetnom prelaznom roku, a kvalitete ovog 28-godišnjeg napadača vrlo dobro su poznate svim ljubiteljima Premijer lige.

Dilaver ističe da je ranije bilo pregovora da dođe na Koševo, te da je Sarajevo za njega veliki klub.

"Prethodne dvije ili tri sezone su me kontaktirali, ali nikako da bude nešto konkretno. Sada me niko nije kontaktirao, a Sarajevo je veliki klub. Vidjet ćemo. I ja sam čuo da se nešto priča oko mog dolaska na Koševo, međutim, mene niko nije zvao", kazao je Dilaver za SportSport.ba.

Pored Mladosti Dilaver je nosio i dres Čelika, Viteza i grčkog Plataniasa. Nedavno je stao na "ludi kamen", tačnije rekao sudbonosno "da" sada već supruzi Erni Bajramović.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2018, 22:25

Ja nesto kontam, neki dan objaviše snimak gdje Dilaver pjeva, zna momak pjevat, ubija. Reko, mozda ga dovode da može pjevat na proslavi titule sljedećeg proljeća..jer mensečini sa su oko nekog plana i vizije pričali :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 22 maj 2018, 22:29

Pa i jesmo u rangu za Dilavera ,**** im on mater.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2018, 22:38

Samo je jedan Dilaver Zrnanovic :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2018, 22:39

dynamodresden1 je napisao/la:Pa i jesmo u rangu za Dilavera ,**** im on mater.
pridruzujem se cestitkama.
svake sezone sve gora i gora imena dovodimo. pu J*** ti zivot
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 maj 2018, 22:41

3 su Dilavera :rol: :rol:

šta ako je ovaj? :think: :D

https://www.transfermarkt.com/emir-dila ... eler/80161

ode Herić, greška bgm
Kako saznajemo, u narednim danima će se odluka o rastanku Sarajeva i Herića i ozvaničiti.

Mladi veznjak, kojem Husref Musemić nije vjerovao ni pored toga što je imao ugovor sa Sarajevom, odlučio je sreću potražiti negdje drugo.

Herić ima 21 godinu i igran na poziciji centralnog veznog, a u Sarajevu je prvobitno prošao kadetsku i juniorsku selekciju. U bordo dresu je u 10 premijerligaških nastupa upisao jednu asistenciju.

Do prije godinu je bio jedan od najvećih nada bordo tima, a kako saznajemo, nekadašnji kapiten juniorske reprezentacije na svom stolu ima nekoliko ponuda.

"Iskren da budem, volio bih da do ovog nije došlo, no takav je život fudbalera. Hvala Sarajevu na svemu, ponosan sam što sam bio dio bordo kolektiva, no moram da idem gdje će mi vjerovati i gdje će me cijeniti. Ponuda ima, no prvo ću malo odmoriti pa ću dobro razmisliti. Želim da igram i to mi je u ovom trenutku najvažnije. U godinama sam u kojim moram igrati i samo tako mogu pokazati svoj kvalitet", kazao je Herić za SportSport.ba
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 22 maj 2018, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2018, 22:47

DenchiNL je napisao/la:3 su Dilavera :rol: :rol:

šta ako je ovaj? :think: :D

https://www.transfermarkt.com/emir-dila ... eler/80161
Znamo mi koji nas moze zapasti. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2018, 22:49

DenchiNL je napisao/la:
Kako saznajemo, u narednim danima će se odluka o rastanku Sarajeva i Herića i ozvaničiti.

Mladi veznjak, kojem Husref Musemić nije vjerovao ni pored toga što je imao ugovor sa Sarajevom, odlučio je sreću potražiti negdje drugo.

Herić ima 21 godinu i igran na poziciji centralnog veznog, a u Sarajevu je prvobitno prošao kadetsku i juniorsku selekciju. U bordo dresu je u 10 premijerligaških nastupa upisao jednu asistenciju.

Do prije godinu je bio jedan od najvećih nada bordo tima, a kako saznajemo, nekadašnji kapiten juniorske reprezentacije na svom stolu ima nekoliko ponuda.

"Iskren da budem, volio bih da do ovog nije došlo, no takav je život fudbalera. Hvala Sarajevu na svemu, ponosan sam što sam bio dio bordo kolektiva, no moram da idem gdje će mi vjerovati i gdje će me cijeniti. Ponuda ima, no prvo ću malo odmoriti pa ću dobro razmisliti. Želim da igram i to mi je u ovom trenutku najvažnije. U godinama sam u kojim moram igrati i samo tako mogu pokazati svoj kvalitet", kazao je Herić za SportSport.ba
maa taako jee

**** herica imamo sarica.
ups cekaj :shifty:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 maj 2018, 22:52

Jeb... sva sta imate. Heric je super igrac. + ima ugovor do 2020 i oni opet raskid. :facepalm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2018, 22:57

Koliko ce se ogrijesiti o ovoga momka,svaki put kad je igrao odlican je bio. Ali kao nagradu za dobru partiju obicno je iducu tekmu dobio tribine.Bez dileme prekide ,ubacivanje i te skracene faule bez dileme najbolje je radio u ekipi.

Moze on igrati u kojem hoce klubu u PL sa ozbiljnom minutazom.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 maj 2018, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 maj 2018, 22:58

Kad misliš da te više ne mogu negativno iznenaditi ...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2018, 22:58

Mrzim ovu razmazenu balavurdiju, ono bi da igra i da zbog njega Saric vam forme ode u novi klub! :nene: :nene:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2018, 23:03

Ko je kriv za ovo osim husref musemic!? on i niko drugi **** li ga saric a i on njega

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, zagorski i 28 gostiju.