Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
prava raja gleda lazio inter 
ja krenuo gledati prvih 5 minuta i rekoh nema šanse, pa taman da mi čača rođeni igra za romu
naštimam na mobitelu da dođe obavijest kad neko da gol da mogu na vrijeme prebaciti i bog ga veselio.
ja krenuo gledati prvih 5 minuta i rekoh nema šanse, pa taman da mi čača rođeni igra za romu
naštimam na mobitelu da dođe obavijest kad neko da gol da mogu na vrijeme prebaciti i bog ga veselio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kakav zicer omaši na kraju 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako se majstorski izbori za nju i mlako osuta, mogao ga je ondje i zaobici, i pucati desno ali stetarope11 je napisao/la:kakav zicer omaši na kraju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Zadnje 2 tekme,noge na terenu glava na godisnjem.
BHF
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prestigao je Alissona, ma ovo mi uzimamoMiske01 je napisao/la:http://www.asroma.com/en/news/2018/5/vo ... on-2017-18
Ajmo glasati za Edina za igraca sezone
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Glaso,odradio duznost,glasajte,svi na glasanje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gostuje upravo kod Senada na Face TV.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koji gospodin to nisu istine,neopisivo drag insan. Najbolje sto BiH ima za ponuditiRaonffa je napisao/la:
Drugi čovjek u odnosu onaj 'buntovni' period iz Wolfsburga i početku u Cityju, tačno se vidi kako je iskustvom i godinama sazrio u svakom smislu te riječi, od terena do pričeUrbyEmanuelson je napisao/la:Koji gospodin to nisu istine,neopisivo drag insan. Najbolje sto BiH ima za ponuditiRaonffa je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iduću tekmu protiv Koreje će se izjednačiti sa Spahićem po broju nastupa za reprezentaciju. Da Spaha nije danas igrao, Edin bi protiv Koreje postao igrač sa najviše nastupa za BiH u historiji, a sa tim će ipak sačekati do septembra 
Mada, neće Edin nakon završetka karijere ostati igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju, Pjanić ima 'samo' 13 mečeva manje, a mlađi je od Edina pune četiri godine, tako da će Mire vjerovatno biti igrač sa najviše nastupa u dresu BiH i teško da će neko u bližoj budućnosti nadmašiti njegov broj utakmica, čovjek praktično od svoje osamnaeste godine igra standardno za repku.
Da njih obojica budu živi i zdravi i da upišu 100+ nastupa u najdražem dresu
Mada, neće Edin nakon završetka karijere ostati igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju, Pjanić ima 'samo' 13 mečeva manje, a mlađi je od Edina pune četiri godine, tako da će Mire vjerovatno biti igrač sa najviše nastupa u dresu BiH i teško da će neko u bližoj budućnosti nadmašiti njegov broj utakmica, čovjek praktično od svoje osamnaeste godine igra standardno za repku.
Ima li neko snimak kad se odbi igrac cg od njega
Realno gledano oni i jesu prava svjetska klasa nase repke.Seo ce sigurno parirati Pjanketu po broju odigranih tekmi jer je i on rano poceo igrati za repkuRaonffa je napisao/la:Iduću tekmu protiv Koreje će se izjednačiti sa Spahićem po broju nastupa za reprezentaciju. Da Spaha nije danas igrao, Edin bi protiv Koreje postao igrač sa najviše nastupa za BiH u historiji, a sa tim će ipak sačekati do septembra
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gija beba je.bem te krivu.
Budi nježan, molim te.

Budi nježan, molim te.
Teško da će Seo stići Pjanića, razlika između njih je 'samo' tri godine, a Pjanić ima 50ak+ nastupa više za repku od Kolašinca. Seo je debitovao relativno rano (za naše uslove), sa nekom 21 godinom otprilike (al' to je opet tri godine kasnije nego Pjanić), ima relativno malo mečeva za repku (24 meča ukupno, Pjanić npr ima 79), dosta je on mečeva propustio i to će ga zeznuti sa tim brojem nastupa i eventualnim rekordom.soccerfan je napisao/la:Realno gledano oni i jesu prava svjetska klasa nase repke.Seo ce sigurno parirati Pjanketu po broju odigranih tekmi jer je i on rano poceo igrati za repkuRaonffa je napisao/la:Iduću tekmu protiv Koreje će se izjednačiti sa Spahićem po broju nastupa za reprezentaciju. Da Spaha nije danas igrao, Edin bi protiv Koreje postao igrač sa najviše nastupa za BiH u historiji, a sa tim će ipak sačekati do septembra
Da njih obojica budu živi i zdravi i da upišu 100+ nastupa u najdražem dresu![]()
I to bi bilo to. Krema naseg fudbala. Da je nama vise ovakvih u repki. Ali nesto razmisljam i ja osim Burnica(ne pratim ove potencijalne reprezenativce da znam da li ce igrati za nas) i donekle Menala ne vidim da bi neko u buducnosti mogao biti krema svijetskog fudbala. Nike se ne izdvaja.
![]()
Nadam se da ce bar mali Edin ii Dani krenuti ocevim stopama pa nositi repku za 15-18 godiina.
Sorry na offu.
Trenutno korisnika/ca: bh22, dedo26, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, RajvoSA03, Turo i 50 gostiju.