FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde Papac, nemoj podbacit ovaj prelazni rok:
Crnogorac,
Lendric,
Lijevi bek,
Desno krilo,
Produzetak saradnje sa Blagojevicem i Graovcem,
i golman ako nas Kjosevski napusti
I to ce biti perfektno odradjen prelazni rok
Crnogorac,
Lendric,
Lijevi bek,
Desno krilo,
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Prvo trenera odrediti, pa tek onda pojačanja. Zamisli dovede sutra Papac Muju Mujića na lijevog beka i onda poslije toga dođe novi trener i ne svidi mu se taj bek.irfo je napisao/la:Hajde Papac, nemoj podbacit ovaj prelazni rok:
Crnogorac,
Lendric,
Lijevi bek,
Desno krilo,

A i taj trener će imati neke svoje želje za dovođenje, tako da u koordinaciji trebaju dovoditi igrače trener i SD, a ne Saša mimo trenera.
Nisam nešto optimističan povodom ostanka Blagojevića i Graovca.
Blagojević definitivno nema neki veći domet od naše lige, mada sigurno može naći neki angažman na istoku, i pretpostavljam da bi to i htio, naravno ne radi fudbala i napredovanja nego zato da bi uzeo još dobre love pred kraj karijere, jer je ipak u godinama gdje mu svaki transfer rok može biti zadnji što se tiče odlaska u inostranstvo.
PS: Za našu ligu je odličan igrač i volio bih da ostane.
Što se tiče Graovca, njega samo njegova ogromna želja može zadržati u Želji (a zašto bi je imao?) jer je momak definitivno nivo iznad naše lige i može otići u neku jaču europsku ligu i njega ćemo baš teško zadržati, da ne kažem da je to nemoguće.
Blagojević definitivno nema neki veći domet od naše lige, mada sigurno može naći neki angažman na istoku, i pretpostavljam da bi to i htio, naravno ne radi fudbala i napredovanja nego zato da bi uzeo još dobre love pred kraj karijere, jer je ipak u godinama gdje mu svaki transfer rok može biti zadnji što se tiče odlaska u inostranstvo.
PS: Za našu ligu je odličan igrač i volio bih da ostane.
Što se tiče Graovca, njega samo njegova ogromna želja može zadržati u Želji (a zašto bi je imao?) jer je momak definitivno nivo iznad naše lige i može otići u neku jaču europsku ligu i njega ćemo baš teško zadržati, da ne kažem da je to nemoguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nesto kontam trebalo bi ponuditi Amaru u ugovoru da i Lutvo obavlja kakvu funkciju
, samo nek sarne.

[quote="Zeljo92"]
Amar Amar Osim Osim . Vrati nam se

Amar Amar Osim Osim . Vrati nam se

Moj tata Igor zavrsi u hitnoj pomoci jer ljubav boli a njemu daju inekcije

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kakav novi trener i njegove zelje, stipu to, evo ti igraci, uradi najbolje sta znas i to je to, ni Bayern ne pita trenera koga dovest i koga prodat.braco je napisao/la:Prvo trenera odrediti, pa tek onda pojačanja. Zamisli dovede sutra Papac Muju Mujića na lijevog beka i onda poslije toga dođe novi trener i ne svidi mu se taj bek.irfo je napisao/la:Hajde Papac, nemoj podbacit ovaj prelazni rok:
Crnogorac,
Lendric,
Lijevi bek,
Desno krilo,
A i taj trener će imati neke svoje želje za dovođenje, tako da u koordinaciji trebaju dovoditi igrače trener i SD, a ne Saša mimo trenera.
'vako će i tvoj maliZeljo92 je napisao/la:
Moj tata Igor zavrsi u hitnoj pomoci jer ljubav boli a njemu daju inekcije![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Amar ako dođe, Papac će imati samo ulogu slikanja uz nova pojačanja.irfo je napisao/la:Kakav novi trener i njegove zelje, stipu to, evo ti igraci, uradi najbolje sta znas i to je to, ni Bayern ne pita trenera koga dovest i koga prodat.braco je napisao/la:Prvo trenera odrediti, pa tek onda pojačanja. Zamisli dovede sutra Papac Muju Mujića na lijevog beka i onda poslije toga dođe novi trener i ne svidi mu se taj bek.irfo je napisao/la:Hajde Papac, nemoj podbacit ovaj prelazni rok:
Crnogorac,
Lendric,
Lijevi bek,
Desno krilo,

- MocMahale444
"Meni je vise zao sto su psovali Lendri nego sto smo izgubili titulu" by Sandokan.braco je napisao/la:Jučer je Lens doveo novog trenera, eh sad da li će dati šansu Lendriću ili fakat pravi čistku ostaje da vidimo. Njihovi navijači smatraju da nije dovoljno šansi dobio. Lendrić na terenu znamo ko je i šta je, ali eto imaju te priče da nije baš imao sjajan utjecaj na našu svlačionicu. A i ono što je uradio u posljednjem kolu protiv Radnika mu nije trebalo. Kako god, nešto sumnjam da će se vraćat u našu ligu.MocMahale444 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/kraj-za-le ... nsu/277580
Vracaj Lendru.
Raspored je takav i ja sam uletio na pitarsku temu, reko sta je ovo![]()
Mislio sam ako bi bilo mogucnosti za povratak nije los igrac ali jeste prgav.
Kako ti napisa nista od njega.
Mozda Zaima u napad, bi hljeba mi da se pitam.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Staviti Mehremica u napad samo da je sto dalje od naseg gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zasto ne gurati malog Mujagica u napad
Jiestifo je napisao/la:Zasto ne gurati malog Mujagica u napad
Dajem sta god hoces da ce zabiti golova, kao Vojo, Kajkut, Nikolic zajedno. Bolje njega staviti svaku da igra nego da nam dovode igrace od 30+, koji ne mogu sprinta napraviti u 90 min.
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 23 maj 2018, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Njemu se davno trebala pruzit sansa, ali nije ni sad kasnoIskraB je napisao/la:Jiestifo je napisao/la:Zasto ne gurati malog Mujagica u napad
Dajem sta god hoces da ce zabiti golova, kao skupa Vojo, Kajkut, Nikolic zajedno. Bolje njega staviti svaku da igra nego da nam dovode igrace od 30+, koji ne mogu sprinta napraviti u 90 min.
Normalno da je trebalo, al gotovo je sad za kukanje.Ako ne mozemo dovesti napadaca kvaliteta Lendrica, nema potrebe dovoditi vise ikad starohane kao Kajkut i slicni.
Pomladi na kraju krajeva totalno ekipu, halali i iducu sezonu, vozdra! Necemo biti gori nego prethodne dvije godine kad je kroz Grbavicu prodefilovalo 30 igraca od Miroslava, Lendrica, Zakarica i ostalih, pa jedva kup uzesmo ne znamo mi mi kako.
Pomladi na kraju krajeva totalno ekipu, halali i iducu sezonu, vozdra! Necemo biti gori nego prethodne dvije godine kad je kroz Grbavicu prodefilovalo 30 igraca od Miroslava, Lendrica, Zakarica i ostalih, pa jedva kup uzesmo ne znamo mi mi kako.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Sta ce biti sa Dzindom, Velicem i Besirevicem ? Svima ugovor sad istice. Treba ih ostaviti po mom misljenju. Taman su nam to kriticne pozicije. Ako nista Velica poslati na posudbu negdje jer meni se cini nema pravo da nastupa za juniore vise, a Dzindu ostaviti uz prvi tim jer je fizicki spremniji. Osmankovic i on su tu negdje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja mislim da ce svi ici kome istice ugovor skoro pa definitivno..
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Bit ce ovo ljeto turbulentno sto se tice odlazaka Graovac Blagojevic Asim dodajmo da i Zakaric ide imati ce uprava pune ruke posla nadam se da ce uspijeti pogoditi sto se tice dolazaka ovaj put
Ja bih volio vidjeti na mjestu trenera Vukomanovica definitvno!!
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Talenat fks Armin Saric, a dok je igrao u Zeljeznicaru ni "a" o njemu se nije pisalo, cudno.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.