Nemoj biti seljak i provocirati.ja imam 26 godina i nema me na ovoj slici .Urban Batalion je napisao/la:Sta si ti vodja ove dosadasnje grupe zaokruzi se.r_emir je napisao/la:hocu da vas vidim tamo danas da navijate.nemoj da ostane na priči![]()
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
seljak ostaje seljak...!!r_emir je napisao/la:Nemoj biti seljak i provocirati.ja imam 26 godina i nema me na ovoj slici .Urban Batalion je napisao/la:Sta si ti vodja ove dosadasnje grupe zaokruzi se.r_emir je napisao/la:hocu da vas vidim tamo danas da navijate.nemoj da ostane na priči![]()
1947!
- drinin vuk
- Kontakt:
Ljumani sta to i vi hocete upravu da gonite?
Da vidite kako to Vukovi rade,cijelu proslu utakmicu smo pjevali protiv uprave i igraca ,pomak je tu dvije pobjede uzastopne ,novi trener,bolja igra,bodovi...
Da vidite kako to Vukovi rade,cijelu proslu utakmicu smo pjevali protiv uprave i igraca ,pomak je tu dvije pobjede uzastopne ,novi trener,bolja igra,bodovi...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
ma u Banovićima se, po pitanju uprave,nista ne moze uraditi,mislim publika ne može ništa.ovima u klubu nista ne znači to šta narod priča i govori.drinin vuk je napisao/la:Ljumani sta to i vi hocete upravu da gonite?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma ovi nasi rastjerase boga oca..narod u pola utakmice odlazii...bolji smo bili sto jest jest..ali brate treba se mjenjat...svugdje se mjenja samo kod nas ne ! jbm ti ovodrinin vuk je napisao/la:Ljumani sta to i vi hocete upravu da gonite?
1947!
ljumani daj neki komentar na danasnju tekmu... interresuje me igra borca, i navijaci..jel bilo problema..poz...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
igra Borca ravna 0...navijanje pocelo tek u 2.poluvremenu...slabo su se culi iskreno...1 bus lesinara...imali smo prečkuu...nekolko izglednih prilika ali lopta necee u gol...jbg..UPRAVA NAPOLJE ! SAMO JE TO JOS OSTALO..PROMJENE U KLUBUradebl je napisao/la:ljumani daj neki komentar na danasnju tekmu... interresuje me igra borca, i navijaci..jel bilo problema..poz...
1947!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Realno, Buducnost odigrala najbolju tekmu u dosadasnjem dijelu sezone,ali sreca nam je okrenula ledja. Redale su se prilike jedna za drugom,ali precka,golman,igraci sa gole linije i nista. Borac je dosao bio po bod a odnio sva tri. Igra Borca u odbrani dosta organizovano,a u napadu dosta slabo(mada se po rezultatu nebi tako reklo). Po mojoj procjeni dosta bolju utakmicu u Banovicima je odigrao Celik i Sarajevo. igraci Borca su na kraju tekme dobili aplauz od nase publike. Sto se tice navijanja,nasa djeca danas nisu navijala(bili na eksukrziji..heheh)a navijaci Borca su stigli tek na drugo poluvrijeme,kolko sam vidio nije bilo problema. Sretno u nastvaku sezone.radebl je napisao/la:ljumani daj neki komentar na danasnju tekmu... interresuje me igra borca, i navijaci..jel bilo problema..poz...
Sve u svemu, ako bi igraci Buducnosti nastavili sa ovako borbenom igrom u nastavku sezone,mozda bismo mogli izborit opstanak...
- slani grad
- Kontakt:
zakasnili ste vi sa promjenama...iduce sezone cete tamo gdje vam je i mjesto....vi nasli kacit slike FUKARALjumani_Banovici je napisao/la:igra Borca ravna 0...navijanje pocelo tek u 2.poluvremenu...slabo su se culi iskreno...1 bus lesinara...imali smo prečkuu...nekolko izglednih prilika ali lopta necee u gol...jbg..UPRAVA NAPOLJE ! SAMO JE TO JOS OSTALO..PROMJENE U KLUBUradebl je napisao/la:ljumani daj neki komentar na danasnju tekmu... interresuje me igra borca, i navijaci..jel bilo problema..poz...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Arsenalisation
- Kontakt:
[youtube][/youtube]slani grad je napisao/la:zakasnili ste vi sa promjenama...iduce sezone cete tamo gdje vam je i mjesto....vi nasli kacit slike FUKARALjumani_Banovici je napisao/la:igra Borca ravna 0...navijanje pocelo tek u 2.poluvremenu...slabo su se culi iskreno...1 bus lesinara...imali smo prečkuu...nekolko izglednih prilika ali lopta necee u gol...jbg..UPRAVA NAPOLJE ! SAMO JE TO JOS OSTALO..PROMJENE U KLUBUradebl je napisao/la:ljumani daj neki komentar na danasnju tekmu... interresuje me igra borca, i navijaci..jel bilo problema..poz...![]()
....vi nasli nekog prozivat i brojat na tribinama
![]()
...oplakah
...kao sto sam vec ranije napisao...fatajte se rudnika,levati
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
e bas si levat....fataj se ti svog posla u TZ gore ce te vi proc od nas...sta vama bi danas ?? 
@Arsenalisation ahahhahaah..nek si mu postavio **** mu levatsku
@Arsenalisation ahahhahaah..nek si mu postavio **** mu levatsku
1947!
evo da probam sta da kažem o utakmici ovoj protiv Borca. Nikad u životu nisam gledao onako dobru igru Budućnosti,bolja nego protiv slavije. Odlična pas igra,odlična odbrana sve se odradi kako treba i onda kad ona dva jadna napadača trebju za dadaju završni udarac sve to urađeno padne u vodu.Eh de sad da vidim ko će reći da je Haskić dobar napadač.Išao u Rusiju.Rekli mu ljudi moraš od 10 šuteva dat 5 golova i naravno nije uspio nista i sad meni kida živce.Zrnanović odigrao u odbrani super kao i uvijek,Sarajlić isto dobro imao je jedan super prodor kroz 5 igrača borca i onda je fauliran na 16 -erc. Omić pogodio preču. Nakon kornera lopta se odbila na 12 metara i on nogom prečku pogodi.Borac igrao dobro u nekim trenucima,a u nekim drugikm trenucima nije mogao disati od pritiska.Mogo je narod vidjeti kako Slomić pretrčava Puzigaću kao da je malo dijete.Puzigaća imao i nekoliko kritičnih intervencija,nije zadovoljio.Halilović isto ušao i dobro odih+grao imao prodora mnogo,imao jedan dobrar šut nakon prodora,Avdukić odbranio.U Borcu onaj visoki Ćorić odigrao dobro odbranu.Borac dao go u 84.minuti.Polukontra,razrijeđena odbrana Budućnosti,Mikić je centrirao sa lijeve strane, Stančeski nije dobro prihvatio loptu,malo se odbila od njega ali je uspio nekako da uputi šut i lopta se sa 7metara otkotrljala u go i to je 0:1 kasnije mislim da je isti igrač iz slične akcije pogodio stativu glavom.Budućnost imala priliku da postigne bar 4 gola.Sve u svemu ako Burac ovaki igra uvijek nema šanse da bude prvak,nije nešto posebno.Budućnost u potpunosti nadigrala Borac i zaslužili su pobjedu,ali šta je tu je. Još nešto što se tiče ovog trenera.kako ja mislim,on je pogriješio što jeizveo Slomića(napadača koji je igrao kao polušpic), a uveo halilovića u vezni red. po meni je trebo izvesti onog jednog jadnog napadača (Šmigalovića ili Haskića) Slomića staviti u vrh napada umjesto ovog što je izašao,a halilovića ostaviti u vezi.Slomić se isto pokazao dobar,ali ne znam iz kojih razloga je zamijenjen.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ja fakat neznam ko je ovdje seljak evo slika a vi procjenite sami.r_emir je napisao/la:Nemoj biti seljak i provocirati.ja imam 26 godina i nema me na ovoj slici .Urban Batalion je napisao/la:Sta si ti vodja ove dosadasnje grupe zaokruzi se.r_emir je napisao/la:hocu da vas vidim tamo danas da navijate.nemoj da ostane na priči![]()
Ako ti imas 26 onda se ja javljam iz doma penzionera.
http://img408.imageshack.us/img408/158/76853943.png
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Ja fakat neznam ko je ovdje seljak evo slika a vi procjenite sami.
http://img408.imageshack.us/img408/158/76853943.png[/quote][/quote]
Da si bio pametan i normalan ne bi zasluzio da ti ovo kazem i razguli sa teme ako neces nešto o našem klubu komentarisati.
http://img408.imageshack.us/img408/158/76853943.png[/quote][/quote]
Da si bio pametan i normalan ne bi zasluzio da ti ovo kazem i razguli sa teme ako neces nešto o našem klubu komentarisati.
- Urban Batalion
- Kontakt:
[youtube][/youtube][/quote]slani grad je napisao/la:zakasnili ste vi sa promjenama...iduce sezone cete tamo gdje vam je i mjesto....vi nasli kacit slike FUKARALjumani_Banovici je napisao/la:igra Borca ravna 0...navijanje pocelo tek u 2.poluvremenu...slabo su se culi iskreno...1 bus lesinara...imali smo prečkuu...nekolko izglednih prilika ali lopta necee u gol...jbg..UPRAVA NAPOLJE ! SAMO JE TO JOS OSTALO..PROMJENE U KLUBUradebl je napisao/la:ljumani daj neki komentar na danasnju tekmu... interresuje me igra borca, i navijaci..jel bilo problema..poz...![]()
....vi nasli nekog prozivat i brojat na tribinama
![]()
...oplakah
...kao sto sam vec ranije napisao...fatajte se rudnika,levati
Za tvoju info Fukare Tuzla su u bojkotu od kada je srusena istocna tribina.Ovo su momci koji pokusavaju nesto al tri cetvrtine fukara ne prati i ne ide na meceve FK Slobode oni bi se trebali vratiti kada tribina bude bila izgradjena to jest brojka bi u tom momentu trebala biti od 2000 do 2500 navijaca.Tako da ......zzzzz...
- Urban Batalion
- Kontakt:
[/quote]r_emir je napisao/la:Ja fakat neznam ko je ovdje seljak evo slika a vi procjenite sami.![]()
Da si bio pametan i normalan ne bi zasluzio da ti ovo kazem i razguli sa teme ako neces nešto o našem klubu komentarisati.[/quote]
Ovo je demokratski forum tako da mogu ovdje da pisem.
Ova slika dokazuje samo koje si ti dijete.Da ti imas 26 godina ti bi mene pobio sa dobrim argumentima a ne ponasao se kao balavac.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Da si bio pametan i normalan ne bi zasluzio da ti ovo kazem i razguli sa teme ako neces nešto o našem klubu komentarisati.[/quote]Urban Batalion je napisao/la:r_emir je napisao/la:Ja fakat neznam ko je ovdje seljak evo slika a vi procjenite sami.![]()
Ovo je demokratski forum tako da mogu ovdje da pisem.
Ova slika dokazuje samo koje si ti dijete.Da ti imas 26 godina ti bi mene pobio sa dobrim argumentima a ne ponasao se kao balavac.[/quote]
hallloooo ba dosta je vise raspravljanja...TEMA JE FK BUDUĆNOST BANOVIĆI....
1947!
2000 do 2500 cega?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
zapovjednik
- Kontakt:
Kuman nas je ukopo tako sto je izbacio Čampija,a na kraju vadi najiskusnijeg igraca koji je po meni odigrao dobru utakmicu Bojica.Sarajlic se citavu utakmicu trudio,dodavao,driblao,zaustavljao i bio je po meni nas najbolji igrac.
Smigi,Haska,Kurta napolje.Halco je dobar igrac samo je previse sebican.
Smigi,Haska,Kurta napolje.Halco je dobar igrac samo je previse sebican.
je li zaista ovaj video sniman u tizli???????????ako jeste,a koliko vidim da jeste s pravom se zovete fukare...SRAMOTA
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.