FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pavlovic ima mislim dvije lige j jedan kup. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eh da Hadzija hoce uvesti Olimpica u PL pa da bar tu imamo sigurne bodove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolja je PoturaAlfredNobel je napisao/la:Moja Sabri, ti pikiraj sebi onu Bukovicu.haris004 je napisao/la:Meni je Sabrina kao lutka, još kad se nasmije

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ima Poturin broj negdje, postavio sam, nemam sademir79 je napisao/la:Bolja je PoturaAlfredNobel je napisao/la:Moja Sabri, ti pikiraj sebi onu Bukovicu.haris004 je napisao/la:Meni je Sabrina kao lutka, još kad se nasmije

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ovdje je najbolje nista ne pisati. Jbt pitas ljude sta misle o igracu kojeg mahala pominje kao pojacanje, nazovu te neznalicom, strumfom itd itd.
Cekati da zvanicno dovedemo igraca, uci i yebati mu mater, moliti Boga da podbaci pa pun sebe pisati "znao sam ja"...na to nam se sveo pdf
Cekati da zvanicno dovedemo igraca, uci i yebati mu mater, moliti Boga da podbaci pa pun sebe pisati "znao sam ja"...na to nam se sveo pdf

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- belosevic23
- Kontakt:
Potura dijeli ramazanke na carsiji, aferim direktorice, djela ne rijeci. 

FK Sarajevo i njihov generalni sponzor Turkish Airlines danas su kod Sebilja organizovali podjelu somuna povodom mjeseca ramazana.
Građanima, koji su toplo dočekali ovakvu aktivnost, somune su djelili predstavnici i nogometaši FK Sarajeva i čelnici Turkish Airlinesa.
Tople somune su, osim građana Sarajeva, dobili i brojni turisti i migranti koji su se zadesili na Baščaršiji.
Somunima su se posebno obradovala djeca koja su se u tom momentu našla kod Sebilja.
Direktor aviokompanije Turkish Airlines u Sarajevu Ahmet Salih Kansu je izjavio da su na ovaj način željeli s građanima obilježiti mjesec ramazan.
“Zajedno sa FK Sarajevo, čiji smo generalni sponzor, provodimo ovu aktivnost. Koliko možemo vidjeti, građanima se ovo veoma svidjelo. Uzimaju somune dok idu kućama na iftar. Baš lijep događaj”, kazao je Kansu.
Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo, istakla je da su na ovaj način željeli obilježiti saradnju s Turkish Airlinesom.
“Do sada smo imali nekoliko zajedničkih akcija. Obzirom da je mjesec ramazan, željeli smo građanima podijeliti somune i čestitati im ramazan”, rekla je Potura.
Mozda su i "premuntali" ove iz Turkisha za produzenje sponzorstva
Građanima, koji su toplo dočekali ovakvu aktivnost, somune su djelili predstavnici i nogometaši FK Sarajeva i čelnici Turkish Airlinesa.
Tople somune su, osim građana Sarajeva, dobili i brojni turisti i migranti koji su se zadesili na Baščaršiji.
Somunima su se posebno obradovala djeca koja su se u tom momentu našla kod Sebilja.
Direktor aviokompanije Turkish Airlines u Sarajevu Ahmet Salih Kansu je izjavio da su na ovaj način željeli s građanima obilježiti mjesec ramazan.
“Zajedno sa FK Sarajevo, čiji smo generalni sponzor, provodimo ovu aktivnost. Koliko možemo vidjeti, građanima se ovo veoma svidjelo. Uzimaju somune dok idu kućama na iftar. Baš lijep događaj”, kazao je Kansu.
Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo, istakla je da su na ovaj način željeli obilježiti saradnju s Turkish Airlinesom.
“Do sada smo imali nekoliko zajedničkih akcija. Obzirom da je mjesec ramazan, željeli smo građanima podijeliti somune i čestitati im ramazan”, rekla je Potura.
Mozda su i "premuntali" ove iz Turkisha za produzenje sponzorstva

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 maj 2018, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hzzavidovici
- Kontakt:
Radnik: Bešrević i Peco
Krupa: Redžić i Dujaković
Borac: Danilović i Kunić
Sloboda: Škahić, Todorović i Smajić
Gošk: Rodin i Mulahusejnović
Mladost: Arezina
Što se tiče PL imena vrijedna pažnje u klubovima koji nisu među 4.
Krupa: Redžić i Dujaković
Borac: Danilović i Kunić
Sloboda: Škahić, Todorović i Smajić
Gošk: Rodin i Mulahusejnović
Mladost: Arezina
Što se tiče PL imena vrijedna pažnje u klubovima koji nisu među 4.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- robertkosar
- Kontakt:
Sad ce trener prve ekipe sazvati presicu da izjavi kako uprava dobro radi, kad su ovi momci osvojili tituleMortemHz je napisao/la:Svaka cast mladim selekcijama, 3/3 titule ove godine, perfektan skor.sarajevo46 je napisao/la:DANAS SU KADETI I PIONIRI OSIGURALI NOVE TITULE!!![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
miky_hz je napisao/la: Mozda su i "premuntali" ove iz Turkisha za produzenje sponzorstva

-
- Kontakt:
lijep gest ovo s somunima ,pokazuju zelju da komuniciraju s navijacima pokazatelj su i ove dvije presice.
Admiral General Sabrinadeen i Elva

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko je Valentina?DenchiNL je napisao/la:Admiral General Sabrinadeen i Elva![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Direktorica Sarajeva, Sabrina Buljubašić: Imamo veliki budžet, mi možemo dovesti dobra pojačanja
s.ource.ba
Fukso odlazi!! I laži mami svojoj, hadzija moze dovest samo alkosa dilavera
s.ource.ba
Fukso odlazi!! I laži mami svojoj, hadzija moze dovest samo alkosa dilavera
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
najbolja igračica je Valentina Šakotić (Bumerang Bijeljina)MortemHz je napisao/la: Ko je Valentina?
+
drot

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ševkija Resić najbolji igrač Premijer omladinske lige BiH
Prodat tog Ševkiju što prije! On bi sad još i da zaigra za prvi vjerovatno! Prodaj, Sabro, nek drkaju paćenici na tebe!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odlicno za Bosnu iz Visokog.Memara je napisao/la:Ševkija Resić najbolji igrač Premijer omladinske lige BiH
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Biće plata, samo prodaj dijete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.