FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 maj 2018, 21:47

Husref danas sa Nedimom Rundom pratio meč u Visokom između Bosne i Olimpika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 21:50

BordoSarajevo je napisao/la:Husref danas sa Nedimom Rundom pratio meč u Visokom između Bosne i Olimpika
Da li je Bekan zapisan u biljeznicu? :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2018, 21:52

BordoSarajevo je napisao/la:Husref danas sa Nedimom Rundom pratio meč u Visokom između Bosne i Olimpika
Samo se runde i pajde majkla mu drzat. daleko cemo dogurat. Povedi nas husrefe slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2018, 22:06

Slavisa
”ISTINE RADI !!!
Dužan sam navijačima FK Sarajeva dati javno objašnjenje,tako sam odgojen, nazvat ću ga “nesporazumom”, koji čitam na raznim portalima kao i u novinama.
“NIKAKAV PROGRAM ,NITI PLAN NISAM PREDSTAVIO NIKOME U FK SARARAJEVU” na osnovu kojeg bi sudili moju kompetentnost i donosili odluke vezane za mene!!!
Tačno je da me je navijač FK Sarajeva, cijenjeni advokat, član novog UO FK Sarajeva kontaktirao i zakazao sastanak koji se dogodio dva dana poslije mog dolaska iz Francuske, 15.05.2018 ,gdje inače živim i radim u fudbalu već 30 godina. Odgoj i vječna ljubav prema mom klubu mi nalaže da ispoštujem poziv za vjerovatno bolje sutra mog kluba. Uz prijatnu kafu i elociranje navijačkih uspomena nekadašnjeg, velikog, FK Sarajeva, sa cijenjenim advokatom Senadom Bilićem dotakli smo se sadašnjeg FK Sarajeva i dešavanja u i oko kluba. Na moja pitanja oko načina funkcionisanja kluba, sportskog organima,vertikale odgovornosi i obaveza,donošenja sportskih odluka…itd…naravno odgovora nisam dobio!!! Pošto sam uvijek bio profesionalac u životu, a pogotovo u fudbalu, nikada ne pričam o ozbiljnim stvarima u kafani!!!
Moj prijedlog je bio da me zvanično pozovu gdje bi detaljno predložio plan i program za bolje sutra mog i vašeg kluba!!!
Poštovani ljubitelji FK Sarajeva, vaš klub je oduvijek imao “klasu ” u svim relacijama…volio bih da se varam ali mislim da smo izgubili tu najvažniju vrijednost u sportu!!!
Zauvijek Bordo i želim Vam puno uspijeha!!
Allez FK Sarajevo!!!!”
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2018, 22:09

Titula Zrinjskom, kup Čmeljkanu! Nama somuni i lijep osmijeh od Sabrine za pojedine! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 maj 2018, 22:24

Danas igra se lopte
Sutra čeka te cz

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2018, 22:32

Derdiyok je napisao/la:Danas igra se lopte
Sutra čeka te cz

slika
slika
:rol: :rol: đe ćemo :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 maj 2018, 22:33

miky_hz je napisao/la:Slavisa
”ISTINE RADI !!!
Dužan sam navijačima FK Sarajeva dati javno objašnjenje,tako sam odgojen, nazvat ću ga “nesporazumom”, koji čitam na raznim portalima kao i u novinama.
“NIKAKAV PROGRAM ,NITI PLAN NISAM PREDSTAVIO NIKOME U FK SARARAJEVU” na osnovu kojeg bi sudili moju kompetentnost i donosili odluke vezane za mene!!!
Tačno je da me je navijač FK Sarajeva, cijenjeni advokat, član novog UO FK Sarajeva kontaktirao i zakazao sastanak koji se dogodio dva dana poslije mog dolaska iz Francuske, 15.05.2018 ,gdje inače živim i radim u fudbalu već 30 godina. Odgoj i vječna ljubav prema mom klubu mi nalaže da ispoštujem poziv za vjerovatno bolje sutra mog kluba. Uz prijatnu kafu i elociranje navijačkih uspomena nekadašnjeg, velikog, FK Sarajeva, sa cijenjenim advokatom Senadom Bilićem dotakli smo se sadašnjeg FK Sarajeva i dešavanja u i oko kluba. Na moja pitanja oko načina funkcionisanja kluba, sportskog organima,vertikale odgovornosi i obaveza,donošenja sportskih odluka…itd…naravno odgovora nisam dobio!!! Pošto sam uvijek bio profesionalac u životu, a pogotovo u fudbalu, nikada ne pričam o ozbiljnim stvarima u kafani!!!
Moj prijedlog je bio da me zvanično pozovu gdje bi detaljno predložio plan i program za bolje sutra mog i vašeg kluba!!!
Poštovani ljubitelji FK Sarajeva, vaš klub je oduvijek imao “klasu ” u svim relacijama…volio bih da se varam ali mislim da smo izgubili tu najvažniju vrijednost u sportu!!!
Zauvijek Bordo i želim Vam puno uspijeha!!
Allez FK Sarajevo!!!!”
Tonemo sve dublje i dublje..
Svim uhljebima koji su uništili naš klub želim od srca dug život i tešku bolest
Bordo bijeli za život cijeli!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 22:47

E cuj ti ovog Slavise, ono bi da ga neko zivka i nekakve planove, vizije mu prezentuje. Ta nece nama niko govoriti u kojoj cemo birtiji organizovati sastanke!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 maj 2018, 23:03

ali advokat sa nadimkom "bily?"provjereni pitar",kraj je ovo svega,pobijedili su nas papci kao što je juga pobijedila zair na svjetskom 9:0,ovi iz zaira istrčali bosi kako reče jedan moj haver

VVVBK

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2018, 23:05

nukleusmember je napisao/la:ali advokat sa nadimkom "bily?"provjereni pitar",kraj je ovo svega,pobijedili su nas papci kao što je juga pobijedila zair na svjetskom 9:0,ovi iz zaira istrčali bosi kako reče jedan moj haver

VVVBK
Naoruzaj se tespihom i tabletama i lagano u narednu sezonu. :opaopa:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 23 maj 2018, 23:42

Joj Slaviše bombaša čuj ne može po kafanama (logično da ne može), a on po fb može pisati (isto tako i ovo ne može). Hajde ti Slaviša razguli molim te što dalje od kluba.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 maj 2018, 00:11

A čuj "Billy" preko mesendžera kontaktirao Slavišu za mjesto u klubu, još se i uključio u diskusiju na status kojeg je gosp. Slaviša napisao. Dobro mu je jedan odgovorio:
Ovo je smiješno i za rubriku - vjerovali ili ne ... Član UO koji je uz to pravnik,advokat - šalje poruku kandidatu za izuzetno važnu funciju u klubu - putem mesingera ... pa ovo je DNO DNA ....Ozbiljan klub pošalje zvaničan dopis koji potpiše ovlaštena osoba, predsjednik UO ili predsjednik Skupštine
zainteresovanim osobama ili se raspiše javni konkurs za radno mjesto sa jasno naznačenim uslovima koje osoba mora ispunjavati i naravno plan i program rada, kao i rok za dostavljanje ponude. Također je potrebno navesti i koja bi to bila dužnost osobe koja će biti izabrana i koje su njegove ovlasti ... ali mi smo oćito predaleko od ozbiljnog kluba i ovo je igranka za djecu u vrtiću .... Lično mi je svejedno ko bi bio izabran , jer su sva tri navodna kandidata ( Vukicevic Slavisa ,Milosevic Semjon i Hadžić Emir ) ostavili dublji trag u klubu i u srcu navijača bordo kluba , ali ovo je stvarno više nego žalosno. Još jedan dokaz da su promjene u UO bile samo kozmetičke prirode i bez opravdane nade u bolje sutra ....
Tačno ovaj Billy ne razlikuje se puno od deb.ila Husarića što se tiče drustvenih mreza. Jao kakvi nas ljudi vode, smijurija :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 24 maj 2018, 00:18

sarajevo46 je napisao/la:Joj Slaviše bombaša čuj ne može po kafanama (logično da ne može), a on po fb može pisati (isto tako i ovo ne može). Hajde ti Slaviša razguli molim te što dalje od kluba.
Pa na koji ce nacin covjek demantovati da je ponudio svoju viziju i strategiju kako je receno na press konferenciji?

Ne znam sta da mislim o ovom imenovanju Hadzica, mislim cak i da nije los izbor. Sto se Vukicevica tice mene konkretno zanima cime se on bavi zadnjih 10 godina.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 24 maj 2018, 00:23

Orangina85 je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Joj Slaviše bombaša čuj ne može po kafanama (logično da ne može), a on po fb može pisati (isto tako i ovo ne može). Hajde ti Slaviša razguli molim te što dalje od kluba.
Pa na koji ce nacin covjek demantovati da je ponudio svoju viziju i strategiju kako je receno na press konferenciji?

Ne znam sta da mislim o ovom imenovanju Hadzica, mislim cak i da nije los izbor. Sto se Vukicevica tice mene konkretno zanima cime se on bavi zadnjih 10 godina.
Priča kako mu je loše što su se našli u kafani šta li, što i jeste loše i onda se oglasi na fb. Daj molim te. Gdje se to ozbiljni ljudi još oglašavaju ovako preko privatnih profila na fb? Ima bruku načina na koji je mogao reagovati, ali već je pokazao on ko je i šta je. Previše je on imao čudnih izjava.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2018, 00:34

E cuj rumenko billy mu se javio preko mesendzera s ovom 'ponudom' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prejebali smo i cirkus, oni su ozbiljna organizacija za nas.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2018, 00:45

FrancescoTotti je napisao/la:E cuj rumenko billy mu se javio preko mesendzera s ovom 'ponudom' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2018, 00:47

zagorski je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:E cuj rumenko billy mu se javio preko mesendzera s ovom 'ponudom' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: Ubice ga bili kao zeca

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 maj 2018, 00:48

zagorski je napisao/la:

:urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2018, 00:48

Jesu bili bar vruci somuni?
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, Rade Paprica 9, roccosiffredi i 25 gostiju.