Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kakav je ovaj Rajko Brezancic rodom iz Vlasenice sto igra u Huesci..vidim da su izborili Primeru,igro na lijevom beku cijelu sezonu...jest da smo popunjeni na toj poziciji al eto od viska glava ne boli 
Sjeca li se ko ove legende?
Pozvan u reprezentaciju Slovenije

- AndreWilliams
- Kontakt:
Solidan. Ja sam ga najavljivao u reprezentaciji u vrijeme kad nam je lijeva strana bila kriticna. U to vrijeme je tek napravio transfer iz Cukarickog u AZ ako se dobro sjecam. Od tada nestao sa radara. Bas sam iznenadjen da igra u Spaniji.zure99 je napisao/la:Kakav je ovaj Rajko Brezancic rodom iz Vlasenice sto igra u Huesci..vidim da su izborili Primeru,igro na lijevom beku cijelu sezonu...jest da smo popunjeni na toj poziciji al eto od viska glava ne boli
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Gdje Vuchi, sto je prico Dilaver igra u evropskom gigantu Lechu i prelazi u Bundesligu, jer oni imaju veliku tradiciju prodaje igraca tamo. Evo ga izgleda ode kod purgera. Hahaha

"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Nisam pratio Dilavera u Poljskoj ali sama cinjenica da ga bivsi trener dovodi u Dinamo je vrijedna respekta.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kakav Respekt?? Pa neno gdje God je bio i treniro je vodio sa sobom nase igrace u svaki klub.. jer se ugradi u ugovor i uzme sebi pare na svakom igracu.. tako To ide, pa sta mislis da je koljica doveo zbog kvalitete? Sve to ide preko menadzera,agencija guranje i prodavanje igraca, pa onda svako uzme svoj dio kolaca..ako se ne varam neno je dilavera imo i u austriji bec . Pa Eto u lechu snjim bio, i sada dinamo??dubrovnik je napisao/la:Nisam pratio Dilavera u Poljskoj ali sama cinjenica da ga bivsi trener dovodi u Dinamo je vrijedna respekta.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Miske01 je napisao/la:Meni je BNM hobi, a ti bujrum sutra u Sarajevo sa mnom, Misketom i Spahom, piččko malaNiftyDribbler je napisao/la:NiftyDribbler je napisao/la:Gdje Vuchi, sto je prico Dilaver igra u evropskom gigantu Lechu i prelazi u Bundesligu, jer oni imaju veliku tradiciju prodaje igraca tamo. Evo ga izgleda ode kod purgera. Hahaha![]()
![]()
Sta se ti mjesas? Idi popravi onaj BNM, kad procitas onaj jedan clanak BILD ti se cini kao djelo rahmetli Goethea.
Vuchi i ja imamo historiju, sto bi se reklo haha
I neka priče kruže, mogu da me tuže, uzmi dobro uže i objesi se druže.
Metar i po štrika i napravi si omču ponavljaj u sebi "Ja to mogu, ja to hoću"
Kao što moggi reče, ne repliciraj me više.
BHF
BNM ti dodje odprilike za ovaj portal na kojem se nalazimo kao NEW YORK TIMES. Obrazovanij ljudi od ovih ss.ba jedno 300 puta - pa ovi su jucer nasjeli na fake twitter account i objavili da je Firmino povrijedjen hahahahaha...NiftyDribbler je napisao/la:Sta se ti mjesas? Idi popravi onaj BNM, kad procitas onaj jedan clanak BILD ti se cini kao djelo rahmetli Goethea.Miske01 je napisao/la:Nifty uvijek s nekim prozivanjem dođe... Ohladi dijeteNiftyDribbler je napisao/la:Gdje Vuchi, sto je prico Dilaver igra u evropskom gigantu Lechu i prelazi u Bundesligu, jer oni imaju veliku tradiciju prodaje igraca tamo. Evo ga izgleda ode kod purgera. Hahaha![]()
![]()
Vuchi i ja imamo historiju, sto bi se reklo haha
Da si mi ti zdrav i ziv, bez BNM-a pola ove dijaspore sto jedva zna sastavit 2 na maternom jeziku ne bi znali ni protiv koga igra reprezentacija, ni ko igra u toj reprezentacij.
Tako da, smiri strasti pasa za ljude koje to rade dobrovoljno, trose svoje vrijeme i svoja sredstva.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Moram kad na tako niskom civilizatorskom nivou pišeš, na mrznju se griješ, umjesto da više piješ.Miske01 je napisao/la:Kao što moggi reče, ne repliciraj me više.
De malo oladi brate mili.
- Bazinga12345
- Kontakt:
O pa da li to najbolji stoper Ekstraklase, lige koja pravi transfere u najjače lige svijeta, odlazi u Dinamo? 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Evo i glasa razuma. Naravno dilaver nema kvaliteta za reprezentaciju. A i fino si opisao kako se vodaju pomenuti ko dindo i mendo.bhfanatic14 je napisao/la:Kakav Respekt?? Pa neno gdje God je bio i treniro je vodio sa sobom nase igrace u svaki klub.. jer se ugradi u ugovor i uzme sebi pare na svakom igracu.. tako To ide, pa sta mislis da je koljica doveo zbog kvalitete? Sve to ide preko menadzera,agencija guranje i prodavanje igraca, pa onda svako uzme svoj dio kolaca..ako se ne varam neno je dilavera imo i u austriji bec . Pa Eto u lechu snjim bio, i sada dinamo??dubrovnik je napisao/la:Nisam pratio Dilavera u Poljskoj ali sama cinjenica da ga bivsi trener dovodi u Dinamo je vrijedna respekta.usput dilaver je los igrac Po meni...
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
De pusti taj avaz iz ruku boga ti.Amarinho je napisao/la:
BNM ti dodje odprilike za ovaj portal na kojem se nalazimo kao NEW YORK TIMES. Obrazovanij ljudi od ovih ss.ba jedno 300 puta - pa ovi su jucer nasjeli na fake twitter account i objavili da je Firmino povrijedjen hahahahaha...
Da si mi ti zdrav i ziv, bez BNM-a pola ove dijaspore sto jedva zna sastavit 2 na maternom jeziku ne bi znali ni protiv koga igra reprezentacija, ni ko igra u toj reprezentacij.
Tako da, smiri strasti pasa za ljude koje to rade dobrovoljno, trose svoje vrijeme i svoja sredstva.
Fanatic mu glas razuma

-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Da, da to je onaj isti sto se gurao ovdje. Sta ces kad Bayer, BVB i Schalke nisu imali love za stopera tog kalibra.Bazinga12345 je napisao/la:O pa da li to najbolji stoper Ekstraklase, lige koja pravi transfere u najjače lige svijeta, odlazi u Dinamo?
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Sta fali co'jeku? Jel' asmin ili jasmin? Ili desetka?jasmin10 je napisao/la:Fanatic mu glas razuma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Sam sebe citiramNiftyDribbler je napisao/la:Sta fali co'jeku? Jel' asmin ili jasmin? Ili desetka?jasmin10 je napisao/la:Fanatic mu glas razuma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: NiftyDribbler, dana/u 24 maj 2018, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sam sebe citiras.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Sam sebe citiras.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ArtemisFowl, Barcod, CAGarfia, DnevnaDozaPklata, GoldenLilies, jasmin10, mercurial, Shevko i 62 gosta.