Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP 2018/Srbija
Sutra je taj famozni spisak.
Ocekujem, odnosno nadam se da nece biti nekih "iznenadjenja"...
Ocekujem, odnosno nadam se da nece biti nekih "iznenadjenja"...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: SP 2018/Švicarska

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://www.njuz.net/krstajic-jedva-cek ... -mundijal/– Moram da priznam da sam baš nestrpljiv. Video sam da se dosta selektora već odlučilo za konačan sastav reprezentacija koje vode, a ja još uvek ne znam ko je na našem proširenom spisku, a kamoli ko će biti među 23 igrača. Prva utakmica je za manje od mesec dana i mislim da bi ljudi koji se bave sastavljanjem našeg tima konačno trebali da saopšte svoju odluku jer verujem da nisam jedini koji ne može da dočeka taj trenutak – rekao je Krstajić.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- DragonReborn
- Kontakt:
Objaviće na pumpi. "Dođi mala da mi ga natankaš".
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentac ... -finalu-sp? $ " " $ " & је $ је ? на $ у " / ' успех, ? " $ је у " све -, па " $ његова " $ & $ ?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Evo i spiska, 27 imena koji putuju u Austriju na pripreme.

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 24 maj 2018, 15:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Tristan
- Kontakt:
Preduhitrio si me.
Sramota da nema Baste, Rukavina ce nam zivce pokidati. Otpao je i Nikola Maksimovic.
Svidja mi se sto je tu i Rodic, mislim da je dosta bolji od onog nesrecnika Obradovica. Mimo Baste spisak je sasvim dobar, nadam se da otpadaju Jovanovic, Nastasic (valjda nece biti spreman za SP), Grujic i Radonjic.

Sramota da nema Baste, Rukavina ce nam zivce pokidati. Otpao je i Nikola Maksimovic.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Tesko da ce Grujić otpasti! Ne mozemo ostati samo na 3 centralna/zadnja vezna...
- Tristan
- Kontakt:
Ko bi mogao onda letiti, mozda jos jedan stoper? Posto ce Bane biti i stoper i bek, uz njega onda jos 3 stopera bi bila dovoljna. Karleusa aut. 

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Po meni Jovanović, Spajić i(li) Nastasić, Radonjić (Gaćinović) i Maksimović (Jović).
Ovo nije sta bih ja volio, nego kako ocekujem da ce biti...
Ovo nije sta bih ja volio, nego kako ocekujem da ce biti...
Ma višak su Jovanović, Radonjić, Rodić i Nastasić.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Bio je red da se i nas spisak objavi. Vjerujem da prolazimo grupu. Samo da se protiv cileanskih mesara niko ne povrijedi.
Srecno Orlovima.
Srecno Orlovima.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Po meni,višak su Jovanović,Rodić,Maksimović i Radonjić.Jovanović je ipak lošiji od preostalog trojca naših Golmana.
Rodić,iako iza sebe ima izuzetno dobru sezonu u Zvezdi nema mjesta ni za alternativu na desnom ili lijevom beku.Jedino,ne dao Bog,da se neko ne povrijedi do početka SP.
Maksimović pored Matića,Milivojevića,Grujića pa čak i SMS-a koji se može spustiti na MC/DMC po potrebi jednostavno nema trenutno mjesta.Radonjić,mlad i talentovan ali prednost imaju svi ostali ofanzivno vezisti na spisku.On je zalog za budućnost,ukoliko nastavi da napreduje.
Iskren da budem,najviše strahujem od prve utakmice sa Kostarikancima,a očekujem da ćemo najbolje izdanje imati protiv Brazila.Meč sa Švajcarcima bi u nekom realnom scenariju bio meč za prolaz grupe,ali otom potom.
Rodić,iako iza sebe ima izuzetno dobru sezonu u Zvezdi nema mjesta ni za alternativu na desnom ili lijevom beku.Jedino,ne dao Bog,da se neko ne povrijedi do početka SP.
Maksimović pored Matića,Milivojevića,Grujića pa čak i SMS-a koji se može spustiti na MC/DMC po potrebi jednostavno nema trenutno mjesta.Radonjić,mlad i talentovan ali prednost imaju svi ostali ofanzivno vezisti na spisku.On je zalog za budućnost,ukoliko nastavi da napreduje.

Iskren da budem,najviše strahujem od prve utakmice sa Kostarikancima,a očekujem da ćemo najbolje izdanje imati protiv Brazila.Meč sa Švajcarcima bi u nekom realnom scenariju bio meč za prolaz grupe,ali otom potom.

Mens sana in corpore sano.
Re: SP 2018/Kostarika
Jel to onaj senilni djedo što u PSG ide?Dzoni je napisao/la:Keylor > Buffon.
Nek se nađe i ovako jer nismo svi sposobni na cirilici iscitat.Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Maccabi) i Aleksandar Jovanović (Aarhus).
Odbrana: Antonio Rukavina (Villarreal), Branislav Ivanović (Zenit), Duško Tošić (Guangzhou), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda), Miloš Veljković (Werder), Nikola Milenković (Fiorentina), Uroš Spajić (Krasnodar) i Matija Nastasić (Schalke).
Vezni red: Nemanja Matić (Manchester United), Luka Milivojević (Crystal Palace), Marko Grujić (Cardiff), Sergej Milinković-Savić (Lazio), Adem Ljajić (Torino), Filip Kostić (HSV), Dušan Tadić (Southampton), Andrija Živković (Benfica), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Mijat Gaćinović (Eintracht) i Nemanja Maksimović (Valencia).
Napad: Aleksandar Mitrović (Fulham), Aleksandar Prijović (PAOK) i Luka Jović (Eintracht).
Ovaj Milenkovic veliki potencijal.Hoće li primirisat prvom sastavu?
Jeste!SiamoNoi je napisao/la: Ovaj Milenkovic veliki potencijal.Hoće li primirisat prvom sastavu?
Ne vjerujem da ce biti bas u startnih 11, mislim da kod Krstajića Bane, Tošić i Nastasić imaju prednost na stoperu, a Rukavina zbog iskustva na beku.
Mada, mali moze biti dobar back up na obje pozicije, jer u Fiorentini naizmjenicno igra oboje...

Zao mi sto nema Fejse.
Danas sam negdje pročitao tvoj post vezano za Milenkovića (ne znam tačno koja tema), kažeš da je bek? Ja sam bio uvjeren da je on stoper, barem ono primarnomarconato je napisao/la:Jeste!SiamoNoi je napisao/la: Ovaj Milenkovic veliki potencijal.Hoće li primirisat prvom sastavu?
Ne vjerujem da ce biti bas u startnih 11, mislim da kod Krstajića Bane, Tošić i Nastasić imaju prednost na stoperu, a Rukavina zbog iskustva na beku.
Mada, mali moze biti dobar back up na obje pozicije, jer u Fiorentini naizmjenicno igra oboje...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma igrao je ove sezone i desnog beka,dobro se pokazao.Ali ja sumnjam u kvalitet ovog Krstajića, mislim da će Srbija igrati pi*kasto,defezivna taktika i igraci po starim zaslugama u pocetnoj formaciji. Po meni šteta jer Srbija ima par mladih igraca koji bi mogli eksplodirati na ovom SP-u.
it's football day
Re: SP 2018/Kostarika
Ma ja bolan,ona postenjacina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.