Ma nema slika, i da ima, nebi sigurno postavio hahahRz88 je napisao/la:da, i tu si upravu, i da si samo bio u sorcu, svako je bio bez majce, ali ipak nisi ispostovao, nisi bio gol, imali slika da se smijemo hahah

Jbg, da sam Stalone možda bi i bilo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma nema slika, i da ima, nebi sigurno postavio hahahRz88 je napisao/la:da, i tu si upravu, i da si samo bio u sorcu, svako je bio bez majce, ali ipak nisi ispostovao, nisi bio gol, imali slika da se smijemo hahah
Tarik14 je napisao/la:Mozes na http://****-raja.atbatva tz je napisao/la:ljudi ba,pomozite,ja jos ne vjerujem da smo ih onako prosuli...na li neko gdje mogu pogledati snimak cijele utakmice,da rahat pogledam jos jednom
Odkud sada Topić u kombinaciji? Mislim da će sve bit isto, samo će Ibričić igrati ovamo lijevo...MentalitaUltras je napisao/la:Ja mislim da če ovako početi![]()
__________________________Supić____________________________
__________Nadarević______Damjanović________Pandža__________
__Berberović______________________________________Jahić_____
________________________Bajram/Rahim______________________
_________________Ibričić_____________Misimović_______________
_____________________Džeko_______Topić_____________________
fali ti gore:emirwien je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da niko nece mjenjati misljenje o Ciri,ne volim ga i necu nikad...
CIRO YEBI SE...
a sad o tekmi malo:
Supic-besposlen,jedino me nervirao sto ne zna loptu preko centra nabit
Pandza-djeluje nepokretno,ali nije duela izgubio
Nadarevic-Nista posebno imao je problema sa Fellaniem
Spahic-Borbeno.
Berberovic-kao i uvijek,onako,on bolje ne moze,sinoc je bilo dovoljno
Ibricic-nije bas zainteresovan za odbrambene zadatke
Muratovic-Veoma dobar,ali spor ipak je u godinama
Jahic-odigrao za 10(a gdje su oni sto kazu ne treba nam Jaha)
Misimovic-Nas najbolji fudbaler trenutno,treba ga cuvat ko' malo vode na dlanu,jednostavno covjek zna sta radi
Muslimovic-Lose,nije se sastavio sa loptom,ima popravni u Zenici
Vi pojedinci sto nevolite Trenutno ovaku Reprezentaciju pod palicom Ciire zasto u opste dolazite na forum i dajte bilo kakave komentere koj su bez veze.Kao prvo ono sto su ucinili ljudi kao ti u Belgiji je gore nego citav savez ,Bacanjem ono liki baklji radi saveza je cisto samo ubistvo samim vas.Nisam reko da nevolite Bosnu I Hercegovinu,ali ovi ponasanjem vi ste naj vec neprijatelj naism momcima kao sto su Dzeko,Misimovic i ostali.Zato bi bilo naj bolje da se kanite ti manira da ce ona djubrad iz Saveza tako otjerati sto ce ti povrijediti nase momke koji srcem igraju za vas za Naciju,a vi se tako ponasate SRAMOTA neka vas bude.Imam osjecaj da ste bili malo blize nasem golu da opet bacali baklje na nase igrace.Bojim se naj vise vas u Zenici vise nego Belgijanaca ,ali se nadam da nece te imati sanse unistii one koji vole i koji igraju srcem.Vi od idola navijaca postajete naj gori.
http://www.zshare.net/video/57868376826658a2/ -prvo poluvrijemeBrane je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Mozes na http://****-raja.atbatva tz je napisao/la:ljudi ba,pomozite,ja jos ne vjerujem da smo ih onako prosuli...na li neko gdje mogu pogledati snimak cijele utakmice,da rahat pogledam jos jednom
Skino sam file sa ove stranice ali nemam slike samo zvuk.
To se neracuna sad za SPErmin je napisao/la:Fellaini nosa zuti karton jos iz zadnje utakmice kvalifikacija za EP. Dobio ga je na utakmici u Azerbejdzanu.
Poslije toga je igrao svih 5 belgiskih utakmica u ovim kvalifikacijama i u subotu dobio drugi zuti.
On sad mora pauzirati.
ma nisu toliko,nevjerujem da su skuplje od 50km ulaznice za zapadVirtu4l je napisao/la:Zna li neko koliko kostaju karte u Zenici. Prema nekim informacijama vec su dostigle cijenu od 100 KM (Zapad)...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.