FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la samo sarajevo » 25 sep 2010, 18:50

Kakav bojkot kad vas je 200 na svakoj tekmi!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 18:51

samo sarajevo je napisao/la:Kakav bojkot kad vas je 200 na svakoj tekmi!
Totalni eto kakav.Dosad je bio bojkot veceg broja fukara sada totalni.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 25 sep 2010, 18:52

koliko ce ih sad biti 6(ko vucova)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 sep 2010, 18:54

ev ga opet...haj nemoj bgt pricati stvarno suvisno i vi protiv borca bruka vas bilo (nezz tacnu brojku) 50 vas navija.... ;)

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 sep 2010, 18:56

gavran je napisao/la:
koliko ce ih sad biti 6(ko vucova)
i tvoji su komentari takodjer suvisni... ;)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 18:59

LJudi lagano to je samo moje razmisljanje nista nije sigurno.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 25 sep 2010, 19:02

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
ev ga opet...haj nemoj bgt pricati stvarno suvisno i vi protiv borca bruka vas bilo (nezz tacnu brojku) 50 vas navija.... ;)
ne znam sto mu odgovarate ikako..a ovo za 50..sigurno se salis :D

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 sep 2010, 19:12

theprodigy je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:
ne znam sto mu odgovarate ikako..a ovo za 50..sigurno se salis :D
pa ne mislim bukvalno bas 50 mozda malo vise :D .....vise su se lesinari culi....mada kako god bilo ne zanima me...sam kazem da su svaki komentari upuceno od HZ suvisni...jer kod njih nema normalne price.....da kazu ness normalno....svaki put pojave se na forumu s ciljem provociranja....a to sto su oni kod kuce izgubili od borca a nas dan prije provocirali sto smo igrali nerjeseno kod kuce i nevjerujem da je neko od nas FKR njih provocirao(ne idem na njihov forum pa tak da nezz) a i da jest nek je zasluzeno... :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 sep 2010, 19:26

ma nista bojkot samo treba jacat tako ce i klub biti bolji,treba poruke upravi pocet malo,glavasu taktike to malo da se promjeni daj kakvog napadaca da zna go dat ovo se debeli neki,a gostovanja su posebna prica ono ne ide nikako,svi dobijaju u gostima sad se poceli bodovi uzimat mi ne mozemo u banovicima da dobijemo
RASULO
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 25 sep 2010, 19:36

@ FKR_ajla_TZ malo si se preracunala u brojakama, al nije ni tema to..da si bila na utakmici vidjela bi sve, a i u ostalom svako ima pravo da misli sta god hoce :D .. i nemoj tako pricati cijeloj grupi HZ..evo ja vas ne provociram.. :D

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 sep 2010, 19:38

theprodigy je napisao/la:@ FKR_ajla_TZ malo si se preracunala u brojakama, al nije ni tema to..da si bila na utakmici vidjela bi sve, a i u ostalom svako ima pravo da misli sta god hoce :D .. i nemoj tako pricati cijeloj grupi HZ..evo ja vas ne provociram.. :D
cudoo veliko... :D :mrgreen: :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 sep 2010, 21:08

Pred veoma malim brojem gledalaca, na Tušnju je odigran mučan fudbal
i budali dovoljno :evil: :evil: :evil: dbd svi zavrsili k'o Sloboda (mislim na ljude u klubu čast izuzetcima mada ih ima da ih na prste 1 ruke možeš prebrojat') i u konačnici što neko reče ne bi bilo loše ni da ispadnemo pa da se krene od 0 sa drugim ljudima a da se ova vnago isperu sa Tušnja ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2010, 21:30

Ono danas sto sam vidjeo po onoj kisi je prelose..Igra nam ne lici nicemu,sutni loptu sa svoje sredine,na protivnicku,ako je Dajic ili Smajlovic ufate i nesto odrade bice dobro..I ne cudi me ovakvi rezultati kuci i na strani,Glavati od 7 dana u sedmici,4 provede u Njemackoj,vise nego sa klubom,gdje to ima ?? Prepusti sve Dedicu i Osmanhodzicu da rade,pa radije neka odstupi sa mjesta trenera nego da se vraca iz Njemacke..Imali smo par dobrih sansi,Siroki nije lose stajao na terenu,po meni nekako nerijeseno najpravednije,al eto u nekim trenucima nismo imali dovoljno srece u realizaciji napada.Imamo najskuplji napad u ligi,koji dosad nista nije uradio.Da mi je znati gdje nadje ovog Racu ???? Covjek se nezna sa loptom sastavit,gdje je Drakul koga su doveli ? Sabovica libo racku za klub,vise voli igrat oko Radoncica,blize se izbori,pa da ugrabi mjesto u Vladi TK..Glavati koliko sam negdje cuo ima platu 5000 km,a za to nista nije uradio,osim kad nas je izvukao sa dna tabele prosle polusezone,na tome mu hvala,ali sad sta radi je veoma lose..Malkocevic je za njega Ferguson,covjek za mizernu platiu radio,pa je znao donosit bodove sa strane,i igrat 2 finala kupa i dobro stojat na tabeli u ligi..Otjerati sve koji rade kontra Slobode,tu najvise mislim na upravu,i razne manekene na terenu,koji neznaju potrcat,i strucnjaka na klupi,jer apsolutno nista ne radi.. Mujkic,Gavaric,Dajic,Smajlovic,Joguncic,Vukomanovic(koliko sam vidio dobar je), i jos 2 ostavit,ove ostale rastjerat i povuci neke momke iz skole,barem ce ginuti za crveno-crni dres,a ne neke nazovimo ih profesionalci koji nemaju veze sa fudbalom..

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 25 sep 2010, 21:35

Poslije današnje blamaže na Tušnju,čovjek ostaje bez teksta....Sve kredite su ispucali i Glavaš i uprava.Bilo bi pošteno da se kolektivno povuku i prepuste Slobodu njenom kadru,koji joj je donosio rezultate i slavu.Naravno da se nogometaši moraju regrutovati iz Slobodine škole,a ne ih rasturati po kantonalnim klubovima,a odatle dovoditi pod sumnjivim okolnostima anonimuse kojima Sloboda dođe ko prolazna stanica,a mito i korupcija cvate li cvate.
Tako je godinama i krajnje je vrijeme da se prekine ova mučna i neugodna borba za opstanak....To navijači nisu zaslužili i moramo dignuti glas da nam Slobodu više ne brukaju....

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 25 sep 2010, 22:14

Kakav je GAVARIĆ danas bio :oops: :oops:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2010, 23:25

a dignuli su svi ruke od Slobode, pa haman i Sabovic. Jedino da SBB BiH pobijedi u TK pa bi mozda nesto i bilo :mrgreen: ...a ovako s obzirom kakvu podrsku ima i koliko joj se paznje posvecuje Sloboda stoji sasvim dobro..
neki spominju navijacki bojkot,pa 90% ljudi je vec u svom internom bojkotu ,neki zbog rezultata,drugi zbog uprave,treci zbog stadiona, cetvrti zbog stanja u grupi, peti zbog svega navedenog itd itd . Slobodu je uvijek gledalo njenih 1500-2000 ljudi bez obzira s kim igra i kako stoji na tabeli,a sada tih ljudi nema ni na mapi. Interni bojkot je davno poceo kod mnogih i trajat ce vjerovatno dok se nesto radikalno ne promjeni u odnosu grada prema Slobodi..trenutno navijacka grupa nema veliki uticaj na tuzlake,prekinuli su bojkot Dite pa opet 100 ljudi maksimalno bude na tekmi,a evo sad jos uvijek nije poceo bojkot fudbala na tekmama nema 300 ljudi. Ljudi bojkotuju sami od sebe jer im je dosta svega sto se desava u i oko Slobode. Od uprave,preko stadion,igre,odnosa grada, pa do navijaca u Slobodi trenutno ni jedan element nije na nivou s toga ovi rezultati ne treba da cude. Cak opet ponavljam kakav je odnos svih prema Slobodi ovo i nije tako strasno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2010, 00:39

Fukare nemojte tu da mijesate...ni mnogo vecegrupe nisu mogle da se izbore sa upravama...dinamo,partizan itd...grupa prati klub na SVAKOM gostovanju i daje maksimalnu podrsku....s obzirom na rezultate nisu zasluzili ni kuci da ih neko gleda i tu Fukare nemogu puno uciniti..davno sam jednom napisao...svijetu je pun racku 6,9,12 mjesta...ljudi hoce titule i evropu....to SLOBODA MORA ostvarivati u ovoj ligi i konkurenciji travnika,leotara,k.u.r.a.c.a-palaca...ovdje ljudi nisu prokleti i ne traze titule svake godine...al brate...da u ovovj miki maus ligi nemozes izac recimo svake druge sezone makar u evropu je SRAMNO I PORAZAVAJUCE za klub kao SLOBODA...pa ona smijesna modrica je uzela i kup i prvenstvo,jebote :o :o ...ako grad od 200000 ljudi nemoze sabrat 10 jakih privrednih faktora ,ulozit u klub i od Slobode napravit regionalni brend a jedan siroki moze onda trebamo kolektivno da se poubijamo
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 26 sep 2010, 00:41

slani grad je napisao/la:Fukare nemojte tu da mijesate...ni mnogo vecegrupe nisu mogle da se izbore sa upravama...dinamo,partizan itd...grupa prati klub na SVAKOM gostovanju i daje maksimalnu podrsku....s obzirom na rezultate nisu zasluzili ni kuci da ih neko gleda i tu Fukare nemogu puno uciniti..davno sam jednom napisao...svijetu je pun racku 6,9,12 mjesta...ljudi hoce titule i evropu....to SLOBODA MORA ostvarivati u ovoj ligi i konkurenciji travnika,leotara,k.u.r.a.c.a-palaca...ovdje ljudi nisu prokleti i ne traze titule svake godine...al brate...da u ovovj miki maus ligi nemozes izac recimo svake druge sezone makar u evropu je SRAMNO I PORAZAVAJUCE za klub kao SLOBODA...pa ona smijesna modrica je uzela i kup i prvenstvo,jebote :o :o ...ako grad od 200000 ljudi nemoze sabrat 10 jakih privrednih faktora ,ulozit u klub i od Slobode napravit regionalni brend a jedan siroki moze onda trebamo kolektivno da se poubijamo
U biti smo mi razvijen grad ali ta Sloboda je crne ovca.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 sep 2010, 01:12

ne znam bas koliko smo ti mi razvijeni ..industrija je poslije rata krahirala i navedi mi tih 10 uspjesnih firmi iz TZ koje bi mogle da drze kolektiv koji se bori za titulu. Pivara je slaba, hemijske industrije vise nema ,a sve sto kupujes od zvake,kondoma pa do one plasticne case i viljuske ti dolazi preko Hercegovine Sirokog i Citluka. Energetski sektor salje pare u Sarajevo. Jedine firme koje mi padaju na pamet su Bingo, Rudnik Kreka i mozda Memprom a realno nikome od njih nije ni na kraj pameti da ulaze u Slobodu i sport uopste. mozda sam nekog zaboravio ali manje vise to je to..ostale su ili klonule ili nisu u rukama tuzlaka.
Nismo ti mi razvijeni bas,nego neko mora namiriti tih 200.000 ljudi,njima svasta nesto treba tako da ima puno ispostava u Tz i puno ljudi radi,ali zarada i prava para ide ili vani ili u Siroki, Citluk i Sarajevo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2010, 01:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam bas koliko smo ti mi razvijeni ..industrija je poslije rata krahirala i navedi mi tih 10 uspjesnih firmi iz TZ koje bi mogle da drze kolektiv koji se bori za titulu. Pivara je slaba, hemijske industrije vise nema ,a sve sto kupujes od zvake,kondoma pa do one plasticne case i viljuske ti dolazi preko Hercegovine Sirokog i Citluka. Energetski sektor salje pare u Sarajevo. Jedine firme koje mi padaju na pamet su Bingo, Rudnik Kreka i mozda Memprom a realno nikome od njih nije ni na kraj pameti da ulaze u Slobodu i sport uopste. mozda sam nekog zaboravio ali manje vise to je to..ostale su ili klonule ili nisu u rukama tuzlaka.
Nismo ti mi razvijeni bas,nego neko mora namiriti tih 200.000 ljudi,njima svasta nesto treba tako da ima puno ispostava u Tz i puno ljudi radi,ali zarada i prava para ide ili vani ili u Siroki, Citluk i Sarajevo.
ima puno vise od 10 uspjesnih firmi u TZ koje bi sutra ulozile ogromne iznose u sampionski sastav...samo....problem je sto niko neda pare u rupu bez dna...ljudi hoce da znaju GDJE I ZASTO ULAZU...hocu da kazem...ljudi ne ulazu u Slobodu ne zato sto nemaju nego zato sto neznaju u sta ulazu....e zato postoje neki ljudi koji prave strateske ciljeve,pa neki drugi ljudi koji privlace sponzore pa neki treci ljudi koji to sve realizuju,pa neki cetvrti ljudi koji lobiraju u savezu ako tvoj klub slucajno ne izbori evropu a u njega je dosta ulozeno,pa neki peti ljudi koji sjede u nekim komisijama i dizu ruke da bas tvoj klub sa 7.8.9 mjesta izbaci nekog i zaigra u evropi....tako rade ozbiljni klubovi....DUGOROCNO....i nemoj samo da ispadne da se eto ima racuna ulagat u siroki a nema u Slobodu :roll: ..kakva je onda njihova racunica i kojom se logikom vode..plus sto znaju da uzmu i LP nebi im na proslavu doslo vise od 5000 ljudi...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.