NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- branimir85
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2018.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Gordonnnnnnnn
There will be a game 7.
Ja vam govorio spavate na Raketama. 4-5 tekmi ha? Ljudi odose u 7 tekmi sa Gsw i to game 7 imaju kuci
Samo daj Boze da CP bude mogo igrat
There will be a game 7.
Ja vam govorio spavate na Raketama. 4-5 tekmi ha? Ljudi odose u 7 tekmi sa Gsw i to game 7 imaju kuci
Samo daj Boze da CP bude mogo igrat
Ne može bolji završetak od tog da se ovaj majmun posklizne 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakva egzekucija GSa
Smijesni su totalno.Sad se vidi sta im se desi kad ih se stisne,kad protivnik zna odgovoriti,kad kvalitet na uradi 20 razlike.
Sta kazu,najbolji ikad??
Michael i Scottie bi sami razmontirali ovu ekipu svojom.defanzivom,a napad da i ne pominjem.
Smijesni su totalno.Sad se vidi sta im se desi kad ih se stisne,kad protivnik zna odgovoriti,kad kvalitet na uradi 20 razlike.
Sta kazu,najbolji ikad??
Michael i Scottie bi sami razmontirali ovu ekipu svojom.defanzivom,a napad da i ne pominjem.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 25 maj 2018, 05:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo bila 17ta izgubljena lopta? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dosta veliki dio krivice je i na Curryju, prenisko je išla ta loptaLillard je napisao/la:Ne može bolji završetak od tog da se ovaj majmun posklizne
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Lica igraca Houstona ko da su izgubili tekmu 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Koliko izgubljenih lopti za warriorse...
Valjda ne bude ozbiljno za cpa to bi bilo bas lose za nastavak serije
Valjda ne bude ozbiljno za cpa to bi bilo bas lose za nastavak serije
Nevjerovatno,ljudi izgubise,a zapravo su pobjedili.Nemoguce kakva kosmicka nepravda prema Paulu i Houstonu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
CP i Gordon izvukli bradatu prevaru veceras, ni Lillard se nije ovoliko raspao protiv NOPa ko Harden veceras
Valjda CPu nije gotov PO, nije zasluzio da na taj nacin izleti nakon ovakvog POa
Valjda CPu nije gotov PO, nije zasluzio da na taj nacin izleti nakon ovakvog POa
Harden fulio zadnjih 19 suteva za 3 poena
Ovo ce vjerovatno ici u sedmu utakmicu, koja ce sigurno biti jos bolja od ove.
Ovo ce vjerovatno ici u sedmu utakmicu, koja ce sigurno biti jos bolja od ove.
Igrat ce CPFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lica igraca Houstona ko da su izgubili tekmu
Ma nea veze bez obzira, slijedece sezone prolaze gsw. Capela ce biti bolji igrac, podesit roster, i lagano. Steta sto je i Luc povridjen, znacio bi i on u ovoj seriji
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 25 maj 2018, 05:35, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prosle i ove godine Kawhi,ove CP3,2015 Conley,Beverley,Irving,Love...Sve out za PO povrede protiv GSa.
- TupacShakur
- Kontakt:
Divlja utakmica s obje strane totalno. Svaka čast Raketama, samo da CP3 bude available.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vjerujem da hoce ako bude mogao hodati,ali cisto sumnjam prijatelju.Nema s ovom povredom igre,a i ako bude igrao samo moze stetiti ekipi jer s povredom loze nema mijenjanja brzine sto mu treba za izolacije koje igrate.Gotovo je ovo,osim ako ne izvucete cudo i dobijete ih i bez njega.alemsa je napisao/la:Igrat ce CPFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lica igraca Houstona ko da su izgubili tekmu
Kakva utakmica
kakva partija Brade
Na kraju je zasluzeno Houston ovo dobio, kako GSW lose igra ove zavrsnice, to nisu istine
Na kraju je zasluzeno Houston ovo dobio, kako GSW lose igra ove zavrsnice, to nisu istine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasto se majmun poskliznuo ili bolje pitanje zasto mu je Curry dodavao loptu ili na to sve, sta je klaun na klupi uopste zamislio?
Hajde Boga ti. Pa na ovoj temi imas milion komentara gdje Harden vuce prevaru chokera CP i obratno gdje ovaj vuce Hardena. Tacno se takmicite ko ce gluplji komentar ostaviti.Epidaurus je napisao/la:CP i Gordon izvukli bradatu prevaru veceras, ni Lillard se nije ovoliko raspao protiv NOPa ko Harden veceras![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije prvi put da Paul zadobije povredu zadnje lože u playoffu, baš šteta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- PaskalHens
- Kontakt:
Nemojte ovu skupinu diletanata nazivati Best ever ekipom. Njihova sreća je što imaju talenta i previše. Svaka all time ekipa bi ih pobijedila, svaka!
Viva la France, as they say in Rome.
Gdje se Durant sakrio zadnji napad?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.