FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 24 maj 2018, 16:43

Ista prica se nastavlja s igracima.

Spasi mu karijeru, oporavi ga, ovdje zaigra i onda ode za sicu ili za vazduh.

Slabi smo pravo. kuknjava :pinokio: :?

Inace je tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 maj 2018, 17:57

Transfer1312 je napisao/la:Kad su došli sve u rasulu , najveći problem bio što su trener roštiljali poslije treninga iza svlačionica. Sada se sve posložilo , nema roštiljanja više to je bila rak rana ovog OP-a . :kafa:
Vraca se Tica da pusti jos koju suzu.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 24 maj 2018, 18:17

Rak rana OP je bio rostilj, a svasta mi ovdje mozemo procitati :urnebes: :urnebes:
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2018, 21:13

Zenzo je napisao/la:A mi smo svi ludi pa ne znamo sta je ovaj portal sve pisao u proslosti, pa i dan danas i zasto je takav odnos prema vama.

Nije ni vase maslo za ramazana, pod ogromnim navodnicima "profesionalni i objekitivni". Za koji mjesec ce se pokazati ta profesionalnost kada se dese određene stvari. ;)
Jest vala, bili jako bezobrazni pa pisali ovo:

https://sportsport.ba/fudbal/krah-trans ... car/178111

I to u decembru 2015, pa se nasli na udaru forum armije koja je vremenom pokazala svoje lice. Kakvi smo samo neprijatelji kad smo se ubezobrazili da tu fantasticnu kolekciju pojacanja proglasimo krahom. Ipak umjesto Stanica i Colica, Livaja I Diatta i ostali dokazani majstori. U februaru 2016 bili takav neprijatelj da nismo uradili stream iz turske, strasno. Malo kasnije udarili na mega trenercinu Kostica, covjek otkaz dobio dan nakon sto smo iskritikovali stanje, valjda smo vam time upropastili sansu da pod palicom slovenackog strucnjaka sad igrate finale LP... I u 2018 i dalje Zenze i Zenzici istu pricu vrte.

Kako vam ne dosadi vise?

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 24 maj 2018, 21:34

Zenzo je napisao/la:A mi smo svi ludi pa ne znamo sta je ovaj portal sve pisao u proslosti, pa i dan danas i zasto je takav odnos prema vama.

Nije ni vase maslo za ramazana, pod ogromnim navodnicima "profesionalni i objekitivni". Za koji mjesec ce se pokazati ta profesionalnost kada se dese određene stvari. ;)
Sta su to oni netacno napisali i sta ce se to desit ?Kule i gradovi ubili fudbal na grbavici,losa transfer politika!?Sta tu nije tacno molim te pojasni mi :crazy:
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 24 maj 2018, 21:45

Koga vi citirate, njega ni majka ne citira. :lol:

Misketova dvorska luda :urnebes:
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 maj 2018, 23:35

IskraB je napisao/la:Rak rana OP je bio rostilj, a svasta mi ovdje mozemo procitati :urnebes: :urnebes:
A cuo si nekad za Sarkazam !?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2018, 00:10

Mislim Zenzo je mrzitelj i pesimista/negativac ali nije daleko od istine. Ja razumijem portal mora se zaraditi nekako.
Nije ni ss.ba bas cist. Imali su i oni svojih ispada. Necu pisati sta i kako ali jesu.

Svi forumasi se nesto ustrucavaju i okolo na mala vrata ja jok.

On topic: znaci kad krov ide? Na kraju godine ili nista od toga pisi propalo.

Teren ce biti sexi u 16, zeleni travnjak novi a nas :ljepota: :D

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 25 maj 2018, 00:17

Zenzo je jedan obicni virtuelni pijun, kojem ja za cilj samo da bude u centru paznje ne bi li ga neko citirao na njegove debilne postove.

Nasa uprava je blago recena jedan od krivaca koja unistila cari derbija. Od kad su oni na celu derbi postaje sve vise smjesniji i smijesni. Dalje, napravili su svoj neki portal gdje ce preko svojih pijuna bacati bubice, loziti raju, da bi na kraju doslo do toga da se zeljovci dijele umjesto da su skupa.
Pljuju po starim uposlenicima kluba, treneru, igracima. Preko svojih pijuna svako malo pokusavaju hajcati raju da na kraju pljuju igrace koji su u klubu. Jedan od primjera da Jovan ide u Zrinjski :facepalm:

Na kraju se dodje do ovog portala i njihovog odnosa prema medijima, cak su i to uspjeli unistiti. Pljuju po Zubanu, ma pljuju po svemu zivom.

Sta je ba istina? Nemojte biti djeca :kafa: :kafa:
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2018, 00:33

Nema potrebe da se ide dalje u pricu. Svako ima svoju tintaru i s njom razmislja.
Vidi meni uz duzno postovanje nisu bitni forumi ni karafeke.
Jedini forum gdje pisem je ovdje (4 teme), citam sve moguce forume nemam nista protiv foruma ono respect the hustle ali nije sve zlatno.

Ti/vi par vas mislite uprava losa, okej super ali ima i ljudi koji misle da uz dodatnu pomoc zna se koga, mogu biti ubitacni rokatelo cijele lige. Taj jedan dio im je minus ostalo solidno i vise od solidnog.

Zenzo treba dobiti ban za trolanje na ozbiljnoj temi i mrznji prema Amaru Osimu. 2 razloga mrznja i trolanje.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 25 maj 2018, 00:42

Ja nikad nisam rekao da je uprava losa, cak naprotiv. Ja samo kazem onako kako stvari stoje, kako se njihovo bahato ponasanje odrazilo na sve moguce. Kao sto rekoh od bivsih clanova kluba, igraca, medija, podjele navijaca, pljuvanje po Amaru, pljuvanje po svemu zivom.

Ko ima imalo mozga i ko razmislja svojom glavom, a ne glavom mrsko mi je citati sta ste pisali moze li u PP. To sto dobijes u PP je automatski tvoje misljenje'?!

Uprava je mozda dosla u pravo vrijeme, a njih u zivotu drzi samo gradnja istoka, te ove ostale stvari koje rade, a ni to ne bi uspjeli da nisu jako stranacki ogradjeni, jer se u nasoj drzavi samo stranacki nesto moze uraditi. Hvala im na tome, to ce ipak nama ostati. Ostat ce njegovo ime upisano kao neko koje uradio najvise u poboljsanju uslova rada, kapa da poda. Ali........

Sportski dio, sportska politika je pokazala da si tako los za tu stvar do milog Boga. Miro za 0 KM, Zakaric ce otici za neke mizerne pare, najbolji strijelac lige Lendric otisao za kikiriki. Ogromne pare potrosene na trener i autobus igraca, a osvojio si jedan kup, gdje ti je na finalu bilo 1500 gledalaca.

Posljednja dva transfera od milion su bili Baja i Amir, produkti Amara i produkti prijasnjeg omladinskog pogona koji se pljuje na sve strane. Sve su to cinjenice samo ljudi kod nas ne zele ukljuciti vijuge, valjda je lakse citati ove virtuelne projekte tipa zenzo, avlami, izlija i sl.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2018, 00:54

Znaci opet ja i ti cemo mrcvariti temu.

Kako nisu losi ako si napisao:

"Nasa uprava je blago recena jedan od krivaca koja unistila cari derbija. Od kad su oni na celu derbi postaje sve vise smjesniji i smijesni. Dalje, napravili su svoj neki portal gdje ce preko svojih pijuna bacati bubice, loziti raju, da bi na kraju doslo do toga da se zeljovci dijele umjesto da su skupa. 
Pljuju po starim uposlenicima kluba, treneru, igracima. Preko svojih pijuna svako malo pokusavaju hajcati raju da na kraju pljuju igrace koji su u klubu."

Dalje slazem se za ozivljavanje igraca i dobijemo veliku 0 za njih. Napusataju nas kako kome cejf. Opet sve to receno uradili su dosta dobrog i ja ih postujem.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 maj 2018, 00:57

"Napala" ih forumska armija pa 90% korisnika fasovalo trajne banove, čak i nekoliko forumaša koji tog dana nisu učestvovali u diskusijama.

U tom periodu su Malezijci bili IN, tako su pisali oni koji su "vlast" na ovom portalu i forumu. Raja im zamjerila što maksimalno furaju FKS dok paralelno sa tim šikinariju FKŽ u svojim vijestima na portalu, znalo je dnevno po deset članaka izaći o Tanovoj prćiji dok paralelno sa tim objave jedva jedan o Želji.

Nakon toga banovali skoro sve forumaše koji su pisali na temi, od toga 50% iz nepoznatih razloga, odnosno kako oni kažu pod parolom "naš portal, naš forum, naša pravila", ili bolje rečeno zabolila ih istina i iz nemoći podijelili raji trajne.

Samo mi nije jasno zašto? Nije problem, radite, borite se, treba zaraditi, treba igrati na više strana, sve je to regularno al' nije bilo potrebe da se zbog toga napravi ono što se napravilo na ovoj temi.

Ako je mlijeko bijelo onda je bijelo, nema potrebe da uvjeravate ikoga da je crno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2018, 01:04

Raonffa je napisao/la:"Napala" ih forumska armija pa 90% korisnika fasovalo trajne banove, čak i nekoliko forumaša koji tog dana nisu učestvovali u diskusijama.

U tom periodu su Malezijci bili IN, tako su pisali oni koji su "vlast" na ovom portalu i forumu. Raja im zamjerila što maksimalno furaju FKS dok paralelno sa tim šikinariju FKŽ u svojim vijestima na portalu, znalo je dnevno po deset članaka izaći o Tanovoj prćiji dok paralelno sa tim objave jedva jedan o Želji.

Nakon toga banovali skoro sve forumaše koji su pisali na temi, od toga 50% iz nepoznatih razloga, odnosno kako oni kažu pod parolom "naš portal, naš forum, naša pravila", ili bolje rečeno zabolila ih istina i iz nemoći podijelili raji trajne.

Samo mi nije jasno zašto? Nije problem, radite, borite se, treba zaraditi, treba igrati na više strana, sve je to regularno al' nije bilo potrebe da se zbog toga napravi ono što se napravilo na ovoj temi.

Ako je mlijeko bijelo onda je bijelo, nema potrebe da uvjeravate ikoga da je crno.
Brat zna :thumbup: old tajmer.

Zasmetalo je najvise " kako da radimo stream kad Željo igra po livadama i pašnjacima" :o

Zbog par forumasa vecina je dobila ban i ko je ostao na prepucavanjima redovno su isli banovi.
Necemo se lagati.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 maj 2018, 01:11

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:"Napala" ih forumska armija pa 90% korisnika fasovalo trajne banove, čak i nekoliko forumaša koji tog dana nisu učestvovali u diskusijama.

Zasmetalo je najvise " kako da radimo stream kad Željo igra po livadama i pašnjacima" :o

Zbog par forumasa vecina je dobila ban i ko je ostao na prepucavanjima redovno su isli banovi.
Necemo se lagati.
Normalno da znam moj Muhoni, nisam ja od jučer na ovom forumu (kao ni ti) pa da mi prosipaju priču kao što prosipaju ovoj novijoj ekipi forumaša ovdje.

Niko ne spori da je taj dan trebalo biti banova, trajnih, al' za svega par forumaša koji su eventualno psovali i vrijeđali (portal, administratore, moderatore itd), al' oni su čovječe pucali trajne desetinama forumaša koji su taj dan učestvovali u raspravi (pazi, raspravi čemu valjda i služi forum, nikako ne vrijeđanju ili nešto slično), a posebna je priča oko banova za one što tih dana nisu ni pisali po forumu pa ih kasnije dočekale "čestitke" od portala.

Al' nema veze, "njihov forum, njihova pravila" ;)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2018, 01:46

Raonffa je napisao/la:

Necemo se lagati.
Normalno da znam moj Muhoni, nisam ja od jučer na ovom forumu (kao ni ti) pa da mi prosipaju priču kao što prosipaju ovoj novijoj ekipi forumaša ovdje.

Niko ne spori da je taj dan trebalo biti banova, trajnih, al' za svega par forumaša koji su eventualno psovali i vrijeđali (portal, administratore, moderatore itd), al' oni su čovječe pucali trajne desetinama forumaša koji su taj dan učestvovali u raspravi (pazi, raspravi čemu valjda i služi forum, nikako ne vrijeđanju ili nešto slično), a posebna je priča oko banova za one što tih dana nisu ni pisali po forumu pa ih kasnije dočekale "čestitke" od portala.

Al' nema veze, "njihov forum, njihova pravila" ;)
Kako je krenuo ovaj forum skoro s pocetka sam tu. Nego vidi par forumasa su vrijeđali i okej ban trajni ali poslije toga su isli banovi ko halva. Malo se kofrcili imaju pravo u svom na svom sto se kaze. Mislim da su tu upali u zamku.
Najvise forumasa smo imali, najvise bili aktivni, postova ko kineza itd.
Pogledaj koliko je trebalo pitarima da nas stignu u postovima.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 maj 2018, 01:53

Kako je krenuo ovaj forum skoro s pocetka sam tu. Nego vidi par forumasa su vrijeđali i okej ban trajni ali poslije toga su isli banovi ko halva. Malo se kofrcili imaju pravo u svom na svom sto se kaze. Mislim da su tu upali u zamku.
Najvise forumasa smo imali, najvise bili aktivni, postova ko kineza itd.
Pogledaj koliko je trebalo pitarima da nas stignu u postovima.
Ubjedljivo najjači forum Željinih navijača i simpatizera je ovo bio, definitivno (org ne računam, zato dodajem simpatizera). Danas ova tema nema ni 20% prijašnjeg kvaliteta, diskusije, forumaša, jbg.

Ne bih više na ovu temu pravo da ti kažem, samo samo osjetio potrebu da napišem odgovor na onaj post admina o "napadu forumske armije".

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 25 maj 2018, 06:24

Kouadio Germain I Lendric Ivan kada bi nam došli mislim da bi imali jako zanimljiv duet u napadu i zasigurno najbrži napad u ligi dodajući da bi Zec igrao na jednoj strani a Ramović na drugoj i dovesti nazad Djelmica i pojačati malo odbranu mislim da bi sa ovakvim kadrom onda zaista mogli ići na duplu krunu ove godine, s tim da ostanu svi igrači osim Zakarića, Veće i Graovca. Prodajom ova naša dva igrača ja bi uložio novac i doveo ova gore tri igrača i dodao još malo i ponudio Graovcu ugovor neka ostane kod nas još dvije godine. Mislim da on nebi imao ništa protiv. Mislim da bi imali onda jako brzu i tečnu igru jer ovaj Kouadio je jako brz a Ivan zna da prati igru. Mislim da bi uz ovakav napad i Vranješu mnogo bolje funkcionisao ali svakako bi dao šansu našim momcima Sabanadzovicu i Hajdarevicu zajedno sa Djelmicem prednost nad ostalim.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 maj 2018, 06:29

nide je napisao/la:Kouadio Germain I Lendric Ivan kada bi nam došli mislim da bi imali jako zanimljiv duet u napadu i zasigurno najbrži napad u ligi dodajući da bi Zec igrao na jednoj strani a Ramović na drugoj i dovesti nazad Djelmica i pojačati malo odbranu mislim da bi sa ovakvim kadrom onda zaista mogli ići na duplu krunu ove godine, s tim da ostanu svi igrači osim Zakarića, Veće i Graovca. Prodajom ova naša dva igrača ja bi uložio novac i doveo ova gore tri igrača i dodao još malo i ponudio Graovcu ugovor neka ostane kod nas još dvije godine. Mislim da on nebi imao ništa protiv. Mislim da bi imali onda jako brzu i tečnu igru jer ovaj Kouadio je jako brz a Ivan zna da prati igru. Mislim da bi uz ovakav napad i Vranješu mnogo bolje funkcionisao ali svakako bi dao šansu našim momcima Sabanadzovicu i Hajdarevicu zajedno sa Djelmicem prednost nad ostalim.
Nama trebaju brzi igraci. Na tim igracima se danas zasniva fudbal, a mi ih najmanje imamo. Pogledaj nas prema naprijed i sve ce ti biti jasno. Sve sami znalci i tehnicari. Zato se slazem za Koadija i Lendrica.

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 25 maj 2018, 07:35

napad: Koudio Lendric
iza njih: Djelmic
Srdina: Zec, Saban, Hajdarevic, Ramovic
Odbrana: Osmankovic, Graovac, Sinisa
Na gola: Fejzic

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrasno15 i 19 gostiju.