Spasi mu karijeru, oporavi ga, ovdje zaigra i onda ode za sicu ili za vazduh.
Slabi smo pravo. kuknjava

Inace je tako.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vraca se Tica da pusti jos koju suzu.Transfer1312 je napisao/la:Kad su došli sve u rasulu , najveći problem bio što su trener roštiljali poslije treninga iza svlačionica. Sada se sve posložilo , nema roštiljanja više to je bila rak rana ovog OP-a .
Jest vala, bili jako bezobrazni pa pisali ovo:Zenzo je napisao/la:A mi smo svi ludi pa ne znamo sta je ovaj portal sve pisao u proslosti, pa i dan danas i zasto je takav odnos prema vama.
Nije ni vase maslo za ramazana, pod ogromnim navodnicima "profesionalni i objekitivni". Za koji mjesec ce se pokazati ta profesionalnost kada se dese određene stvari.
Sta su to oni netacno napisali i sta ce se to desit ?Kule i gradovi ubili fudbal na grbavici,losa transfer politika!?Sta tu nije tacno molim te pojasni miZenzo je napisao/la:A mi smo svi ludi pa ne znamo sta je ovaj portal sve pisao u proslosti, pa i dan danas i zasto je takav odnos prema vama.
Nije ni vase maslo za ramazana, pod ogromnim navodnicima "profesionalni i objekitivni". Za koji mjesec ce se pokazati ta profesionalnost kada se dese određene stvari.
A cuo si nekad za Sarkazam !?IskraB je napisao/la:Rak rana OP je bio rostilj, a svasta mi ovdje mozemo procitati![]()
Brat znaRaonffa je napisao/la:"Napala" ih forumska armija pa 90% korisnika fasovalo trajne banove, čak i nekoliko forumaša koji tog dana nisu učestvovali u diskusijama.
U tom periodu su Malezijci bili IN, tako su pisali oni koji su "vlast" na ovom portalu i forumu. Raja im zamjerila što maksimalno furaju FKS dok paralelno sa tim šikinariju FKŽ u svojim vijestima na portalu, znalo je dnevno po deset članaka izaći o Tanovoj prćiji dok paralelno sa tim objave jedva jedan o Želji.
Nakon toga banovali skoro sve forumaše koji su pisali na temi, od toga 50% iz nepoznatih razloga, odnosno kako oni kažu pod parolom "naš portal, naš forum, naša pravila", ili bolje rečeno zabolila ih istina i iz nemoći podijelili raji trajne.
Samo mi nije jasno zašto? Nije problem, radite, borite se, treba zaraditi, treba igrati na više strana, sve je to regularno al' nije bilo potrebe da se zbog toga napravi ono što se napravilo na ovoj temi.
Ako je mlijeko bijelo onda je bijelo, nema potrebe da uvjeravate ikoga da je crno.
Normalno da znam moj Muhoni, nisam ja od jučer na ovom forumu (kao ni ti) pa da mi prosipaju priču kao što prosipaju ovoj novijoj ekipi forumaša ovdje.MocMahale444 je napisao/la:Brat znaRaonffa je napisao/la:"Napala" ih forumska armija pa 90% korisnika fasovalo trajne banove, čak i nekoliko forumaša koji tog dana nisu učestvovali u diskusijama.
U tom periodu su Malezijci bili IN, tako su pisali oni koji su "vlast" na ovom portalu i forumu. Raja im zamjerila što maksimalno furaju FKS dok paralelno sa tim šikinariju FKŽ u svojim vijestima na portalu, znalo je dnevno po deset članaka izaći o Tanovoj prćiji dok paralelno sa tim objave jedva jedan o Želji.
Nakon toga banovali skoro sve forumaše koji su pisali na temi, od toga 50% iz nepoznatih razloga, odnosno kako oni kažu pod parolom "naš portal, naš forum, naša pravila", ili bolje rečeno zabolila ih istina i iz nemoći podijelili raji trajne.
Samo mi nije jasno zašto? Nije problem, radite, borite se, treba zaraditi, treba igrati na više strana, sve je to regularno al' nije bilo potrebe da se zbog toga napravi ono što se napravilo na ovoj temi.
Ako je mlijeko bijelo onda je bijelo, nema potrebe da uvjeravate ikoga da je crno.old tajmer.
Zasmetalo je najvise " kako da radimo stream kad Željo igra po livadama i pašnjacima"![]()
Zbog par forumasa vecina je dobila ban i ko je ostao na prepucavanjima redovno su isli banovi.
Necemo se lagati.
Kako je krenuo ovaj forum skoro s pocetka sam tu. Nego vidi par forumasa su vrijeđali i okej ban trajni ali poslije toga su isli banovi ko halva. Malo se kofrcili imaju pravo u svom na svom sto se kaze. Mislim da su tu upali u zamku.Raonffa je napisao/la:Normalno da znam moj Muhoni, nisam ja od jučer na ovom forumu (kao ni ti) pa da mi prosipaju priču kao što prosipaju ovoj novijoj ekipi forumaša ovdje.MocMahale444 je napisao/la:Brat znaRaonffa je napisao/la:"Napala" ih forumska armija pa 90% korisnika fasovalo trajne banove, čak i nekoliko forumaša koji tog dana nisu učestvovali u diskusijama.
Ako je mlijeko bijelo onda je bijelo, nema potrebe da uvjeravate ikoga da je crno.old tajmer.
Zasmetalo je najvise " kako da radimo stream kad Željo igra po livadama i pašnjacima"![]()
Zbog par forumasa vecina je dobila ban i ko je ostao na prepucavanjima redovno su isli banovi.
Necemo se lagati.
Niko ne spori da je taj dan trebalo biti banova, trajnih, al' za svega par forumaša koji su eventualno psovali i vrijeđali (portal, administratore, moderatore itd), al' oni su čovječe pucali trajne desetinama forumaša koji su taj dan učestvovali u raspravi (pazi, raspravi čemu valjda i služi forum, nikako ne vrijeđanju ili nešto slično), a posebna je priča oko banova za one što tih dana nisu ni pisali po forumu pa ih kasnije dočekale "čestitke" od portala.
Al' nema veze, "njihov forum, njihova pravila"
Ubjedljivo najjači forum Željinih navijača i simpatizera je ovo bio, definitivno (org ne računam, zato dodajem simpatizera). Danas ova tema nema ni 20% prijašnjeg kvaliteta, diskusije, forumaša, jbg.MocMahale444 je napisao/la:
Kako je krenuo ovaj forum skoro s pocetka sam tu. Nego vidi par forumasa su vrijeđali i okej ban trajni ali poslije toga su isli banovi ko halva. Malo se kofrcili imaju pravo u svom na svom sto se kaze. Mislim da su tu upali u zamku.
Najvise forumasa smo imali, najvise bili aktivni, postova ko kineza itd.
Pogledaj koliko je trebalo pitarima da nas stignu u postovima.
Nama trebaju brzi igraci. Na tim igracima se danas zasniva fudbal, a mi ih najmanje imamo. Pogledaj nas prema naprijed i sve ce ti biti jasno. Sve sami znalci i tehnicari. Zato se slazem za Koadija i Lendrica.nide je napisao/la:Kouadio Germain I Lendric Ivan kada bi nam došli mislim da bi imali jako zanimljiv duet u napadu i zasigurno najbrži napad u ligi dodajući da bi Zec igrao na jednoj strani a Ramović na drugoj i dovesti nazad Djelmica i pojačati malo odbranu mislim da bi sa ovakvim kadrom onda zaista mogli ići na duplu krunu ove godine, s tim da ostanu svi igrači osim Zakarića, Veće i Graovca. Prodajom ova naša dva igrača ja bi uložio novac i doveo ova gore tri igrača i dodao još malo i ponudio Graovcu ugovor neka ostane kod nas još dvije godine. Mislim da on nebi imao ništa protiv. Mislim da bi imali onda jako brzu i tečnu igru jer ovaj Kouadio je jako brz a Ivan zna da prati igru. Mislim da bi uz ovakav napad i Vranješu mnogo bolje funkcionisao ali svakako bi dao šansu našim momcima Sabanadzovicu i Hajdarevicu zajedno sa Djelmicem prednost nad ostalim.