NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Može li Houston ikako dovest Paula George. Onda bi bili skoro pa na istom kvalitetu kao i GSW
Pa s obzirom da trebaju potpisati Paula i Capelu, nešto čisto sumnjam da će biti love i za Goerge-a.dema je napisao/la:Može li Houston ikako dovest Paula George. Onda bi bili skoro pa na istom kvalitetu kao i GSW
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
nisam pratio play off, inace gledam samo portland radi naseg klipana..
sinoc odgledah prvo poluvrijeme..je li realno da je o KD onako unistio ekipu? ono je strasno kako covjek igra, njemu ostala 4 igraca sluze samo da dodaju loptu:-), nije mi jasno da je steph onako podredjen KD-u, trckara okolo kao kakav balavac, nesto kao musa kod zdovca:-)
sinoc odgledah prvo poluvrijeme..je li realno da je o KD onako unistio ekipu? ono je strasno kako covjek igra, njemu ostala 4 igraca sluze samo da dodaju loptu:-), nije mi jasno da je steph onako podredjen KD-u, trckara okolo kao kakav balavac, nesto kao musa kod zdovca:-)
harden u play offu na 39,9 % suta iz igre,trojke 28,8%
Marc J. Spears
@MarcJSpearsESPN
Just saw injured Rockets guard Chris Paul jump into a Maybach outside the Toyota Center and he said: “I will be all right.” I next asked about Game 6, Paul said: “Oh yeah,” before being whisked away.
Znači, CP igra i 6. utakmicu
@MarcJSpearsESPN
Just saw injured Rockets guard Chris Paul jump into a Maybach outside the Toyota Center and he said: “I will be all right.” I next asked about Game 6, Paul said: “Oh yeah,” before being whisked away.
Znači, CP igra i 6. utakmicu
Kakve picke su ovi Dubsi. Pa da nije Zaze KD nikad ne bi osvojio titulu. A ne bi ni Dubsi bez njega da ne bi povrede Kyriea u prvom finalu. Najvece prevare ikad.
I mislim da svi sto su srali godinama kako je Russ problem Oklahome i razlog njihove iso kosarke trebaju uzivati u tome kako je KD syebao ekipu koja je nekada imala sistem. Bravo KD GOAT.
I mislim da svi sto su srali godinama kako je Russ problem Oklahome i razlog njihove iso kosarke trebaju uzivati u tome kako je KD syebao ekipu koja je nekada imala sistem. Bravo KD GOAT.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa lako je Paulu kad nije prva opcija. Svih ovih godina je bio prva opcija i ekipe je odveo nigdje, al to sto je prva opcija mu se navodilo ko plus u poredjenju s nekim drugim igracima. Sad kad je druga opcija ekipa je konacno negdje otisla tako da to nije nesto posebno.Clutch je napisao/la:Chokeo u seriji nije, hvalim ga cijelo vrijeme. Nocas jest. Jasno da je umoran, al ovo je ekstrem, presedan i obaranje nekih negativnih rekorda. Pobjeda je tu pa su narativi malo blazi, sreca njegova.
Ja bih da naglasim samo jednu stvar nakon ove serije
PLJUVACI CHRISA PAULA MOGU DA POCIVAJU U PAKLU
Ima jake scorere poput sebe pa njegove mane ne dolaze do izrazaja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Srlja previse.Reds1234 je napisao/la:Durant donosi grozne odluke zadnje dvije utakmice,komplicira sebi zivot.Trebat ce im jedna il cak dvije njegove partije da izvuku ovo.
Ne moras bas svaki missmatch zavrsavati jbt,nije sramota ni vratiti loptu ako nisi u dobroj poziciji a ne zavrsavati sutem iz okreta iza table
Jep,a samo njegovo malo.bolje izdanje ih dijeli od toga da ovo rijese u svoju korist.Previse zuri i uzina suteve koje jednostavno nebi trebao,sacekaj koju rotaciju,spusti se na mid jumper,ranjavaj ih u sredini.SF6 je napisao/la:Srlja previse.Reds1234 je napisao/la:Durant donosi grozne odluke zadnje dvije utakmice,komplicira sebi zivot.Trebat ce im jedna il cak dvije njegove partije da izvuku ovo.
Ne moras bas svaki missmatch zavrsavati jbt,nije sramota ni vratiti loptu ako nisi u dobroj poziciji a ne zavrsavati sutem iz okreta iza table
Zadnja izmjena: Reds1234, dana/u 25 maj 2018, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Treba naglasiti uloge Capele i Gordona večeras. Capela par monstruoznih blokada, 10+ skokova, nije bas lako niti ući pod koš nakon onakvih par blokada. Cijela obrana je odigrala na nivou. Par 24 seconds violationsa u zadnjoj četvrtini napraviti GS je veliki posao. A druge strane "šesti" igrač Gordon je uz CPa sinoć odvukao Rakete do pobjede. Houston igra samo sa sedam igrača i to može biti problem. Umor igrača je neizbježan. Mislim da je i to uzrok nešto lošije igre Hardena, pa i ozljede CPa. Iako je ipak i Harden odigrao par značajnih poteza pred kraj utakmice koji mozda nisu odlučili pobjednika ali su tome definitivno pomogli. Naravno, govorim o asistu CP za tricu, kao i o onoj ukradenoj lopti gdje je odveo Houston na plus šest pet minuta prije kraja, gdje je utakmica bila na dva posjeda, pa su mogli lakše disati. Naravno ostatak je bila blaga katastrofa. A upravo radi toga je doveden CP, da ima tko povući ekipu ako Harden zapne. No ako Harden bude na svom nivou, a CP bude mogao igrati (a izgleda da hoće) mozemo ocekivati fight u ove dvije utakmice, posebno stoga sto je momentum na strani Houstona. Nakon minus -40 svi su ih otpisali, a sad s dvije pobjede zaredom imaju sve u svojim rukama. Čak bi i prednost domaćeg terena mogla odlučit finalista, a u tome se ogleda važnost odlično odigranog regularnog dijela sezone za Rakete.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Svaka cast Houstonu, svi su pricali o njihovom napadu kroz sezonu, ali oni su sposobni igrati prebrutalnu odbranu, ocekivao sam gustu seriju, ali nisam ocekivao da Houston povede 3-2.
Nadam se finalu Houston-Boston, da malo odmorimo od Lebrona i ovih ljigavaca u zuto plavom.
Nadam se finalu Houston-Boston, da malo odmorimo od Lebrona i ovih ljigavaca u zuto plavom.
Dzaba sve ako CP3 ne bude spreman. Mike ce onda igrat sa Harden-Gordon-Ariza-Tucker-Capela i Green kao 6th man. Nemozes izmoc to sa 6 igraca a Luc, Anderson su unplayable u ovoj seriji.Adebayor je napisao/la:Treba naglasiti uloge Capele i Gordona večeras. Capela par monstruoznih blokada, 10+ skokova, nije bas lako niti ući pod koš nakon onakvih par blokada. Cijela obrana je odigrala na nivou. Par 24 seconds violationsa u zadnjoj četvrtini napraviti GS je veliki posao. A druge strane "šesti" igrač Gordon je uz CPa sinoć odvukao Rakete do pobjede. Houston igra samo sa sedam igrača i to može biti problem. Umor igrača je neizbježan. Mislim da je i to uzrok nešto lošije igre Hardena, pa i ozljede CPa. Iako je ipak i Harden odigrao par značajnih poteza pred kraj utakmice koji mozda nisu odlučili pobjednika ali su tome definitivno pomogli. Naravno, govorim o asistu CP za tricu, kao i o onoj ukradenoj lopti gdje je odveo Houston na plus šest pet minuta prije kraja, gdje je utakmica bila na dva posjeda, pa su mogli lakše disati. Naravno ostatak je bila blaga katastrofa. A upravo radi toga je doveden CP, da ima tko povući ekipu ako Harden zapne. No ako Harden bude na svom nivou, a CP bude mogao igrati (a izgleda da hoće) mozemo ocekivati fight u ove dvije utakmice, posebno stoga sto je momentum na strani Houstona. Nakon minus -40 svi su ih otpisali, a sad s dvije pobjede zaredom imaju sve u svojim rukama. Čak bi i prednost domaćeg terena mogla odlučit finalista, a u tome se ogleda važnost odlično odigranog regularnog dijela sezone za Rakete.
Drago mi je da je zavrsila prica da su ovi Warriorsi bolji od Bullsa 90tih. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zaslužuju da ispadnu dokle god im je KD glavni fokus u napadu. Onakav prelijep napad su pretvorili u grozotu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Oj KD unistio ekipu, prije ce biti da su ostali procitani, oni jednostavno protiv ovakvog Houstona ne mogu igrati svoju igru, prije ako im ovako zatvoris tricu, oni te ubiju laganim kosevima, kroz cutove, slashove, uglavnom kretanjem bez lopte, i kada te pocnu lomiti tako onda im moras dati trice, i nadati se da ce ovi nesto promasiti (a nece). Ovako ih pritiscu na trici pritom zatvarajuci ball handlera kojem smanjuju broj opcija za pas, bas me interesuje koliko GSW ima asistencija u ovoj seriji u odnosu na proslogodisnji playoff npr, ja mislim da je broj istih pao za nekih 30-40%.
Jos jednom svaka cast Houstonu, i opomena ovim bandwagonerima da nikada ne daju epitet najbolje ekipe svih vremena nekome tako lako. Jer od ovog Houstona Jordanov Chicago ili Lakersi sa Shaqom i Kobijem nikada ne bi izgubili, mislim nije to ni bitno, samo sada nek dovrse seriju.
Jos nesto, treba odati priznanje Pringlesu, napredovao je kao trener, i odbacio sve stereotipe vezane za njega.
Jos jednom svaka cast Houstonu, i opomena ovim bandwagonerima da nikada ne daju epitet najbolje ekipe svih vremena nekome tako lako. Jer od ovog Houstona Jordanov Chicago ili Lakersi sa Shaqom i Kobijem nikada ne bi izgubili, mislim nije to ni bitno, samo sada nek dovrse seriju.
Jos nesto, treba odati priznanje Pringlesu, napredovao je kao trener, i odbacio sve stereotipe vezane za njega.
Do jucer sjebao ligu,danas sjebao GSW.
Do jucer najbolja ekipa ikad, danas najvece prevare ikad.
I da, neka se jave retardi koji su ispisali brdo postova o Paulu nakon prve utakmice Houstona u PO. Javite da vas isutamo.
Do jucer najbolja ekipa ikad, danas najvece prevare ikad.
I da, neka se jave retardi koji su ispisali brdo postova o Paulu nakon prve utakmice Houstona u PO. Javite da vas isutamo.
CP3
Idemo Rakete, još po break tamo i u finale po titulu.
Go Rockets!
Idemo Rakete, još po break tamo i u finale po titulu.
Go Rockets!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opet se brza sa zakljuccima u pogledu svega.Od pohvala D'Antoniju i Paulu do kritika Hardenu,Durantu,generalno GSu i obrnuto....Dragi ljudi,serija NIJE ZAVRSENA i to sto se uradi u par tekmi ne znaci nista,ako se ne prodje dalje i eventualno ne uzme titula.Harden i Paul ce i dalje biti luzeri ako ne dodju do titule,a ovi sampioni i to je tako,nazalost.Samo pomenuta naracija mijenja sliku o njima jer su dovoljno dugo u ligi.I nemojte izgovora protivnik je prejak,ovo ili ono,jer je svaka era imala neki prestrasan tim koji je neko uspio skinuti i uzeti titulu.
Mogli bi Warriorsi opasno puknut ako izlete od Rocketsa ovdje, imam neki osjecaj da je Kerr poprilicno bijesan na KDa zbog onog silovanja sinoc. Steph i Draymond takodjer sigurno nisu odusevljeni zbog izolacija i kad treba i kad ne treba.
Rasel unistio Oklahomu izolacijama debil. Pravda za KDa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.