BelminM23 je napisao/la:Kao da u Azerbejdžan idu, pa im teško.
To su te luzerske reprezentacije sa igračima koji misle da su neko i nešto, ako imaju više para od ostalih.
Sva sreca pa mi njima ne gostujemo ...
Iskreno, ja i dalje očekujem da se poslije Crne Gore "donese" odluka da Džeko i Pjanić ne idu u Koreju, kao što je bilo onomad za Japan pred Euro u Francuskoj.
Ako ih Robi odvede u Koreju, kod mene će imati jedan veliki plus jer će to biti očigledan dokaz autoriteta što Meša očigledno nije imao nikada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
BelminM23 je napisao/la:Kao da u Azerbejdžan idu, pa im teško.
To su te luzerske reprezentacije sa igračima koji misle da su neko i nešto, ako imaju više para od ostalih.
Sva sreca pa mi njima ne gostujemo ...
Iskreno, ja i dalje očekujem da se poslije Crne Gore "donese" odluka da Džeko i Pjanić ne idu u Koreju, kao što je bilo onomad za Japan pred Euro u Francuskoj.
Ako ih Robi odvede u Koreju, kod mene će imati jedan veliki plus jer će to biti očigledan dokaz autoriteta što Meša očigledno nije imao nikada.
Znalo se u startu da zvijezde neće na Kirin Kup, a msm da će u Seul puni sastav
Zamisli koji merak ovog stoperu Famosa(covjek mozda.i s posla dosao) jbt cuvas Edina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mene utakmica podsjeca na vremena Muniba Usanovica kada smo redovno igrali ovakve utakmice
Zaista ne vidim potrebu i logiku igranja ovakve utakmice,bolje da su dva treninga odradili......
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.