FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 25 sep 2010, 19:36

avlami97 je napisao/la:Željo će nam za 90-ti rođendan donijeti titulu. Ova sezona je naša. Protiv Veleža treba odigrati mudro, oprezno i borbeno, te se nadati povoljnom rezultatu. Kada je god Željo bio u vrhu krasile su ga dvije stvari, a to su bezgranična borbrnost i igra kratkih pasova. To smo dobili povratkom Amara i ja uopće ne sumnjam u pozitivne rezultate ubuduće. Vjerujte u ove momke i dajte im podršku. Željo, sretan ti rođendan. Željo je šampion:)
Ovo sam napisao prije par dana. Samo mudro i bezgranično borbeno. Velež je apsolviran, a nagrada slijedi samo u slučaju pobjede nad Čelikom, a uz isti pristup utakmici kao u Mostaru u to uopće ne sumnjam. Ovom pobjedom smo dokazali da možemo i da hoćemo svim zlonamjernicima pokazati da smo u svakom pogledu najkvalitetniji u ovoj ligi. Šta li će reći dušmani sada? Nije valjda da smo opet kupili od Veleža, a trebali smo im vratiti bodove!? Penala će ako Bog da biti još i više, zlonamjernici zaboravljaju kada se napravi prekršaj u kaznenom prostoru da se to sankcionira penalom. Zar ne? (Nekada se svira i kada se igra prsima Trivunović). Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 25 sep 2010, 19:39

caviar je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:Slijedecu treba ispast mangup pa njima fakat cijenu nabit 20KM... To bi jedino rjesenje bilo... Al samo sa Velezom i mozda Sarajevom jer su i oni to nama ucinili nekad koliko mi se cini, hehe
Ja nisam tog misljenja... Zasto da se spustamo tako nisko? Treba im dati besplatan ulaz, nek se zna ko je ko!
Ah to su ta razmisljanja... Cuj da se zna ko je ko. Oni bi za skelu da naplate cenera a ti hoces da nas klub za finu tribinu naplati nista. Pa kad bi se tako zaradjivalo ih... Eto makar od 200 koji zele da dodju mozemo uzet x 20KM. Ako nece i ne trebaju nam....

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 25 sep 2010, 19:43

Cestitke za bodove u Mostaru....lijep pozdrav iz Cumur city-a;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 sep 2010, 19:44

slika

Uploaded with ImageShack.us
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 sep 2010, 20:06

Opet mi euforicno, jest da nam je ovo trebalo ali opet netreba se skroz opustat

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 25 sep 2010, 20:11

Buddy je napisao/la:Opet mi euforicno, jest da nam je ovo trebalo ali opet netreba se skroz opustat
tako je

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 25 sep 2010, 20:18

caviar je napisao/la:Kao prvo, zelim da cestitam igracima... Drugo, zao mi je navijaca...

Bio sam u Vrapcicima, gled`o ovaj vaterpolo-fudbalski mec :)

Od nasih, ne treba nikoga posebno izdvajat, svi su odigrali, ono sto bi se reklo, krajnje mangupski. Odbrana mi je izgledala betonski. Po lijevoj strani, gdje su danas igrali Stana i Zeba smo bili ubojiti. Mislim da je Stana dobra zamjena za Radovanovica, sta god ko mislio...

Lazo k`o Lazo, imao par lijepih sansi, ali...
Dominiramo :)
joj ti avatara razvalih kompjuter !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 sep 2010, 20:19

drH je napisao/la:Nije prodana utakmica pobijedili ste nas nisam ni sumnjao! Cestitam. Ovo je nama jos jedan korak naprijed prema promjenama. ;)
Prva liga Federacije je u odnosu na PL promjena,sretno vam!

Ovakve pobjede protiv dusmana i papaka su najslađe,hvala Amaru i ekipi,pokazali su zube i kvalitet.Jos im ga i Colic utrpao,poezija. :mrgreen: Ova pobjeda je jos jedan dokaz da ova ekipa zasluzuje podrsku kakvu je imala i lani,nadam se da ce i u BL odigrati slicno i ostvariti dobar rezultat a onda Celik razbiti.AMAR AMAR OSIM OSIM.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 sep 2010, 20:23

Vidi sto je neko naucio da citira :mrgreen: :mrgreen:

Odavno mi pobjeda nije ovako slatko sjela, izdigli smo se iznad svih g*** kojim su nas zatrpavali.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Manijak sa sjevera
Kontakt:

Post Postao/la Manijak sa sjevera » 25 sep 2010, 20:25

AMAR AMAR OSIM OSIM

limvo_rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la limvo_rajvosa » 25 sep 2010, 20:33

Avanes je napisao/la:Vidi sto je neko naucio da citira :mrgreen: :mrgreen:

Odavno mi pobjeda nije ovako slatko sjela, izdigli smo se iznad svih g*** kojim su nas zatrpavali.
kako ti moze sjest slatko pobjeda kad nije u redu gol sta dali iz penala a ostatak utakmice ste igrali sa igracem vise......da je utakmica trajala jos 45 minuta igrali bi samo protiv velezovog golmana sramota za jednog zelju koji svaku utakmicu mora da ima barem jedan penal

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 sep 2010, 20:36

limvo_rajvosa je napisao/la:

kako ti moze sjest slatko pobjeda kad nije u redu gol sta dali iz penala a ostatak utakmice ste igrali sa igracem vise......da je utakmica trajala jos 45 minuta igrali bi samo protiv velezovog golmana sramota za jednog zelju koji svaku utakmicu mora da ima barem jedan penal
Eto ramena na koji mogu plakat.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 25 sep 2010, 20:41

Upravo se vratio iz Mostara
Vaterpol-Fudbal mec al nema veze :mrgreen:

Srce mi ko Afrika sto onoj stoki nismo dali ni marke :D

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 25 sep 2010, 20:43

limvo_rajvosa je napisao/la: kako ti moze sjest slatko pobjeda kad nije u redu gol ste dali iz penala a ostatak utakmice ste igrali sa igracem vise......da je utakmica trajala jos 45 minuta igrali bi samo protiv velezovog golmana sramota za jednog zelju koji svaku utakmicu mora da ima barem jedan penal
Nije u redu oborit protivničkog igrača u svom šesnestercu, a sasvim je u redu dati gol iz penala nastalog iz takve situacije... Čuj nije u redu, šta je Zeba trebao uradit, promašit :?: :?:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 sep 2010, 20:44

bistrikboy je napisao/la:
limvo_rajvosa je napisao/la:

Eto ramena na koji mogu plakat.
Imali smo isti broj igraca kada smo poveli sa 2:1,a o penalima nemoj majke ti neka svako pocisti svoju avliju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 25 sep 2010, 20:52

bistrikboy je napisao/la:
drH je napisao/la:Nije prodana utakmica pobijedili ste nas nisam ni sumnjao! Cestitam. Ovo je nama jos jedan korak naprijed prema promjenama. ;)
Prva liga Federacije je u odnosu na PL promjena,sretno vam!

Ovakve pobjede protiv dusmana i papaka su najslađe,hvala Amaru i ekipi,pokazali su zube i kvalitet.Jos im ga i Colic utrpao,poezija. :mrgreen: Ova pobjeda je jos jedan dokaz da ova ekipa zasluzuje podrsku kakvu je imala i lani,nadam se da ce i u BL odigrati slicno i ostvariti dobar rezultat a onda Celik razbiti.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Volio bih da nastavimo pobjeđivati, ali bez euforije i ovakvog cipelarenja protivnika.

Da se razumijemo, nemam neko superpozitivno mišljenje ni o Veležu, ali ni o bilo kojem drugom klubu u BiH, ali ipak mi moramo imati više dostojanstva. Halal im bilo sve što rade, mi smo ipak pokazali da smo na većem nivou i ne trebamo se spuštati.

Veležu želim što brži oporavak i da postane još jači nego što je bio prošle godine i naravno da se podignu svoj klub na daleko veći nivo.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 sep 2010, 20:54

slika
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 sep 2010, 20:56

hehehe

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 25 sep 2010, 20:59

još da pobjedimo čelika i sve će biti super

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 sep 2010, 21:05

fczeljo je napisao/la:Volio bih da nastavimo pobjeđivati, ali bez euforije i ovakvog cipelarenja protivnika.

Da se razumijemo, nemam neko superpozitivno mišljenje ni o Veležu, ali ni o bilo kojem drugom klubu u BiH, ali ipak mi moramo imati više dostojanstva. Halal im bilo sve što rade, mi smo ipak pokazali da smo na većem nivou i ne trebamo se spuštati.

Veležu želim što brži oporavak i da postane još jači nego što je bio prošle godine i naravno da se podignu svoj klub na daleko veći nivo.
Neka euforije sto, trebace i euforije kuci kad se bude igralo vise ljudi i bolje navijanje.Sto se tice cipelaranje jel treba da nas cipelare a da mi sutimo i gubimo utakmice ovakve tekme mozes samo dobiti ako se pomarises sa protivnikom za svaku loptu inace bi se vratili iz mostara pognute glave kao i protiv slobode i travnika da su nasi samo slanjali nogice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.