FK Drina Zvornik

PrPaAaa
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la PrPaAaa » 25 sep 2010, 17:59

Ajte braco , drago mi je da vas je krenulo , ajte bolje da neko 2 ispane nego vi
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2010, 18:24

Cestitke na pobedi,prvoj u premierligaskom drustvu i srecno u nastavku,Vojvodic vas moze dovesti do sigurne luke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 sep 2010, 18:33

Super,Čestitam!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 sep 2010, 18:40

ČESTITAM,drago mi je da ste pobijedili !
1947!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 19:07

Kako idu pripreme za TUzlu. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 sep 2010, 19:40

Drina je konačno došla do svoje prve pobjede u Premijer ligi BiH. Desilo se to u 8. kolu protiv trebinjskog Leotara. Pobjeda Drine je apsolutno zaslužena, jer tokom cijelog meča imala je apsolutnu dominaciju na terenu. Utakmicu je obilježila ponovo kiša koja je neprestano padala čitavih 90. minuta.

Prvo poluvrijeme obilježeno je sa sijaset prilika koje su napravili domaći. Najviše se isticao Dragan Ristić, koji je imao nekoliko sjajnih prilika, prvo u 35. a onda i u 37., 38. i 39. minutu utakmice. Ipak prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 0:0. Drugo poluvrijeme krenulo je malo ofanzivnije od strane Leotara ipak nisu mogli ništa ozbiljnije napraviti.

I posle mnogih ataka na gol Leotara, Drina je konačno povela. Desilo se to u 60. minutu. Korner je izveo Kikanović a lopta dolazi do Dragana Ristića koji glavom šalje loptu pod prečku gola gostiju – 1:0. Ipak, kada su mnogi na stadionu već razmišljali o prvih tri boda, Leotar je došao do izjednačenja. Igrao se 63. minut kada je Vučinić izveo slobodan udarac sa oko 18. metara od gola Drine. Golman Maksimović loptu odbija a na nju natrčava Mandić koji donosi poravnanje svom timu – 1:1. Od tog momenta Drina ponovo kreće u ofanzivu na gol Leotara i ponovo viđamo istu sliku kao i prethodnih kola, brojne prilike ali gola nema. Ipak kada se samo čekao kraj utakmice, Drina dolazi do pobjede. Naime, u 90. minutu aut iz samog lijevog čoška od gola gostiju izvodi Aćimović, šalje loptu do Nemanje Obradovića koji sa oko 20. metara evro – lob udarcem šalje loptu u gol Leotara – 2:1. Nastaje veliko slavlje, ipak zbog neprimjernog ponašanja trener Drine, Darko Vojvodić dobija crveni karton, ipak to ništa nije promjenilo situaciju na terenu do kraja meča. U sledećem kolu Drina putuje u Široki Brijeg na megdan istoimenoj ekipi dok Leotar ide u goste ekipi Veleža.
Urban Batalion je napisao/la:Kako idu pripreme za TUzlu. :mrgreen:
sad za sad idemo sigurno ali ništa ne obečavam
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 20:04

B o X je napisao/la:Drina je konačno došla do svoje prve pobjede u Premijer ligi BiH. Desilo se to u 8. kolu protiv trebinjskog Leotara. Pobjeda Drine je apsolutno zaslužena, jer tokom cijelog meča imala je apsolutnu dominaciju na terenu. Utakmicu je obilježila ponovo kiša koja je neprestano padala čitavih 90. minuta.

Prvo poluvrijeme obilježeno je sa sijaset prilika koje su napravili domaći. Najviše se isticao Dragan Ristić, koji je imao nekoliko sjajnih prilika, prvo u 35. a onda i u 37., 38. i 39. minutu utakmice. Ipak prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 0:0. Drugo poluvrijeme krenulo je malo ofanzivnije od strane Leotara ipak nisu mogli ništa ozbiljnije napraviti.

I posle mnogih ataka na gol Leotara, Drina je konačno povela. Desilo se to u 60. minutu. Korner je izveo Kikanović a lopta dolazi do Dragana Ristića koji glavom šalje loptu pod prečku gola gostiju – 1:0. Ipak, kada su mnogi na stadionu već razmišljali o prvih tri boda, Leotar je došao do izjednačenja. Igrao se 63. minut kada je Vučinić izveo slobodan udarac sa oko 18. metara od gola Drine. Golman Maksimović loptu odbija a na nju natrčava Mandić koji donosi poravnanje svom timu – 1:1. Od tog momenta Drina ponovo kreće u ofanzivu na gol Leotara i ponovo viđamo istu sliku kao i prethodnih kola, brojne prilike ali gola nema. Ipak kada se samo čekao kraj utakmice, Drina dolazi do pobjede. Naime, u 90. minutu aut iz samog lijevog čoška od gola gostiju izvodi Aćimović, šalje loptu do Nemanje Obradovića koji sa oko 20. metara evro – lob udarcem šalje loptu u gol Leotara – 2:1. Nastaje veliko slavlje, ipak zbog neprimjernog ponašanja trener Drine, Darko Vojvodić dobija crveni karton, ipak to ništa nije promjenilo situaciju na terenu do kraja meča. U sledećem kolu Drina putuje u Široki Brijeg na megdan istoimenoj ekipi dok Leotar ide u goste ekipi Veleža.
Urban Batalion je napisao/la:Kako idu pripreme za TUzlu. :mrgreen:
sad za sad idemo sigurno ali ništa ne obečavam
Otkad navijaci nisu prosli kroz moj sokak.Posto sam ja iz Simin Hana istok Tuzle pa tuda samo vi trebate prolazit.Nece bit sacekuse ;) u Simin Hanu obecajem. ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 sep 2010, 20:25

Bitna je ova pobjeda iz vise razloga,jbg danas zbol nekih licnih stvari nisam mogao ici navijati.A sto se tice putovanja u Tuzlu,tesko da ce se stvari sa upravom promjeniti,mada nikad se ne zna,siguran sam da bi interesovanje bilo kao i za Sarajevo,veliko kao i sto ce bit za Banjaluku.Na kraju krajeva Vukovi su spremni ici svugdje i navijati,al jbg jos se neko pita za nas dolazak na strani.
Inace vidim neki se sale za sacekuse,navikli su Vukovi i na njih,samo sto su to uglavnom bile kukavice koje iz kukuruza gadjaju kamenjem autobus i bjeze po sumama....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 sep 2010, 20:30

Devil je napisao/la:Cestitke na pobedi,prvoj u premierligaskom drustvu i srecno u nastavku,Vojvodic vas moze dovesti do sigurne luke.
Hvala na cestitkama,definitivno su promjene vidljive bar na osnovu rezultata ali cini mi se i igre,jer da ne bi lagao danas nisam isao na tekmu,al ono sto cujem od drugova Drina je toliko bila dominantna da je cak ova pobjeda rezultatski mala.Isto tako nisam najbolje upoznat,da li ovaj crveni Vojvodica znaci da nece moci voditi ekipu protiv Sirokog?Jos samo taj peh da dozivimo,jbg....
& $ - & " - & - &
ФСРС

limvo_rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la limvo_rajvosa » 25 sep 2010, 20:37

cestitke drini na prvoj pobjedi

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 sep 2010, 20:44

drinin vuk je napisao/la:Bitna je ova pobjeda iz vise razloga,jbg danas zbol nekih licnih stvari nisam mogao ici navijati.A sto se tice putovanja u Tuzlu,tesko da ce se stvari sa upravom promjeniti,mada nikad se ne zna,siguran sam da bi interesovanje bilo kao i za Sarajevo,veliko kao i sto ce bit za Banjaluku.Na kraju krajeva Vukovi su spremni ici svugdje i navijati,al jbg jos se neko pita za nas dolazak na strani.
Inace vidim neki se sale za sacekuse,navikli su Vukovi i na njih,samo sto su to uglavnom bile kukavice koje iz kukuruza gadjaju kamenjem autobus i bjeze po sumama....
Hoće sigurno, danas smo se dogovorili da idemo ali ipak ima još vremena do tada, sad ide Široki pa vidjećemo šta će dalje biti
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 sep 2010, 20:50

Prva pobjeda, 8 kolo, na domacem terenu i nije bas za cestitat. Al' ajd

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 25 sep 2010, 21:07

čestitam drini na prvoj pobjedi,ali će te ipak isast iz lige

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 sep 2010, 21:14

bolesnik s juga je napisao/la:čestitam drini na prvoj pobjedi,ali će te ipak isast iz lige
Hvala na kultoaziji ;) ,a to tvoje misljenje postujem ukoliko je rezultat sportskog gledanja u buducnosti i samo sportskih motiva.
Mislim da je sva sreca za Drinu da ove sezone ima jos ekipa koje gube kuci,te da niko nije toliko puno odmakao,ako bi Drina dobila do kraja prvog dijela sve kuci onda bi bila ravnopravan ucesnik u borbi za opstanak.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 21:19

drinin vuk je napisao/la:Bitna je ova pobjeda iz vise razloga,jbg danas zbol nekih licnih stvari nisam mogao ici navijati.A sto se tice putovanja u Tuzlu,tesko da ce se stvari sa upravom promjeniti,mada nikad se ne zna,siguran sam da bi interesovanje bilo kao i za Sarajevo,veliko kao i sto ce bit za Banjaluku.Na kraju krajeva Vukovi su spremni ici svugdje i navijati,al jbg jos se neko pita za nas dolazak na strani.
Za svoj sokak ti garantujem. :mrgreen:

Znas mozda gdje je Simin Han a kilometar dalje ni chuck noris nije siguran. :mrgreen:

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 25 sep 2010, 21:22

drinin vuk je napisao/la:
bolesnik s juga je napisao/la:čestitam drini na prvoj pobjedi,ali će te ipak isast iz lige
Hvala na kultoaziji ;) ,a to tvoje misljenje postujem ukoliko je rezultat sportskog gledanja u buducnosti i samo sportskih motiva.
Mislim da je sva sreca za Drinu da ove sezone ima jos ekipa koje gube kuci,te da niko nije toliko puno odmakao,ako bi Drina dobila do kraja prvog dijela sve kuci onda bi bila ravnopravan ucesnik u borbi za opstanak.
ja ne bih želio da ipadnete

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 sep 2010, 22:46

ja bi baš želio da ispadnu... nemože čovjek vidit ni golove na pregledu ...
nema mjesta odakle će kamera snimat, pa to imaju i 3.ligaši
selo veselo
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 sep 2010, 23:20

silenT. je napisao/la:ja bi baš želio da ispadnu... nemože čovjek vidit ni golove na pregledu ...
selo veselo
Ti bi želio iz više razloga da Drina ispadne,al dobro vratimo se sportskom.
Ne kontam tu tvoju reakciju,čuj gluposti nema odakle da se snima,pa na svim dosadašnjim su bili kamermani,i to još jedva puta pljusak bio,ovaj put izgleda jedino da kamerman nije želio se mrznut,ko zna.Onda ne vidim isto tako svrhu da komentarišeš nešto na čemu nisi bio,ili gdje nisi bio.
U redu poštujem svačije mišljenje,ali nazivati nešto selom,a da pri tom nemaš predstavu kako to nešto izgleda ili kakva je sredina je još tužnije.Evo ja sam bio na nekoliko stadiona PL i mogu ti reći da je Drinin bar na osnovu vizuelnog jedan od boljih,ako ništa da se niko ne ljuti bolji od stadiona u Prijedoru,Travniku,Olimpik ga i nema.Onda isto tako ne kontam kako neko može pravit komparacije na osnovu lične impresije a ne argumenata,al dobro a što se tiče opstanka,čini se da je on predaleko,ali ne i izgubljen....
& $ - & " - & - &
ФСРС

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 26 sep 2010, 23:35

drinin vuk je napisao/la:
silenT. je napisao/la:ja bi baš želio da ispadnu... nemože čovjek vidit ni golove na pregledu ...
selo veselo
Ti bi želio iz više razloga da Drina ispadne,al dobro vratimo se sportskom.
Ne kontam tu tvoju reakciju,čuj gluposti nema odakle da se snima,pa na svim dosadašnjim su bili kamermani,i to još jedva puta pljusak bio,ovaj put izgleda jedino da kamerman nije želio se mrznut,ko zna.Onda ne vidim isto tako svrhu da komentarišeš nešto na čemu nisi bio,ili gdje nisi bio.
U redu poštujem svačije mišljenje,ali nazivati nešto selom,a da pri tom nemaš predstavu kako to nešto izgleda ili kakva je sredina je još tužnije.Evo ja sam bio na nekoliko stadiona PL i mogu ti reći da je Drinin bar na osnovu vizuelnog jedan od boljih,ako ništa da se niko ne ljuti bolji od stadiona u Prijedoru,Travniku,Olimpik ga i nema.Onda isto tako ne kontam kako neko može pravit komparacije na osnovu lične impresije a ne argumenata,al dobro a što se tiče opstanka,čini se da je on predaleko,ali ne i izgubljen....
Ja baš i nisam siguran da je stadion u zvorniku bolji nego u travniku. Kako znam da su kapacitetom slični,a u travniku ima natkrivena tribina,a to je trebao da bude sporsko-rekreativni centar ali nije završen zbog rata i unutra je sasvim super što se tiče infrastrukture.Ali je rudarov stadion fakat katastrofa.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 sep 2010, 23:43

Ja sam uzeo u obzir prije svega vizuelni izgled,a nisam govorio o kvalitetu trave,jer msm kad bi govorili o kvalitetu trave onda to posjeduje svega 5-6 stadiona u ligi.
Isto tako koliko su iz saveza Drini prijetili i požurivali je za stadion,pri tom treba istaći da npr Olimpik ne igra na svom,a ipak igra,da Travnik nema odg kapacitet od 3000,da Rudar takodje nema stadion koji prima toliko,dobro je da je u Zvorniku napravljeno ovo što je napravljeno.Pričalo se da bi se naredne godine mogla napraviti još jedna tribina od 1000 mjesta i postaviti reflektori te podići teren,uraditi trava,naravno vidjećemo šta će biti,jbg stadion je uz samu obalu praktično,tako da je i to otežavajući faktor.A što se tiče kamermana,možda su ovi sa BhT već otpisali Drinu ,možda imaju antipatije,a što se tiče njihovog rada do sada su snimali,možda ovaj put im utakmica Drina-Leotar nije bila zanimljiva,ko će ga znati......
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.