FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Čestitke Borcu na velikoj pobjedi, iako je još rano o tome govoriti titula je vrlo blizu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
axaxaxa , ma mi smo stoka nezasicenjaBuddy je napisao/la:Pu **** vas moradoste da pobijedite, nije vam dosta bio 1 bod valja se opet svama ganjat

drinin vuk @
Tebra , super petica , zao mi je samo leotara , volio bi da je to neko 2 bio al nea veze , samo naprijed , pa cemo i u bl da napravimo jednu dobru atmosferu , ako ne ostanete tu do sl sezone
Ted mobsy @
Upravu si brate , al samo polako , niko nije reko borac je uzo titulu
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
k'o i prosle godine u ovo vrijemeTed Mosby je napisao/la:Čestitke Borcu na velikoj pobjedi, iako je još rano o tome govoriti titula je vrlo blizu

AMAR OSIM!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ljumani se prikljucili Lesinarima uz pjesmu ''DRUGA LIGA'',dok su takodjer domaci navijaci skandirali ''BORAC,BORAC,BORAC''...psovali upravi..gadjali..sve radili da celni ljudi napuste klub..CESTITAM VAM..i jos ad kazem da su Lesinari stigli tek na pocetak drugog poluvremena..Sretno u nastavku
1947!
haa, steta samo sto nije vise leseva otislo , al nea vezeLjumani_Banovici je napisao/la:Ljumani se prikljucili Lesinarima uz pjesmu ''DRUGA LIGA'',dok su takodjer domaci navijaci skandirali ''BORAC,BORAC,BORAC''...psovali upravi..gadjali..sve radili da celni ljudi napuste klub..CESTITAM VAM..i jos ad kazem da su Lesinari stigli tek na pocetak drugog poluvremena..Sretno u nastavku
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
1 bus dosao ..PrPaAaa je napisao/la:haa, steta samo sto nije vise leseva otislo , al nea vezeLjumani_Banovici je napisao/la:Ljumani se prikljucili Lesinarima uz pjesmu ''DRUGA LIGA'',dok su takodjer domaci navijaci skandirali ''BORAC,BORAC,BORAC''...psovali upravi..gadjali..sve radili da celni ljudi napuste klub..CESTITAM VAM..i jos ad kazem da su Lesinari stigli tek na pocetak drugog poluvremena..Sretno u nastavku

1947!
-
- Kontakt:
Najbolji vam je igrac bio stoper sa brojem 5 na dresu.Covjek je bio borben,postavljao se na svaku loptu i spasio najmanje dva cista gola.
leo coric..standardno dobar...zapovjednik je napisao/la:Najbolji vam je igrac bio stoper sa brojem 5 na dresu.Covjek je bio borben,postavljao se na svaku loptu i spasio najmanje dva cista gola.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
- Kontakt:
Cestitke na ne-zasluzenoj pobjedi. Nasi igraci su odigrali maximalno borbeno,stvarali prilike,a vi ste dali gol,sreca vas je pogledala,bez obzira sto odbranu imate jaku kao beton;)
H
ajte lagano zagrijte se za ligu federacije...ovo je tek dio osvete za 2005 g.ima li ko jači?Hodza_manLju je napisao/la:Cestitke na ne-zasluzenoj pobjedi. Nasi igraci su odigrali maximalno borbeno,stvarali prilike,a vi ste dali gol,sreca vas je pogledala,bez obzira sto odbranu imate jaku kao beton;)
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
-
- Kontakt:
kakve osvete?blrs je napisao/la:Hajte lagano zagrijte se za ligu federacije...ovo je tek dio osvete za 2005 g.ima li ko jači?Hodza_manLju je napisao/la:Cestitke na ne-zasluzenoj pobjedi. Nasi igraci su odigrali maximalno borbeno,stvarali prilike,a vi ste dali gol,sreca vas je pogledala,bez obzira sto odbranu imate jaku kao beton;)
ako ne znas o cemu govorim ti i ja nemamo sta dalje razgovarati...trenirajte,trening je sve u sportu...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
-
- Kontakt:
Kad su oni ispali iz lige,a mi ostali.Hodza_manLju je napisao/la:kakve osvete?blrs je napisao/la:Hajte lagano zagrijte se za ligu federacije...ovo je tek dio osvete za 2005 g.ima li ko jači?Hodza_manLju je napisao/la:Cestitke na ne-zasluzenoj pobjedi. Nasi igraci su odigrali maximalno borbeno,stvarali prilike,a vi ste dali gol,sreca vas je pogledala,bez obzira sto odbranu imate jaku kao beton;)
Dobra igra Borca,ali ako onako nastavite ne možete visoko kotirati u ovoj ligi našoj.Puzigaća nije odigra nešto posebno,imao je grešaka mnogo.Slomić ga na 10 metara trčanja ostavi 4 metra iza sebe.Pretrčavaju ga ljudi.Ćorić odličan bez greške odigrao. ne znam koga bih još izdvojio nisam baš najbolje upratio.Navijači došli na drugo poluvrijeme,pregledali im transparente i pustili ih na tekmu.Navijanje ništa posebno ali sasvim normalno.
nek se samo olimpik razigra za to prvo cemo vidjeti !PrPaAaa je napisao/la:E , valja sada u srijedu , zelju jos stuci na gradskom , pa onda malo odmoriti , laksim utakmicama ,
I dace bog , pa sutra olimpik se razigra
AJ BORAC

jak je olimpic na gostovanjima, mog'o bi uzeti bod.tm_ludak je napisao/la:nek se samo olimpik razigra za to prvo cemo vidjeti !PrPaAaa je napisao/la:E , valja sada u srijedu , zelju jos stuci na gradskom , pa onda malo odmoriti , laksim utakmicama ,
I dace bog , pa sutra olimpik se razigra
AJ BORAC![]()

banjalucani, ohanite malo, makar na gostovanjima. valja vas do pauze prestic.

-
- Kontakt:
cestitke borcu naj bolji ste ove godine i zasluzujete titulu ako ovako nastavite..... sve naj bolje u nastavku prvenstva
-
- Kontakt:
2Ljumani_Banovici je napisao/la:1 bus dosao ..PrPaAaa je napisao/la:haa, steta samo sto nije vise leseva otislo , al nea vezeLjumani_Banovici je napisao/la:Ljumani se prikljucili Lesinarima uz pjesmu ''DRUGA LIGA'',dok su takodjer domaci navijaci skandirali ''BORAC,BORAC,BORAC''...psovali upravi..gadjali..sve radili da celni ljudi napuste klub..CESTITAM VAM..i jos ad kazem da su Lesinari stigli tek na pocetak drugog poluvremena..Sretno u nastavku

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
haa, steta samo sto nije vise leseva otislo , al nea veze[/quote]
1 bus dosao ..
[/quote]
2
[/quote]
ja vidio jedan kada je dosao..a za drugi nezz...mozda sam isao potpariti malo ispod tribine.,..
1 bus dosao ..

2

ja vidio jedan kada je dosao..a za drugi nezz...mozda sam isao potpariti malo ispod tribine.,..
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
1 bus dosao ..Ljumani_Banovici je napisao/la:haa, steta samo sto nije vise leseva otislo , al nea veze

2

ja vidio jedan kada je dosao..a za drugi nezz...mozda sam isao potpariti malo ispod tribine.,..[/quote]
2 su busa dosla,murije bilo ko u prici

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.