Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
imal šta?
ili prvo idu žene?
ili prvo idu žene?
ok, thiem i goffin kod zvereva, čilić i delpo kod nadala
gdje je nole? ok, kod zvereva
gdje je nole? ok, kod zvereva
Moguća četvrfinala (prvih 8 nositelja)
Nadal - Anderson (tu su još Shapovalov i Sock na Nadalovoj strani, a Schwartzman i Ćorić na Andersonovoj)
Čilić - Del Potro (Fognini i Edmund na Čilićevoj te Isner i Berdych na del Potrovoj)
Goffin - Dimitrov (Carreno-Busta i Kyrgios na Goffinovoj, a Nole i Bautista kod Dimitrova)
Theim - Zverev (Nishikori na Thiemovoj, a Wawrinka i Pouille na Zverevoj)
Nadal - Anderson (tu su još Shapovalov i Sock na Nadalovoj strani, a Schwartzman i Ćorić na Andersonovoj)
Čilić - Del Potro (Fognini i Edmund na Čilićevoj te Isner i Berdych na del Potrovoj)
Goffin - Dimitrov (Carreno-Busta i Kyrgios na Goffinovoj, a Nole i Bautista kod Dimitrova)
Theim - Zverev (Nishikori na Thiemovoj, a Wawrinka i Pouille na Zverevoj)
Otuzan zrijeb. Jel' moguce da sve sto zna hodat teniski nalazi se na jednoj strani, a Rafa na drugoj? Zverev, Novak, Thiem, Kei, Goffin, Kyrgios, Wawrinka, Dimitrov sve na istoj strani. Rafa do finala ne moze ici u tiebreak u setu. I 7-5 je neuspjeh, ovdje fakat niko ne moze uzet 4 gema po setu na ovoj polovini. Hajd bar ce bit dole strasni mecevi, bar jedan 2. Ne ocekujem svakako nista vise od pariskog svinjca, daj 2 dobra meca ako i to nije puno.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Morao se i Rafi otvorit ždrijeb nakon zbilja dosta teških na ovosezonska 3 zemljana mastersa (pa i na ATP 500 u Barceloni mu nije bio lagan).
breelem je napisao/la:Morao se i Rafi otvorit ždrijeb nakon zbilja dosta teških na ovosezonska 3 zemljana mastersa (pa i na ATP 500 u Barceloni mu nije bio lagan).
Što je netočno? Volim ovakve argumentirane postoveBelmin6 je napisao/la:breelem je napisao/la:Morao se i Rafi otvorit ždrijeb nakon zbilja dosta teških na ovosezonska 3 zemljana mastersa (pa i na ATP 500 u Barceloni mu nije bio lagan).
Upravu si vala, nakon onog US Opena lani, red je da mu se vrati negdje da dobije lakse...
Edin TM87 je napisao/la:Upravu si vala, nakon onog US Opena lani, red je da mu se vrati negdje da dobije lakse...
Kakve to veze ima s ovim što sam ja napisao? Rafa je na dosadašnja tri zemljana mastersa dobio najgori ždrijeb koji je mogao (sva tri puta Thiem u njegovoj četvrtini ždrijeba)
Nek mu se vrati na mastersu u Montrealu i Cinncinatiju onda.breelem je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Upravu si vala, nakon onog US Opena lani, red je da mu se vrati negdje da dobije lakse...
Kakve to veze ima s ovim što sam ja napisao? Rafa je na dosadašnja tri zemljana mastersa dobio najgori ždrijeb koji je mogao (sva tri puta Thiem u njegovoj četvrtini ždrijeba)
Trebas razlicito gledat na Slamove i manje turnire, ipak Slam je Slam.
- branimir85
- Kontakt:
šta je ovo braniteljica naslova već izletila
ali ništa čudno to su žene.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ženski tenis 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma kad je zenski tenis bio zanimljiv xD Ponekad bude neka lijepa teniserka pa se iz tog razloga ispratibranimir85 je napisao/la:šta je ovo braniteljica naslova već izletila
Wawrinka je svoje izgleda odigrao.
Fkt je ovo najgori GS turnir sto se tice organizacije. Nisu u stanju yebeni krov napravit bar na glavnom terenu. Ja gospode i pm. Jedan mec gledas po 2 dana. Ma mrs, glupi ufurani francuzi.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
pa Wimbledon mi je izgubio čar postavljajući krov na glavni terenleorey je napisao/la:Fkt je ovo najgori GS turnir sto se tice organizacije. Nisu u stanju yebeni krov napravit bar na glavnom terenu. Ja gospode i pm. Jedan mec gledas po 2 dana. Ma mrs, glupi ufurani francuzi.
jebheš krov
a i kiša će taman pomoći Rafi da ga uzme u tri seta,iako je Bolleli zaslužio makar jedan set da uzme.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Realno ne gleda mi se jedan mec 2 dana.branimir85 je napisao/la:pa Wimbledon mi je izgubio čar postavljajući krov na glavni terenleorey je napisao/la:Fkt je ovo najgori GS turnir sto se tice organizacije. Nisu u stanju yebeni krov napravit bar na glavnom terenu. Ja gospode i pm. Jedan mec gledas po 2 dana. Ma mrs, glupi ufurani francuzi.
jebheš krov![]()
a i kiša će taman pomoći Rafi da ga uzme u tri seta,iako je Bolleli zaslužio makar jedan set da uzme.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
pa da nije kiše,nebi imali neke epske mečeve koji se i danas sjećam kao i mnogi fanovi tenisaleorey je napisao/la:Realno ne gleda mi se jedan mec 2 dana.branimir85 je napisao/la:pa Wimbledon mi je izgubio čar postavljajući krov na glavni terenleorey je napisao/la:Fkt je ovo najgori GS turnir sto se tice organizacije. Nisu u stanju yebeni krov napravit bar na glavnom terenu. Ja gospode i pm. Jedan mec gledas po 2 dana. Ma mrs, glupi ufurani francuzi.
jebheš krov![]()
kao npr. Goran-Henman trodnevni epski meč
mogli su oni napraviti krov davno, ali to su francuzi, elem najgore cicije. znali su da će dobiti olimpijadu i da će im LOC platiti krov, pa su onako lihvarski sačekali da se to desi. elem krov stiže taman na vrijeme za 2024leorey je napisao/la:Fkt je ovo najgori GS turnir sto se tice organizacije. Nisu u stanju yebeni krov napravit bar na glavnom terenu. Ja gospode i pm. Jedan mec gledas po 2 dana. Ma mrs, glupi ufurani francuzi.
RG daleko najgori GS turnir. Pariz kao grad u kojem pada nonstop kisa nema pisljivog krova za barem centralni teren, sramotno. Smijesni Francuzi. Da se ja pitam oduzeo bi im ovaj GS i prebacio ga u Rim.
STEVIE GERRARD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.