Champions League 2017/18
Re: Champions League 2017/18
Zdravlje je na prvom mjestu,pa onda tek te kretenarije.
?Reds1234 je napisao/la:Zdravlje je na prvom mjestu,pa onda tek te kretenarije.
Ljudi su znali po 12 sati raditi najteže poslove i opet ispostiti.
Mohamede, stidi se.
Mohamede, stidi se.
pa ti postovi i takve stvari,**** organizam bezveze s time.jasmin10 je napisao/la:?Reds1234 je napisao/la:Zdravlje je na prvom mjestu,pa onda tek te kretenarije.
Kakav jadnik.
Aminjasmin10 je napisao/la:Da ga hoće brat zabit večeras i past na sedzdu.Osim13 je napisao/la:Mislim da je fizioterapeut Liverpoola izjavio kako Salah ne posti vec treci dan.
Nadoknadice, putnik je svakako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisam jadnik,jednostavno ne J*** te vjerske ekstreme.Postujem svaciju vjeru,ne razumijem niti jednu,ali ne omalovazam.Belmin6 je napisao/la:Kakav jadnik.
Ne piši gluposti i ne sramoti se bezveze. Veze oko toga nemaš i sad kao nikog ne omalovažavaš. 
Ni ne moram puno znat oko toga,zdrav razum mi sve kazeBelmin6 je napisao/la:Ne piši gluposti i ne sramoti se bezveze. Veze oko toga nemaš i sad kao nikog ne omalovažavaš.
sretno u izgladnjivanju
- anonymousHD
- Kontakt:
Čestitke Liverpoolu.Mijatović: "Ovo finale sa Liverpulom je finale u kojem mnogi ljubitelji fudbala i simpatizeri Reala mnogo sigurno pričaju da Liverpul nije ekipa koja može da nas iznenadi. Međutim, ja ne mislim tako. Meni se ovo finale najmanje sviđa od svih poslednjih godina. Zašto? Zato što je Liverpul jedna veoma nezgodna ekipa, ofanzivna, koja i kad primi gol ne odustaje od svog stila, a to je: napad, napad i samo napad. U stanju su da za 30 minuta postignu tri gola, a isto tako da za 10 minuta tri. I to je ono što Realu ne odgovara jer je to ekipa za koju praktično ne možete da ‚provalite‘ kako igra. Samom činjenicom da igraju u finalu ekipa je napravila jedan od najvećih uspeha u poslednjih 15 godina. Liverpul je ekipa koja u ovom finalu nema šta da izgubi, jedino mogu da dobiju mnogo ako iznenade Real. Sve to što se dešava poslednjih dana, ta sigurnost i prognoze, apsolutno favorizovanje Reala mi malo smeta i malo sam se zabrinuo. Verujem da će Real ponovo biti prvak Evrope, ali neće biti tako lako kao što mnogi ljudi misle“
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj nije haman jos cuo ili procitao koliko je ustvari post dobar za cisenje i oporavak organizma. Ali nije ovo mjesto ni vrijeme za ubjedjivati nekoga u to. Salah svakako ima status putnika, i nije duzan da posti.Osim ako on sam ne odluci da je u stanju izdrzati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo i ovdje rasprave o vjeri...
ali dečko ti pojma nemaš o postu, bolje se idi edukuj.
Brat Mo će ove dane napostiti poslije Ramazana.
ali dečko ti pojma nemaš o postu, bolje se idi edukuj.
Brat Mo će ove dane napostiti poslije Ramazana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koja kontradiktornost u par postova.Reds1234 je napisao/la:Nisam jadnik,jednostavno ne **** te vjerske ekstreme.Postujem svaciju vjeru,ne razumijem niti jednu,ali ne omalovazam.Belmin6 je napisao/la:Kakav jadnik.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Aj ne budi glup.Reds1234 je napisao/la:pa ti postovi i takve stvari,**** organizam bezveze s time.jasmin10 je napisao/la:?Reds1234 je napisao/la:Zdravlje je na prvom mjestu,pa onda tek te kretenarije.
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta kaže poštujem svačiju vjeru, a gore iznad napisa kretenarije.
Skoncetriši se.
Skoncetriši se.
Zdrav razum mu kaže

Posti li Benz?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Remember, remember the 5th of November.