Naravno, zato i zabija 3 komada večeras.Rokoko87 je napisao/la:Posti li Benz?
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neznalico doktori preporucuju post kao jedan od nacina ciscenja organizma i ti napises par puta kako je to lose za organizam. A tvoj zdrav razum niti je zdrav, a niti je razum.Reds1234 je napisao/la:Ni ne moram puno znat oko toga,zdrav razum mi sve kazeBelmin6 je napisao/la:Ne piši gluposti i ne sramoti se bezveze. Veze oko toga nemaš i sad kao nikog ne omalovažavaš.![]()
sretno u izgladnjivanju
Sto se utakmice tice uzima real na iskustvo, a navija se za brata naseg veceras.
Mi nikada odustati necemo...
Koga boli qurac uopste jel covjek jede ili ne jede? Da znas ista o tome, znao bi da ko ne klanja 5 namaza, samo bezveze gladuje.10.Skoro je napisao/la:Neznalico doktori preporucuju post kao jedan od nacina ciscenja organizma i ti napises par puta kako je to lose za organizam. A tvoj zdrav razum niti je zdrav, a niti je razum.Reds1234 je napisao/la:Ni ne moram puno znat oko toga,zdrav razum mi sve kazeBelmin6 je napisao/la:Ne piši gluposti i ne sramoti se bezveze. Veze oko toga nemaš i sad kao nikog ne omalovažavaš.![]()
sretno u izgladnjivanju
Sto se utakmice tice uzima real na iskustvo, a navija se za brata naseg veceras.
Zavezi covjeka na 20 sati, i on ce postit.
Tema je nogomet.
27.10.2020
Da otklonimo sve dileme, nijedan musliman neće noćas postiti na terenuuz dva razloga. Prvi jer su putnici pa ne moraju, a drugi razlog je što je iftar oko 20 sati u Kijevu.
Kocka je bačena
Dzaba ovaj put jinxas, Liverpool osvaja.anonymousHD je napisao/la:Čestitke Liverpoolu.Mijatović: "Ovo finale sa Liverpulom je finale u kojem mnogi ljubitelji fudbala i simpatizeri Reala mnogo sigurno pričaju da Liverpul nije ekipa koja može da nas iznenadi. Međutim, ja ne mislim tako. Meni se ovo finale najmanje sviđa od svih poslednjih godina. Zašto? Zato što je Liverpul jedna veoma nezgodna ekipa, ofanzivna, koja i kad primi gol ne odustaje od svog stila, a to je: napad, napad i samo napad. U stanju su da za 30 minuta postignu tri gola, a isto tako da za 10 minuta tri. I to je ono što Realu ne odgovara jer je to ekipa za koju praktično ne možete da ‚provalite‘ kako igra. Samom činjenicom da igraju u finalu ekipa je napravila jedan od najvećih uspeha u poslednjih 15 godina. Liverpul je ekipa koja u ovom finalu nema šta da izgubi, jedino mogu da dobiju mnogo ako iznenade Real. Sve to što se dešava poslednjih dana, ta sigurnost i prognoze, apsolutno favorizovanje Reala mi malo smeta i malo sam se zabrinuo. Verujem da će Real ponovo biti prvak Evrope, ali neće biti tako lako kao što mnogi ljudi misle“
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ama njegova lična stvar hoće li postiti ili ne, šta koga zaboli neka stvar za tim? Pa i na SP 2014. su reprezentativci Alžira postili. Nije Salah ni prvi ni zadnji profesionalni sportaš koji to radi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Posti li Runa? Negdje sam procitao da voli citati Kur'an. Veliki Mesut mu preporucio. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Njegovo tijelo, njegova vjera, njegov izbor. Nema tu nikakve diskusije, čovjek će napostiti ako bude htio. Nema razloga da ga kritikuju ljudi koji poste 5 ili 10 dana u Ramazanu ili ne poste nikako, svako ima svoj život i nikada ne znamo šta neko radi u privatnosti svoga doma, da li živi kao da je bilo koji drugi dan ili ibadeti cijelu noć. Rasprava je besmislena, želimo večeras vidjeti najbolje od onoga što mogu obje ekipe, mislim da Liverpool može pobijediti, sigurno će dati gol, a vjerovatno i 2, vidjet ćemo koliko je dovoljno. 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad se sjetim te priče.messilla je napisao/la:Posti li Runa? Negdje sam procitao da voli citati Kur'an. Veliki Mesut mu preporucio.
Ka'e preveo ga Ozil na islam.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nema on vremena za post, pomaže djeci Palestine, prodaje zbog njih svoje zlatne kopačke i tako to.messilla je napisao/la:Posti li Runa? Negdje sam procitao da voli citati Kur'an. Veliki Mesut mu preporucio.

Fali maestro Cou, koji može jedini do triplete ove sezone.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Idemo Liverpool, po šestu titulu!
Dok je Messi ****. Tako rekose vjernici sa klixalet3 je napisao/la:Nema on vremena za post, pomaže djeci Palestine, prodaje zbog njih svoje zlatne kopačke i tako to.messilla je napisao/la:Posti li Runa? Negdje sam procitao da voli citati Kur'an. Veliki Mesut mu preporucio.
27.10.2020
Real ovo uzima rutinski, prevelika je razlika u kvaliteti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U ovoj utakmici je sve moguće. Real jeste favorit, ali Liverpool kada krene sa svojim razbojničkim jurišom onda može svakom više golova strpati. Samo što Redsi mogu dosta i primiti. I problem je da kada se izmore od tog juriša i presinga onda ih protivnik može natrpati. Ako Real sa svojim karakterističnim ubodima presiječe Liverpool onda bi mogao imati kontrolu. Može utakmica otići na obje strane a i različiti su scenariji mogući. Real je iskusnija ekipa koja pršti od samopouzdanja, ali Liverpool je uvijek spreman odigrati luda finala, tako da uzbuđenja sigurno neće manjkati...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Di je Džoni da bacimo okladu? 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Imam vec jednu opkladu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Liverpool razbija Reala
Samo je pitanje koliko razlike

Samo je pitanje koliko razlike
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.