Komentar na Džidića na temi FK Sloboda.Sariel1987 je napisao/la::
ko ti je reko da si dzihadista ba? o cem ti ba?![]()
Nemam više vremena, maksuz selam.Sto se dzihadista iz Zenice brine o nama, zao mu nas, ebote Kole zrtva sta mu radi nasa uprava![]()
Moderator/ica: GracanicaAA
Komentar na Džidića na temi FK Sloboda.Sariel1987 je napisao/la::
ko ti je reko da si dzihadista ba? o cem ti ba?![]()
Nemam više vremena, maksuz selam.Sto se dzihadista iz Zenice brine o nama, zao mu nas, ebote Kole zrtva sta mu radi nasa uprava![]()
Ti,pod hitno moras sam traziti od administracije,promjenu nica,jer ti si se javno izjasnio za koga navijas.......sloboda72 je napisao/la:Ti pod hitno svu svoju energiju moraš usmjeriti na kritiku stanja u našoj FK Sloboda.INAČE ,OVAKO LIČIŠ NA KAPETANA BRODA KOJI TONE I KOJI SA PIŠTOLJEM U RUCI NE DOZVOLJAVA JADNIM PUTNICIMA UPOTREBU ČAMACA ZA SPAŠAVANJE.Sariel1987 je napisao/la:Ti si se sloboda72 "prodo" sitno.zbog "lijepog" fudbala i neslaganja sa vodstvom kluba i grada. Tuga brate. I nemoj mislit da te podjebavam .Nego mi ljudski krivo i zao.Ozbiljno.
Nema se sta sloga svetit u nase ime.Vi ste vi mi smo mi.Vi niste mi.Samo Sloboda Tuzla i fukare i dzaba vam sve.
Za pastrmku ha sta da ti kazem .Malo nas je ostalo al smo tu. Pa do kraja do kraja.Al ebena je to japija opstacemo pa makar i u najnizoj ligi.
.......................Brcanskamalta je napisao/la:Ti,pod hitno moras sam traziti od administracije,promjenu nica,jer ti si se javno izjasnio za koga navijas.......sloboda72 je napisao/la:Ti pod hitno svu svoju energiju moraš usmjeriti na kritiku stanja u našoj FK Sloboda.INAČE ,OVAKO LIČIŠ NA KAPETANA BRODA KOJI TONE I KOJI SA PIŠTOLJEM U RUCI NE DOZVOLJAVA JADNIM PUTNICIMA UPOTREBU ČAMACA ZA SPAŠAVANJE.Sariel1987 je napisao/la:Ti si se sloboda72 "prodo" sitno.zbog "lijepog" fudbala i neslaganja sa vodstvom kluba i grada. Tuga brate. I nemoj mislit da te podjebavam .Nego mi ljudski krivo i zao.Ozbiljno.
Nema se sta sloga svetit u nase ime.Vi ste vi mi smo mi.Vi niste mi.Samo Sloboda Tuzla i fukare i dzaba vam sve.
Za pastrmku ha sta da ti kazem .Malo nas je ostalo al smo tu. Pa do kraja do kraja.Al ebena je to japija opstacemo pa makar i u najnizoj ligi.
Ovim putem pozivam administraciju da to sama ucini,a mi cemo svakako napraviti anketu i glasati......ti nisi jedan od nas vise,ti si navijac sloge.
Znaš koliko nam je stalo da budemo omiljeni među ekipom koja govori goram dolam, vamgor i tako. Mi smo klasa više sa NS, Osijekom, Rijekom rijetko zdrave sredine, ostalih 10 miliona treba zatvorit u tor jer tu i pripadaju.VolimTz je napisao/la:Rođen i odrastao tu gdje ljudi nisu opterećeni nacionalizmom, kad se lupaju jaja za vaskrs i uskrs to je tolerancija a kad odem na džumu odmah sam džihadista. To je ubleha, priča za malu djecu. Od komentara na iftar po društvenim mrežama mi se povraćalo, dok je advent bio sasvim ok. Ateisti, Katolici i Pravoslavci ?Sariel1987 je napisao/la:Nema veze ba noubadiz prfekt,:D nego meni smeta kako stalno igrate na tu kartu mi bosnjaci vi komunjare.
Pa brate znate li vi gdje se nalazite? Ovde su ljudi takvi, nisu optereceni nacionalizmom i tim glupostima, opusteno skroz. I naravno da se necu odrec svojih djedova oba partizani bili ,naprotiv ponosim se.Drzava Tuzla tri vjere jedna nacija
kod vas gore u siminom hanu...a sto se zove simin han fakat?
Nekad su "seljaci" bili u Živinicama i Lukavcu, a sad su na vratima. Kakav je osjećaj biti među najomraženijim u BiH ?
Kakvi prelazi u kakvom trenutku, moglo bi se reći da će se još neko obogatiti pored Igmana danasHitman22 je napisao/la:Polako ba treće poluvrijeme je uvjek tu.
Bogati protiv siromašnog
David vs Golijat
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.