Champions League 2017/18
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Neko you tube link finala?
BT Sport prenosi preko ytuba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Neko you tube link finala?
Liverpool moze jurisati koliko zelis, a iako sam veliki "mrzitelj" Reala, niko ne igra ova finala kao Real. Natrpat ce ih jurisali oni ili ne, Real je druga dimenzija. Iako je i ove godine put do finala obiljezen skandaloznim odlukama poput penala protiv Juve-a, ostecen je i Bayern, Ramos iako je bio suspendovan proveo zadnje minute utakmice na klupi Reala, bez kazne....oni su majstori finala i favorit protiv svakoga u ovakvim utakmicama. Cak bi bili favoriti i protiv Barce na jednu utakmicu,iako ih Barca samara redovno u zadnje vrijeme.
Volio bi da Liverpool osvoji ali razlika u kvaliteti je ogromna. Kad samo vidim sredinu Reala i Lpoola.
Ali golova ne bi trebalo nedostajati.
Ali golova ne bi trebalo nedostajati.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Real zadnji put finale zigubio od LP
Klopp uvijek gubi finala
Real nikad nije vezao kosarku i fudbal
Zakon velikih brojeva je na strani lpoola veceras
Klopp uvijek gubi finala
MElloo je napisao/la:Real zadnji put finale zigubio od LP
Klopp uvijek gubi finala
Možeš misliti
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
K'o plitak potok.. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo će im biti šesta sezona zaredom da imaju pobjednika Lige prvaka (Mandžo, Modrić, Rakitić, Modrić&Kovačić, Modrić&Kovačić i večeras Modrić&Kovačić/Lovren)Sveti je napisao/la:3 hrvata u finalu lige prvala
Kru ti ljubim
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Isto ko i prošle sezone.Sveti je napisao/la:3 hrvata u finalu lige prvala
Kru ti ljubim
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Laganih 3-0 za Real. Ne vidim na cemu Lpoolovci mogu gajiti ambicije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- branimir85
- Kontakt:
s obe strane bankomati,moralne nakaze i budući stanovnici RemetincaSveti je napisao/la:3 hrvata u finalu lige prvala
Kru ti ljubim
želim im svima da se izlome,a tekma kao tekma
nek pobjede crveni iz Poola.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Zadnji meč LP sa Vugdalićem

Odakle ti to, zar nemaju oni prava još par godina?FoSte95 je napisao/la:Zadnji meč LP sa Vugdalićem![]()
to samo vazi za UKnerkolfc je napisao/la:BT Sport prenosi preko ytuba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Neko you tube link finala?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
FoSte95 je napisao/la:Zadnji meč LP sa Vugdalićem![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Adrijana 
Browsec moj mikimiki_92 je napisao/la:to samo vazi za UKnerkolfc je napisao/la:BT Sport prenosi preko ytuba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Neko you tube link finala?
Veceras golova ne bi trebalo faliti ako ništa. Real je puno iskusnija ekipa i trebali bi ovo rutinski uzet. Vamossss
4:3 za Redse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.