Klopp has now lost his last 6 cup finals

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Klopp has now lost his last 6 cup finals
U koliko od ovih finala nije bio autsajder?let3 je napisao/la:Klopp has now lost his last 6 cup finals
Osim VAR-a treba uvesti i naknadne kazne za dajvanje, bas je gadno gledati ove ekipe iz Madrida.SiamoNoi je napisao/la:Karius![]()
![]()
![]()
Kad se uvodi VAR u ovo smiješno natjecanje?
To ne kenjaj materi i ćaći, za početak, mene zaobiđi, OK? Drugo, moja uvrijeđena mlada, ne mislim samo na danas, nego na činjenicu da je čovjek smeće od igrača bio i ostao. To da je danas bio "najbolji", govori kako više o tome kako su ostali odigrali, nego o njemu samom. O njegovim kvalitetima i broju bodova koje je Liverpoolu iz džepa osobno izbio svojim bravurama sam se više puta mogao uvjeriti. Prema tome, on nema šta tražiti u prvih 11 bilo kakve ozbiljne ekipe. Ali neka, nije do njega, do Kloppa je, on ga drži tu. Kao navijač Uniteda nemam ništa protiv da i njega i Kariusa gledam godinama zacementirane u prvoj postavi Liverpoola.CROtorious je napisao/la:Lovren danas najbolji igrac Liverpoola. Ne kenjaj tamo.al... je napisao/la:Gledam ovo još iz vakta kad se ovo zvao Kup šampiona i ne pamtim ovakvu partiju jednog golmana. Moj Jurgene, džaba ti i Mane i Salah, kada ti Kari(n)us i Lovren kuću čuvaju
Protiv Sevilje su bili favoriti.Donnie Darko je napisao/la:U koliko od ovih finala nije bio autsajder?let3 je napisao/la:Klopp has now lost his last 6 cup finals
Eto Jones, Lindeloff i ekipa su bolji .. aj promjeni sportal... je napisao/la:To ne kenjaj materi i ćaći, za početak, mene zaobiđi, OK? Drugo, moja uvrijeđena mlada, ne mislim samo na danas, nego na činjenicu da je čovjek smeće od igrača bio i ostao. To da je danas bio "najbolji", govori kako više o tome kako su ostali odigrali, nego o njemu samom. O njegovim kvalitetima i broju bodova koje je Liverpoolu iz džepa osobno izbio svojim bravurama sam se više puta mogao uvjeriti. Prema tome, on nema šta tražiti u prvih 11 bilo kakve ozbiljne ekipe. Ali neka, nije do njega, do Kloppa je, on ga drži tu. Kao navijač Uniteda nemam ništa protiv da i njega i Kariusa gledam godinama zacementirane u prvoj postavi Liverpoola.CROtorious je napisao/la:Lovren danas najbolji igrac Liverpoola. Ne kenjaj tamo.al... je napisao/la:Gledam ovo još iz vakta kad se ovo zvao Kup šampiona i ne pamtim ovakvu partiju jednog golmana. Moj Jurgene, džaba ti i Mane i Salah, kada ti Kari(n)us i Lovren kuću čuvaju
Kako znas da bi Klopp mogao kontrolisati ove igrace Reala i ponoviti Zidaneov uspjeh ?Kajzer10 je napisao/la:Kloppu kapa dole sto je uopste dosao do finala i sta je stvorio od ove blago receno, sumnjive ekipe. To bi mozda jos Guardiola mogao uspjeti. Eto Zidaneu omjera u finalu a stavi ga u ovaj Liverpool, ne bi prismrdio LP a kamoli dosao do finala.
I veceras ga je Klopp prskao do povrede Salaha.
Lillard je napisao/la:Bale MOTM, ali Modrić bi to mogao lagano uzet. Ovo večeras je bilo toliko dobro, GOAT razina.
Eno Ronaldo trazi ofsajdanonymousHD je napisao/la:Three-peat.![]()
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Kaunas, kogmagie46, successminator i 24 gosta.