Kad bi ovo bila istina i kad bi ga stvarno doveli.#Kanté nella ristretta lista dei nomi di #Allegri.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kad bi ovo bila istina i kad bi ga stvarno doveli.#Kanté nella ristretta lista dei nomi di #Allegri.
Kante je tehnički jak igrač. Prejak ustvari. Savršen igrač. Samo Pogbu bih uzeo prije njega.VelaHavle je napisao/la:Imamo jednu, Matuidi.
Daj ba tehnicki jake igrace.
Svi su tehnicki jaki, on je ofanzivno neprimjetan igrac, bezopasan u sutu,skoku, bez bilo kakve napadacke vizije.IlCapitano je napisao/la:Kante je tehnički jak igrač. Prejak ustvari. Savršen igrač. Samo Pogbu bih uzeo prije njega.VelaHavle je napisao/la:Imamo jednu, Matuidi.
Kakvi nece onaj sejk pustiti Verrattija. Jos ce i da dovede neke mrcine dodatno, ocekujem da maksimalno poludi ovo i naredno ljeto. Pusti nam ono sto mu ne treba realno..Pogba je napisao/la:Dajte Verratia onda. Vrijeme mu je da se pakuje iz Pariza i odigra za klub koji voli dok je još u najboljim godinama. Cijena ne bi trebala biti velika obzirom da stagnira. Udariti na emocije i tražiti mu da lično zatraži transfer.
No, ne treba nam Kante, Nzonziji i slično, samo tehnički potkovani i odgovorni BTB-ovi jer će kao što je bilo i s Pirlom, sredinu držati Miralem. I ključna karakteristika, da imaju daMu, a ne alibi.
Ozb? Ja sam mislio da je malo bolja verzija Matuidija. Gledao sam par puta Celzi i nije mi bio „tehnicki“ nesto spesl. Ako ti kazes ondaIlCapitano je napisao/la:Kante je tehnički jak igrač. Prejak ustvari. Savršen igrač. Samo Pogbu bih uzeo prije njega.VelaHavle je napisao/la:Imamo jednu, Matuidi.
Bježi ba, napravi Poulsena od njega. Nije Iniesta prema naprijed, ali je brz, ima dobar dribling, zna povući loptu i zna dati dobar pas. Prema nazad je monstrum, bolji od Vidala nekad.Mig_Mig je napisao/la:Svi su tehnicki jaki, on je ofanzivno neprimjetan igrac, bezopasan u sutu,skoku, bez bilo kakve napadacke vizije.IlCapitano je napisao/la:Kante je tehnički jak igrač. Prejak ustvari. Savršen igrač. Samo Pogbu bih uzeo prije njega.VelaHavle je napisao/la:Imamo jednu, Matuidi.
Otprilike:"Rekli su mi sa sigurnošću da će potpisati odličan igrač - crnac - napadač ili vezni. Kroz deset dana će izaći vijest. Ne znam ko je."A me hanno dato per sicuro la presenza in sede e la firma di un giocatore di colore molto forte..... centrocampista o attaccante.... tempo 10 gg ed esce la notizia... non so chi sia...
Bas jbt, ispade GravesenIlCapitano je napisao/la:Bježi ba, napravi Poulsena od njega. Nije Iniesta prema naprijed, ali je brz, ima dobar dribling, zna povući loptu i zna dati dobar pas. Prema nazad je monstrum, bolji od Vidala nekad.Mig_Mig je napisao/la:Svi su tehnicki jaki, on je ofanzivno neprimjetan igrac, bezopasan u sutu,skoku, bez bilo kakve napadacke vizije.IlCapitano je napisao/la: Kante je tehnički jak igrač. Prejak ustvari. Savršen igrač. Samo Pogbu bih uzeo prije njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.