Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
ostade ovo 0-0, nemamo sidrasa, a samo dugim loptama se ovaj bunker moze probiti
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@nail
Ma nije ni do kog jednostavno neće go,a Ronaldo uvijek predugo drži loptu i to je problem
@DV7 je li to najpametnija stvar koje si se sjetio?
Ma nije ni do kog jednostavno neće go,a Ronaldo uvijek predugo drži loptu i to je problem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta vam je malo šale sta odma !LBJ MVP je napisao/la:@nail
Ma nije ni do kog jednostavno neće go,a Ronaldo uvijek predugo drži loptu i to je problem![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Treba nam poacher u fm žargonu ni Higuain ni Benz to nisu jesu sjajni igrači,ali nisu poacherNail for Real je napisao/la:ostade ovo 0-0, nemamo sidrasa, a samo dugim loptama se ovaj bunker moze probiti
Zato je treba Džeko doći
JAO ŠTA BENZ FULA SA 2 METRA
Ma nemoj mi šale nervozan sam ne možemo gola datDAVID VILLA 7' je napisao/la:Sta vam je malo šale sta odma !LBJ MVP je napisao/la:@nail
Ma nije ni do kog jednostavno neće go,a Ronaldo uvijek predugo drži loptu i to je problem![]()
Ovo nije trenutak za šale
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A pa jebote nije Ronaldo bog da ga niko ne smije izvesti sa terena. Pa jel tebi bolje imati Ronalda il Di Mariju? De malo lakse sa tim glupim postovima i molite se da pobjedimo ovu utakmicu jer sa ovakvim napadom necemo prici Barceloni i jacim timovima...LBJ MVP je napisao/la:A jbg ni Mou ne smije izvest Ronalda
Di Maria da je sta dobro uradio ne bi ga vadio.
Vas problem je taj sto mislite da je igrac dobar samo onda kada dribla i prolazi igrace. Di Maria prodje jednog ili dvojicu i vec je treci ispred njega a on ne zna gdje ce sa loptom. Za razliku od njega, Ronaldo je barem korektniji i vraca loptu kad ne moze sam u napad. Da je sta uradio ostao bi.
Sad se vec moze postaviti pitanje sta stvarno ovaj Ozil radi na terenu? On mozda ima dobre pasove i dobro dodaje, ali jeste li se kad zapitali da li su ti pasovi dovoljno dobri igracima za realizaciju? Jer ja sam par puta primjetio da je Ozil, kad je dodavao, poslao loptu ka igracu kraj par Levanteovih i to vas zaludi, a niko ne gleda gdje je ta lopta zavrsila
@Adinjo - Ja sam tebe napao jer nisi gledao utakmicu. Napao sam te jer nisi vidio igru Real Madrida a pricao si prema rezultatu. A ovo je vec atak na nase napadace koji ni protiv Levantea nisu uradili nista
Eto zasto sam ja tebe napao - jer ti uopste nemas pojma kako je Real igrao prosle utakmice, a kako ovu
- Nail for Real
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da cemo ovdje kiksati 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A ja ne mogu da vjerujem šta brnjoo napisaNail for Real je napisao/la:ne mogu da vjerujem da cemo ovdje kiksati
Šta Benzu zamal ne uđe
Sta bi vise volili?
1.Da pobjedite Barcu u oba meca po 5:0,a da izgubite titulu
2.Obrnuto

2.Obrnuto
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Konačan odgovor 1.sikirica je napisao/la:Sta bi vise volili?
2.Obrnuto![]()
Jer,ako se to desi odmah je naša i titula
- Nail for Real
- Kontakt:
2 definitivnosikirica je napisao/la:Sta bi vise volili?
2.Obrnuto![]()
Drage moje madridiste molio bih vas da ne psujete za jedno 5 minuta
Jebote koji je ovaj Marcelo debil, pa samo sto je poceo primati pozitivne kritike, on odjednom bjezi od svakog duela. Pa jebote primi kopacku u zglob, ali daj kreni na nju jeebem joj mater i lopti.
Ne brini se naučio sam u sebi psovatNail for Real je napisao/la:2 definitivnosikirica je napisao/la:Sta bi vise volili?
2.Obrnuto![]()
Drage moje madridiste molio bih vas da ne psujete za jedno 5 minuta
Uh evo sad sam Leonu sve opsovao jer ne zna normalno centrirat bolje od njega zna Neville
a jeebem ti brasno, gledam utakmicu, ronaldo pao kod sesanesterca i odjednom mi stream prebaci na drugu utakmicu
edit: evo je 90 minuta
4m
edit: evo je 90 minuta
4m
Zadnja izmjena: Brnjoo, dana/u 25 sep 2010, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
I meni isto,al vrati odmah zapuco je loptu u živi zidBrnjoo je napisao/la:a jeebem ti brasno, gledam utakmicu, ronaldo pao kod sesanesterca i odjednom mi stream prebaci na drugu utakmicu
- Nail for Real
- Kontakt:
gotovo 0-0
jos 4! minuta nade
jos 4! minuta nade
da je njima kuurac od cetiri metra pa da ih opameti
J*** ti di mariu ode 25 miliona u vodu
J*** ti di mariu ode 25 miliona u vodu
Higuain majmune kome škarice radiš halo ba je li cilj dati go ili bit gimnastičar
- Nail for Real
- Kontakt:
sad je stvarno gotovo
HIGUAIN NA GILJOTINU!
STA BRE NA GILJOTINU, NA VESALA GA POSLAT!
HIGUAIN NA GILJOTINU!
STA BRE NA GILJOTINU, NA VESALA GA POSLAT!
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 25 sep 2010, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kraj
Dobro smo i prosli kako dobro igramo.
Jos cemo mi zaliti za onim penalom
Samo kad se sjetim Sportigna i Osasune prosle sezone

Dobro smo i prosli kako dobro igramo.
Jos cemo mi zaliti za onim penalom
Samo kad se sjetim Sportigna i Osasune prosle sezone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Valencija zauzima prvo mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.