A dobro, čovjek ima pravo tražiti utjehu u nečemu samo da bi njemu bilo lakše, pa makar to bila i laž...Iako ovo zadnje nije lijepo, jelde?!Hendo je napisao/la:Meni kad je teško uvijek mi naumpadnu navijači Barselone.
Gore je njima noćas.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A dobro, čovjek ima pravo tražiti utjehu u nečemu samo da bi njemu bilo lakše, pa makar to bila i laž...Iako ovo zadnje nije lijepo, jelde?!Hendo je napisao/la:Meni kad je teško uvijek mi naumpadnu navijači Barselone.
Gore je njima noćas.
Ne znam koje si shvatio kao laž?Derdiyok je napisao/la:A dobro, čovjek ima pravo tražiti utjehu u nečemu samo da bi njemu bilo lakše, pa makar to bila i laž...Iako ovo zadnje nije lijepo, jelde?!Hendo je napisao/la:Meni kad je teško uvijek mi naumpadnu navijači Barselone.
Gore je njima noćas.
Hendo je napisao/la:Meni kad je teško uvijek mi naumpadnu navijači Barselone.
Gore je njima noćas.
Mislio sam na podvučeno. Nema potrebu tražiti utjehu ili opravdanje zbog poraza u finalu LP. Barcelona je ove sezone osvojila dva trofeja, mrlja je to sramno ispadanje od Rome. Postoje oni koji su zadovoljni i time ( bolje išta nego ništa ), dok postojimo i drugi kojima je Roma upropastila faktički sve do tog momenta što je urađeno. Doduše, kad tad se ono trebalo desiti. Cijela sezona je bila zavaravanje.Hendo je napisao/la:Ne znam koje si shvatio kao laž?Derdiyok je napisao/la:A dobro, čovjek ima pravo tražiti utjehu u nečemu samo da bi njemu bilo lakše, pa makar to bila i laž...Iako ovo zadnje nije lijepo, jelde?!Hendo je napisao/la:Meni kad je teško uvijek mi naumpadnu navijači Barselone.
Gore je njima noćas.
Dva madridska kluba u finalu Super kupa. Oni nisu članovi našeg dijela foruma niti će nas handriti tokom naredne godine dana.
Nema vama sta da je tesko. Momci su odigrali koliko su mogli, sigurno nisu osramotili crveni dres.Hendo je napisao/la:Meni kad je teško uvijek mi naumpadnu navijači Barselone.
Gore je njima noćas.
Čovjek mora biti teški tokmak pa toliko veličati i dizati u visinu tu ublehu ( porediti ga sa ikonama na toj poziciji još više ). A dobro, pretpostavljam da su ti isti podržavali i start Pepea nad onim igračem Getafea, tako da ništa ne čudi.UrbyEmanuelson je napisao/la:Respect Realu,veliki respect. Strašno sta su postigli u ove 3 godine.
Samo nemoj da iko vise ikada Ramosa poredi sa Maldinijem SubhanAllah.Veceras je ovaj pokazao koje je dno.
Jos jednom cestitke navijacima najveceg kluba na planeti
emir18 je napisao/la:Jeste Curry ocajan
Ide Hou u finale,nadam secda i Boston prolazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.