Meni je inače fenomen to što ljudi masovno pretjeruju kada se porede igrači koji imaju recimo dobre tjelesne predispozicije i talenti kojima je taj talenat prednost (kao Hezonja i Musa u ovom slučaju) i to što pretjeruju u korist talentovanih igrača. Nije mi jasno, to se svi mi moramo rodit da možemo igrat zatvorenih očiju? Naravno da treba težiti tome da iz različitih tipova igrača izvučeš najveće prednosti i u tome je stvar. Ako imaš atletu koji je žilav, dobro skače, recimo igra dobru odbranu i solidan je sa loptom, driblinzima i slično, tj. nije neki mađioničar sa loptom, naravno da može popraviti igru treninzima. Stavi ga u dobro okruženje i bit će ti odličan timski igrač i više od toga i to uvijek više volim, a ne to pretjerivanje da niko ne zna igrati ako loše vodi loptu i slično. Ako imaš talentovanog igrača, opet stavi ga u pravo okruženje, tjeraj ga da bude dobar saigrač, da više trči, igra odbranu itd. Hezonja ima svoje prednosti, ima i stvari koje treba popraviti da bi bio bolji na parketu i to je to, isto vrijedi i za Musu. U tome je stvar, treba gledati u korist igrača, a ne praviti tolike razlike i pretjerivati u tome. To su oni koji kažu recimo da je Teodosić bolji od Dragića jer je kao bolji sa loptom, takve treba odma palicom po glavi.