Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

zenicanin
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la zenicanin » 30 mar 2009, 12:04

mone je napisao/la:Španjolska u strahu od "vrućih Bosanaca" i Džeke "ubojice"

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/spanjo ... 27590.aspx
u ovom tekstu pise da ce bosna igrat sa spanijom i turskom na kosevu:Nas, Belgiju i Tursku čekaju gostovanja u Sarajevu, a BiH ima dva lagana gostovanja, u Armeniji i Estoniji. Na papiru, tjeraju nas da osvojimo 25 bodova", rekao je Del Bosque dnevniku As.

jeli to konacno?

kasko
Kontakt:

Post Postao/la kasko » 30 mar 2009, 12:08

moram priznati ja sam ocekivao da ce belgija da gori,bas bukvalno!!!!!!!!!!a ono malo dima.puno sam razocaran.
heheheheeee ;) ;) ;)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 30 mar 2009, 12:20

zenicanin je napisao/la:

u ovom tekstu pise da ce bosna igrat sa spanijom i turskom na kosevu:Nas, Belgiju i Tursku čekaju gostovanja u Sarajevu, a BiH ima dva lagana gostovanja, u Armeniji i Estoniji. Na papiru, tjeraju nas da osvojimo 25 bodova", rekao je Del Bosque dnevniku As.

jeli to konacno?
mislim da je ranije odlučeno da se utakmice protiv Turske i Španije igraju na Koševu čisto radi zarade :(
mada mislim da se to može promijeniti

emir_

Post Postao/la emir_ » 30 mar 2009, 12:30

prodajem zapad za zenicu: Cijena 50KM
[email protected]
4-IN-A-ROW

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 mar 2009, 12:34

Moramo biti oprezni...
Ući rasterećeno, jer sad ce presudit opustenija igra, a mi imamo mnogo vise razloga za to.

Idemo dalje
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 mar 2009, 12:35

mone je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:

jeli to konacno?
mislim da je ranije odlučeno da se utakmice protiv Turske i Španije igraju na Koševu čisto radi zarade :(
mada mislim da se to može promijeniti
koliko sam cuo , Španija i Turska su zahtjevali da se utakmica igra u Sarajevu prije svega zbog loših uvjeta te puta ,

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 30 mar 2009, 12:35

prodajem zapad za zenicu: Cijena 40KM

benjamin keran
Kontakt:

Post Postao/la benjamin keran » 30 mar 2009, 12:47

emirwien je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da niko nece mjenjati misljenje o Ciri,ne volim ga i necu nikad...
CIRO YEBI SE...

a sad o tekmi malo:
Supic-besposlen,jedino me nervirao sto ne zna loptu preko centra nabit
Pandza-djeluje nepokretno,ali nije duela izgubio
Nadarevic-Nista posebno imao je problema sa Fellaniem
Spahic-Borbeno.
Berberovic-kao i uvijek,onako,on bolje ne moze,sinoc je bilo dovoljno
Ibricic-nije bas zainteresovan za odbrambene zadatke
Muratovic-Veoma dobar,ali spor ipak je u godinama
Jahic-odigrao za 10(a gdje su oni sto kazu ne treba nam Jaha)
Misimovic-Nas najbolji fudbaler trenutno,treba ga cuvat ko' malo vode na dlanu,jednostavno covjek zna sta radi
Muslimovic-Lose,nije se sastavio sa loptom,ima popravni u Zenici

Vi pojedinci sto nevolite Trenutno ovaku Reprezentaciju pod palicom Ciire zasto u opste dolazite na forum i dajte bilo kakave komentere koj su bez veze.Kao prvo ono sto su ucinili ljudi kao ti u Belgiji je gore nego citav savez ,Bacanjem ono liki baklji radi saveza je cisto samo ubistvo samim vas.Nisam reko da nevolite Bosnu I Hercegovinu,ali ovi ponasanjem vi ste naj vec neprijatelj naism momcima kao sto su Dzeko,Misimovic i ostali.Zato bi bilo naj bolje da se kanite ti manira da ce ona djubrad iz Saveza tako otjerati sto ce ti povrijediti nase momke koji srcem igraju za vas za Naciju,a vi se tako ponasate SRAMOTA neka vas bude.Imam osjecaj da ste bili malo blize nasem golu da opet bacali baklje na nase igrace.Bojim se naj vise vas u Zenici vise nego Belgijanaca ,ali se nadam da nece te imati sanse unistii one koji vole i koji igraju srcem.Vi od idola navijaca postajete naj gori.
svaka cast baklje idu samo na stetu igraca **** se savezu za pare ionako su ih ukrali nisu njihove navijajmo ko ljudi i pokazimo da nismo divljaci da znamo bodriti nase momke bez baklji
idemo u Zenicu da **** Belgiju
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 30 mar 2009, 12:53

prodaje li iko kartu za istok ili sjever??
najbolje bi bilo da je iz sarajeva...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 mar 2009, 13:06

zenicanin je napisao/la:

jeli to konacno?
Ja mislim da to nije uredu. Bolje bi bilo da odigramo te utakmice protiv Spanije i Turske na Bilinom Polju u Zenici. Tad bi smo gotovo sigurno pobjedili. :roll: Imali ikakve sanse da se ta "odluka" promijeni?

CISSE9
Kontakt:

Post Postao/la CISSE9 » 30 mar 2009, 13:06

trebaju mi 2 KARTE BILO KOJA TRIBINA ???? odg na p.p

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 30 mar 2009, 13:18

Tarik14 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:

jeli to konacno?
Ja mislim da to nije uredu. Bolje bi bilo da odigramo te utakmice protiv Spanije i Turske na Bilinom Polju u Zenici. Tad bi smo gotovo sigurno pobjedili. :roll: Imali ikakve sanse da se ta "odluka" promijeni?
meni su smijesne te price bilino polje ili zenica, pa zasto da nam reprezenrtaciju gleda samo 15.000 ako vec moze 30.000?
Volim te Bosno!!!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 30 mar 2009, 13:22

Tarik14 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:

jeli to konacno?
ja mislim da se to odlucuje oko 1 mjesec prije tekme ali mi cudno zasto se vec sad pise da ce se utakmica sa turskom i spanijom igrat u sarajevu jer nije jos odluceno ja mislim

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 30 mar 2009, 13:24

Iz mnogo razloga je bolje da se utakmice repke igraju na BP nego na Kosevu
1. Mnogo bolja atmosfera na BP
2. Atletska staza na Kosevu udaljuje navijace mnogo od terena i nikad se nemoze dobiti efekat navijanja kao na BP
3. Na BP smo nepobjedivi i igramo najbolje upravo zbog gore navedenih razloga
4. Spanija,Belgija i vecina repki igraju trkacki fudbal tj. trka po stranama sto na BP nije bas najbolja ocija zbog dimenzija terena ..

Ima tih razloga jos mnogo i ja licno mislim da u svakom slucaju treba zadrzati utakmice reprezentacije na BP

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2009, 13:25

ja se nadam da ce obje bit u Zenici,je.ace nas Spanci u Sarajevu,ljudi nama manji teren odgovara za nasu igru i taktiku,pogledajte i teren u Genku,"kopija" Bilinog Polja,Parkena,stadiona u Mariboru...svih onih stadiona gdje smo mi pruzali najbolje partije ;) ...rasuce nas na velikom stadionu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 30 mar 2009, 13:26

@tarik14
Ja mislim da to nije uredu. Bolje bi bilo da odigramo te utakmice protiv Spanije i Turske na Bilinom Polju u Zenici. Tad bi smo gotovo sigurno pobjedili. :roll: Imali ikakve sanse da se ta "odluka" promijeni?[/quote]
meni su smijesne te price bilino polje ili zenica, pa zasto da nam reprezenrtaciju gleda samo 15.000 ako vec moze 30.000?[/quote]
ali 15000 ljudi napravi bolju atmosferu od 30000 na kosevu
a kosevo nevolim zbog one tekme protiv danske,ubjeden sam da bi pobjedili da smo igrali na bilinm polju :D

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 30 mar 2009, 13:29

da li ciro odlucuje gdje ce se igrat ili savez

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 30 mar 2009, 13:57

I ja mislim da je bolje da se igra u BP , samo je jedini problem , sto malo prima, ali moze se i stojati ako treba :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 30 mar 2009, 14:04

bob je napisao/la: koliko sam cuo , Španija i Turska su zahtjevali da se utakmica igra u Sarajevu prije svega zbog loših uvjeta te puta ,
Pa bas zato sto oni traze ne treba im dati, sad nam i oni trebaju odredjivati gdje da igraju to jest gdje bi njima bolje odgovaralo. Sto oni nas nisu pitali gdje bi voljeli da igramo hoce al u ku... I sami znaju sta ih ceka u zenici i po svaku cijenu zele da to izbjegnu.
Republika Zenica

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2009, 14:05

Kao sto i sami mozete vidjeti ovaj clanak indexa je pun gresaka,a jedna od njih je vjerovatno i to da ce se tekme igrati na Kosevu,ne znam sta odmah talasate bezveze... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.