NBA Playoffs 2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Edviin
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2018.

Post Postao/la Edviin » 28 maj 2018, 10:29

:kralj: :kafa:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 maj 2018, 10:31

lebron, dedo, svaka čast, ali ovaj klivlend igra najružniju (dobitnu) košarku koju je iko ikad igrao. ovo je gore nego u prvoj eri lebrona u klivlednu
da oće bogdo golden state proći u finala da ih 4 puta sa po pedeset boba razvale!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 28 maj 2018, 10:34

Dobar je Lue bio sinoc

Respect sto slusa Meeka
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 28 maj 2018, 10:38

dnalydal je napisao/la:
Al brate dragi, jesi li ti svjestan da kada se izuzme James, kvalitet Clevelandovog tima je ravan ovogodisnjoj kvaliteti Magica ili Hawksa, ako ne i losiji. Drugim riječima, LeBron bi i ove timove gotovo sam povukao minimum do finala Istoka. I sad ako neko kaze da izlazak sa istoka nije ne vrhunsko, nego cudesno dostignuce, onda jednostavno il je corav ili nece da vidi.
A baš se pitam tko je za to odgovoran?

Način na koji je Bron odradio ovaj playoff je impresivan i vrijedan divljenja, pogotovo kada se uzme u obzir da je sve to napravio u 15-oj sezoni. Sumnjam da ćemo nešto slično vidjeti u skorije vrijeme ali ne namjeravam ga žaliti jer si je sve ovo sam skuhao pa neka sa onda i bori s time.

Celticsima svaka čast na impresivnom postseasonu. :thumbup:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 maj 2018, 10:41

Lue je bio dobar dok je plesao i smijao se na proslavi u svlacionici, kao da je mnogo bitan u ovom uspjehu, dok je James kompletan umotan u led. Lue je najbolji na proslavama, tu se bas uzivi kao elita.

Edit: s peharom Lue prica o postignucu, kako je bilo zahtjevno, dok James lezi odmara na podu, jer covjek ne moze vise ni da stoji. Jos mu pise 3 puta u finale isao. Najgori trener koji je ikad otisao u finale i osvojio titulu.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 28 maj 2018, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 maj 2018, 10:46

Winters je napisao/la:
Impresivan bi bio da smo ušli u finale, ovako je meh
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 maj 2018, 10:49

Clutch je napisao/la:Dobar je Lue bio sinoc

Respect sto slusa Meeka
najbolje mu je bilo kad je uzeo dva timeouta zaredom da odmori lebrona za zadnje tri minute :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 maj 2018, 10:51

alemsa je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:Šta li će Morris pričati unucima...Možda da im pokaže sliku kako svim silama sa obje ruke na LeBronovim leđima pokušava da zaustavi, a LeBron lagano ga nosi za 2+1...

Koliko se hvali ovdje zapad a minimizira istok ( tacnije LeBron) u zadnjih 10 godina, pa kako onda 3 različite ekipe sa istoka osvojiše?
8 godina

Nea se sta falit niti minimizirat od top 7 igraca (sama krema lige), 6 igra na zapadu. Ne treba ti mozak za to

Lbj, KD, Brada, Steph, Kawhi, AD, WB su najveci level moguc lige, i Grk gleda da se ugura medju njima. Ovo ostalo je stepenica nize
Jbg Aleme, al evo haj objektivno da je makra igrao Irving prvo finale protiv GSW jel stvarno mislis da Lebron ne bi ni to uzeo? Jedina razlika izmedju istoka i zapda je sto je na zapadu puno kvalitetnijih ekipa, ali Lebron je ipak nesto drugo....sa malo jacim timom bi izbacio bilo koji sa zapada osim GSW/RAKETA gdje bi svega bilo...

U ovom mjeru snaga, ovaj klivlend bi ispao od po mojoj procjeni sigurno 4 ekipe sa istoka , dao bi lebron40 + svaku i izgubili bi glat svaku.

Mada opcenito se pretjeruje i sa tim poredjenjem jer kad se prica o Zapadu vazda mislite na GSW, RAKETE ili jos neki supertim. Evo sto zdrav boston ne bi mogo izbacit bilo koji tim od 2/6 mjesta na zapadu? Znaci u sustini se svede na isto polufinale ili finale.
=\_1921_/=

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 maj 2018, 11:07

Balon je napisao/la:Sta kazu ima LeBron Jeffa Greena covjek za 10 godina u ligi promjenio 7 timova eto toliko je dobar, , pa kad se on spominje kao najveca pomoc Lebronu onda znas koliko je sati :D..DVA spomenika Jamesu treba dici ispred dvorane a ne jedan
Jeff Green je bio izuzetan igrac, dok je jos igrao s Durantom u Seatleu (bio 5. pick i cim je dosao odmah imao nesrecu povrede u predsezoni), pa onda u OKC-u, zatim su se pojavili problemi sa srcem, operacija, bilo je upitno da li ce uopste igrati kosarku. Zbog srcanih problema mnogi igraci su prekinuli svoje karijere, ali on igra i dalje i meni je bas drago sto je bas on usao u Finale. Da bude jos jace, na Cleveland Clinic je uradio operaciju na srcu i eto 5 godina poslije s Clevelandom ide u Finale. Cleveland ga "digao iz mrtvih" i ljudski i igracki.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 28 maj 2018, 11:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Winters je napisao/la:
Jesi vidio Celticse u konferencijskom finalu nakon što se Kyrie ozljedio? ;)
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 maj 2018, 11:36

Winters je napisao/la:
Winters je napisao/la:
Jesi vidio Celticse u konferencijskom finalu nakon što se Kyrie ozljedio? ;)
Očekivao sam da prođu prvu rundu barem, jedino su me iznenadili protiv vas jer sam očekivao da ćete vi do finala dogurati bez većih problema, iako je i tu bilo na par lopti od 7 tekme, najveća prednost bila domaći parket, bez toga ne bi prvu rundu prošli :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 maj 2018, 11:39

Sarmelino je napisao/la:Boston je barem dokazao da su legit contenderi sljedece sezone.
Jes ako trejdaju Browna i Roziera i pickove za Kawhia, inače neće ni sa istoka izaći. :kafa:

Večeras chokeraj, nema šta, prosuli sve što su napravili u ovoj sezoni za jedno pol :oops: :mrgreen:
Jel to sad oni odjednom ne valjaju? Prije par mjeseci ste ubjedjivali da su Kelti ekipa na najvecim potencijalom u ligi, a sad odjednom treba otjerat sve "potencijale" osim Tatuma :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 maj 2018, 11:46

Kaunas je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Boston je barem dokazao da su legit contenderi sljedece sezone.
Jes ako trejdaju Browna i Roziera i pickove za Kawhia, inače neće ni sa istoka izaći. :kafa:

Večeras chokeraj, nema šta, prosuli sve što su napravili u ovoj sezoni za jedno pol :oops: :mrgreen:
Jel to sad oni odjednom ne valjaju? Prije par mjeseci ste ubjedjivali da su Kelti ekipa na najvecim potencijalom u ligi, a sad odjednom treba otjerat sve "potencijale" osim Tatuma :lol:
Ko je ubjeđivao, kad nađeš jedan moj post o tome onda mi stavljaj riječi u usta, do tad :shhh:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 28 maj 2018, 11:47

To su standardni Riovi upisi. Ova ekipa puna mladih igraca, okrnjena povredama, da stigne do finala konferencije i ispadne u sedmoj utakmici, je sve samo ne "meh". Vecina bi to potpisala i sa zdravim Irvingom, a kamoli bez njega Haywarda, Theisa, pa i Smarta koji nije igrao skoro cijelu prvu seriju.

Ja sam prezadovoljan sezonom. A jos zadovoljniji kad vidim da ovaj Boston ima kicmu u vidu Irvinga, Browna, Tatuma, Haywarda i Horforda narednih nekoliko sezona. Jos ce biti i dobar pik Kingsa 2019 godine na sve to.. Svijetla je buducnost za ovu ekipu.

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 28 maj 2018, 11:52

boston nikad nije popusio kad vodi 2-0
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 28 maj 2018, 11:53

Svaka cast Cavsima, mislio sam da nece uspjeti, ali Lebron je jednostavno toliko dobar. Ovu utakmicu bi izgubili da nismo morali davati onoliko suteva Smartu i Rozieru, koji su bili uzasni, no, vidjela se volja, igrala se odbrana, pokazalo se da mozemo vecinu dobiti i sa ovim kadrom.

Tatum je specijalan talenat kao sto sam i pisao riju negdje, kada smo ga poredili sa simmonsom i embiidom, mozda jos specijalniji od njih, mali je pobjednik i u napadu je malo stvari koje ne zna raditi+ je pptentan defanzivac. Ostali se i mogu trejdati, zasto da ne, ako se nesto dobro moze dobiti za njih.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 maj 2018, 12:00

Browna i Roziera bih sad trejdao, govorio sam i ranije to, za Kawhia bih im dao još i sve pickove što imamo u narednih 10 godina.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 maj 2018, 12:02

celticsi gube,na tribinama za vrijeme tajm auta ples,pjesma,igra,naopako sve

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 28 maj 2018, 12:06

Ma Rakete su druga galaksija za Cavse,ali me opet strah ako oni odu dalje da ce zijaniti
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 28 maj 2018, 12:17

Svim srcem uz LeBrona do titule na kraju, pravda je da vjerovatno najbolji PO ikad okruni titulom :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.