BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
1:0

Vrlo bitan servis gem, nakon dobijenog seta, bravo Mirza
Bas tako, ovome je vrlo tesko oduzeti servis, gurati opet do tb pa sta budeforgempp je napisao/la:Tu je prvi set, nastaviti u ovom tempu i čuvati servis!
- JohnCleese
- Kontakt:
Nervira me
Nema pravi odnos prema sebi niti prema turniru. Tako izgleda, a to potvrdjuju i veliki broj neshvatljivih gresaka koje su produkt lezernosti.
KAda protivnik servira odigra tek tako..., osim TB-a. Morat ce podignuti nivo igre. Ovakva kampanjska igra mu prolazi (za sad) samo zbog poprilicno "slabasnog" protivnika.
Jucerasnji Damir bi protiv ovakvog Ceha ( a zasto ne reci i Basica) do sad imao 2:0 i break prednosti u 3 setu
Trzni se Mirza
Nema pravi odnos prema sebi niti prema turniru. Tako izgleda, a to potvrdjuju i veliki broj neshvatljivih gresaka koje su produkt lezernosti.
KAda protivnik servira odigra tek tako..., osim TB-a. Morat ce podignuti nivo igre. Ovakva kampanjska igra mu prolazi (za sad) samo zbog poprilicno "slabasnog" protivnika.
Jucerasnji Damir bi protiv ovakvog Ceha ( a zasto ne reci i Basica) do sad imao 2:0 i break prednosti u 3 setu
Trzni se Mirza
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
prvi set po meni je ceh igrao bolje i izgubio a sada je bolji mirza, strah me da ce izgubiti u tie brejku.
strah je jos veci poslije ovako propustene set lopte
edit no2..mirzetovski, nema sta hehe
sine mirzete, da je na bih kvario svoj post, tebi sretno ali ja ne gledao vise ovo danas
edit no2..mirzetovski, nema sta hehe
sine mirzete, da je na bih kvario svoj post, tebi sretno ali ja ne gledao vise ovo danas
Zadnja izmjena: babino, dana/u 28 maj 2018, 15:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Pobjeda u ovom meču donosi 39000$ i 35 poena, s tim da i dalje ostaneš u igri za više.
Čehu mora pasti procenat prvog servisa, na drugom je prosjek. Hajde Mirza iskoristi BL
Čehu mora pasti procenat prvog servisa, na drugom je prosjek. Hajde Mirza iskoristi BL
Šteta za BL, imao ga je..
Ma bravo 
Daj Boze da dodje do tbbabino je napisao/la:prvi set po meni je ceh igrao bolje i izgubio a sada je bolji mirza, strah me da ce izgubiti u tie brejku.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta uradi Mirza... Umjesto da povede 2-0 u setovima on gubi set a vrlo moguće i meč. Strašno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
bas levatski, ne mogu da vjerujem...pa ovo samo bosnjo moze uraditi...al nije da nismo navikli.
Promasi zicer na set lopti, i ode set protivniku.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ima li prijenosa negdje.
Steta za ovaj set, umjesto 40:15 i dvije set lopte ode na 1-1, bit ce ovdje svega
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bice ovo dug mec izglda osim ako Mirza sad ne pukne po savovima, stat bi bila ovo je idealna prilika da prodje prvo kolo RG
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.