U koliko je sutra utakmica? Neznam hocu li je moci pogledati,posto sam sebe rezervisao za F1 I Fernanda Alonsa. Necu moci na obje strane...al smisliti cu vec nesto. Analizu ces dobiti.haris334 je napisao/la:sutra vjerovatno necu bit u prilici da gledam United (ukoliko se nesto ne promjeni) sto mi stvarno tesko pada, hocu sutra analize poslije tekme, @Majestic ti si zaduzen za jednu opsirnu analizu sa svim detaljima (moze i @Cartman nije problem)![]()
ovi danasnji kiksevi CFC i Arsenala nista nam nece pomoci ukoliko ne dobijemo Boltona zato pamet u glavu, imamo beton u odbrani (valjda ce bit sutra Rio-Vida), BerbaTopa u spicu, kad ih Fergie pritegne pobjeda je tu
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
I ja mislim da bi Rafael konacno trebao dobiti priliku da se dokaze, bio bi puno bolje rjesenje od O'Shea na desnoj strani, a pored njega nadam se da ce se Rio konacno vratiti, samo da ne gledam onog Evansa, jadni Vida se slomi krpeci rupe al ne moze sve sam... Sto se napada tice ocekujem od Berbatova da nastavi golgeterski niz, a od Rooneya ne ocekujem previse s obzirom na okolnosti, bitno je da ekipa bude na nivou jer je onda manji pritisak na njemu i cini se da smo u takvim okolnostima moze vratiti formu, sve u svemu ocekujem pobjedu uz dosta borbe i nadam se bez prmljenog gola...Cartman je napisao/la:Slazem se. Ovo se mora iskoristit, a Bolton uvjek fizicki igra i niko nece lako doc do bodova na Reeboku ni ove sezone. Ocekujem konacno nesto od Rooneya. Protiv Liverpoola je se dosta trudio, ali iskreno bio je katastrofa. Ovo govorim prije svake tekme, ali mislim da je fakat vrijeme da Rafael zaigra i da O'Shea preseli na klupu. Nadam se da ce konacno zaigrat i stoperski tandem Rio-Vidic. To je beton.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
13h , znaci analiza ce bitmajestic24 je napisao/la:U koliko je sutra utakmica? Neznam hocu li je moci pogledati,posto sam sebe rezervisao za F1 I Fernanda Alonsa. Necu moci na obje strane...al smisliti cu vec nesto. Analizu ces dobiti.haris334 je napisao/la:sutra vjerovatno necu bit u prilici da gledam United (ukoliko se nesto ne promjeni) sto mi stvarno tesko pada, hocu sutra analize poslije tekme, @Majestic ti si zaduzen za jednu opsirnu analizu sa svim detaljima (moze i @Cartman nije problem)![]()
ovi danasnji kiksevi CFC i Arsenala nista nam nece pomoci ukoliko ne dobijemo Boltona zato pamet u glavu, imamo beton u odbrani (valjda ce bit sutra Rio-Vida), BerbaTopa u spicu, kad ih Fergie pritegne pobjeda je tu

FC Manchester United
- majestic24
- Kontakt:
Naravno...stignem ti sve u detalje napisati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
sutra vjerovatno najvaznija utakmica od pocetka Premiershipa, uz ovu prethodnu naravno
, imamo sansu stici na bod Chelsea i to nesmijemo propustit,ocekujem Rooneya da proradi vrijeme je odavno, Berbatov da ostane na nivou, starog dobrog Scholesa u sredini da posalje dvije tri dobre lopte, i naravno odbranu sa Rion i Nemanjom i to bez O'shea i Evansa
.

- _karabaja_
- Kontakt:
Liverpool jest trenutno trofejniji samo po broju osvojenih naslova u ligi prvaka ( u koju se izgleda nece jos dugo plasirati a kamoli opet osvojiti), a za ostale titule ili imamo isto ili vise npr. kup (Liverpool 7 mi 11), a Chelsea je pokazao svu svoju snagu danas (lako je biti najjaci kada igras sa ekipama koje nece zavrsiti medju prvih 10 na kraju sezone:WBA, Wigan, Stoke, West Ham, Blackpool).jacky09 je napisao/la:Niti imate najbogatiju povijest (Liverpool), niti ste trenutno najjači (Chelsea).
Vi ste k.rac od ovce.
Uostalom zar su ti potrebni ovi debilski komentari ajde ovaj prvi dio u neku ruku razumijem (ljubomora jbg), al ovaj drugi dio je na nivou nekog djeteta iz osnovne skole (sto predpostavljam da jesi). Zalosno!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Moram se prilagoditi vama. Kako inače da pokušam raspravu sa vama._karabaja_ je napisao/la:Liverpool jest trenutno trofejniji samo po broju osvojenih naslova u ligi prvaka ( u koju se izgleda nece jos dugo plasirati a kamoli opet osvojiti), a za ostale titule ili imamo isto ili vise npr. kup (Liverpool 7 mi 11), a Chelsea je pokazao svu svoju snagu danas (lako je biti najjaci kada igras sa ekipama koje nece zavrsiti medju prvih 10 na kraju sezone:WBA, Wigan, Stoke, West Ham, Blackpool).jacky09 je napisao/la:Niti imate najbogatiju povijest (Liverpool), niti ste trenutno najjači (Chelsea).
Vi ste k.rac od ovce.
Uostalom zar su ti potrebni ovi debilski komentari ajde ovaj prvi dio u neku ruku razumijem (ljubomora jbg), al ovaj drugi dio je na nivou nekog djeteta iz osnovne skole (sto predpostavljam da jesi). Zalosno!
Vama je svaka malo kompliciranija riječ nuklearna fizika.
...što je više lome to je volim jače...
- _karabaja_
- Kontakt:
Haha jake ti rasprave, ajde pozdrav i ja sam te trebao ignorirati kao sva ostala raja. Nadji sebi klub i navijace koji ti odgovaraju pa vodi s njima svoje intelektualne rasprave fizicaru (znaci 7. ili 8. razred osnovne jer ja mislim tada se dobija fizika kao predmet) 

tebi stvarno nikad dosta, rekao si sta si imao, sta bezveze pises po temi sto nema puno veze sa fudbalom.jacky09 je napisao/la:Moram se prilagoditi vama. Kako inače da pokušam raspravu sa vama._karabaja_ je napisao/la:Liverpool jest trenutno trofejniji samo po broju osvojenih naslova u ligi prvaka ( u koju se izgleda nece jos dugo plasirati a kamoli opet osvojiti), a za ostale titule ili imamo isto ili vise npr. kup (Liverpool 7 mi 11), a Chelsea je pokazao svu svoju snagu danas (lako je biti najjaci kada igras sa ekipama koje nece zavrsiti medju prvih 10 na kraju sezone:WBA, Wigan, Stoke, West Ham, Blackpool).jacky09 je napisao/la:Niti imate najbogatiju povijest (Liverpool), niti ste trenutno najjači (Chelsea).
Vi ste k.rac od ovce.
Vama je svaka malo kompliciranija riječ nuklearna fizika.
I odkad je to mjerilo znanja komplikovana rijec.

- _karabaja_
- Kontakt:
Ma glupan jedan obicni koji ima neke komplekse u zivotu pa ih istresa ovdje. Ja sam mu argumentima prvi put odgovorio a on ponovo uzvratio debilskim postom. Sam sebe pobije u dva posta 

Jao argumenata._karabaja_ je napisao/la:Ma glupan jedan obicni koji ima neke komplekse u zivotu pa ih istresa ovdje. Ja sam mu argumentima prvi put odgovorio a on ponovo uzvratio debilskim postom. Sam sebe pobije u dva posta
Znaš li značenje te riječi?

...što je više lome to je volim jače...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Evo tim koji je izbacio Eurosport protiv Boltona.
----------------------VDS------------------------------
O'Shea---------Rio----------Vidic--------Evra-------
Nani-------Fletcher-----Anderson----------Park----
----------Berbatov--------Rooney-----------------
Mislim da Ando nece poceti, ipak je tu Scholes.
Ja bi vise volio Rafaela na beku umjestu O'Shea.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- _karabaja_
- Kontakt:
I ja mislim da Anderson nece poceti, al nikad ne trebamo biti sigurni ipak je to Ferguson. I volio bi da je Rafael prvi izbor za desnog beka u svakoj utakmici jer bolji je od O'Shea i ima strasan potencijal da postane jedan od najboljih u svijetu na toj poziciji.Thunderstruck je napisao/la:Evo tim koji je izbacio Eurosport protiv Boltona.
O'Shea out Rafael ili Brown inThunderstruck je napisao/la:Evo tim koji je izbacio Eurosport protiv Boltona.
Sve ostalo je odlicno i drago bi mi bilo da Park zaigra od prve minute.Nadam se da hoce,jer zasluzuje mjesto u prvih 11.Borben je on igrac.Nadam se ulasku Chicharita u drugom poluvremenu.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Scholes igra sigurno prije Andersona, Rafael ili Brown na beka! Neka malo Ria da i Evans odmori grijesio je puno u zadnje vrijeme...sikirica je napisao/la:O'Shea out Rafael ili Brown inThunderstruck je napisao/la:Evo tim koji je izbacio Eurosport protiv Boltona.
Sve ostalo je odlicno i drago bi mi bilo da Park zaigra od prve minute.Nadam se da hoce,jer zasluzuje mjesto u prvih 11.Borben je on igrac.Nadam se ulasku Chicharita u drugom poluvremenu.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- majestic24
- Kontakt:
Nani i Scholes nece igrati...ovaj drugi 100% nece jer nam je potrebniji u srijedu protiv Valencije. Mislim da ce Ando poceti. Mogli bi mozda i Obertana vidjeti na krilu umjesto Nanija.
P.S A nakon kikseva protiv Liverpoola i Evertona,tesko da ce OShea uskoro zaigrati za prvi tim.
P.S A nakon kikseva protiv Liverpoola i Evertona,tesko da ce OShea uskoro zaigrati za prvi tim.
- United Rule
- Kontakt:
Ima li na sportklu ili nekom slicnom kanalu prijenos?
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Trebalo bi da ima na sport klubu.United Rule je napisao/la:Ima li na sportklu ili nekom slicnom kanalu prijenos?

- majestic24
- Kontakt:
Nemam pojma..u mene je to sve zakodirano. Al zato ima stream pa me boli briga.United Rule je napisao/la:Ima li na sportklu ili nekom slicnom kanalu prijenos?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.