FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisu golmani htjeli da nose jer su bili loši za nošenje. Bilo im je lakše braniti u onom plavom dresu.
Pogledajte dres PSV- a,hocemo li se konačno vratit linijama?
???Fidelitoo je napisao/la:Pogledajte dres PSV- a,hocemo li se konačno vratit linijama?
1921
Valjda ne razocara umbro, meni su ovi diadorini najruzniji bili u zadnjih desetak godina, a jos je kvalitet nikakav bio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobri su vam dresovi ne brinite. Treca garnitura je perverzija iako nisam navijac zelje 

Jesi li ih sve vidio? Znas li koja je nijansa plave prvi dres, svijetlo ili tamno plava? I kako izgleda treca garnitura pa je perverzija, hvala unaprijed na odgovorimaWolffire je napisao/la:Dobri su vam dresovi ne brinite. Treca garnitura je perverzija iako nisam navijac zelje

Domaci tamno plava sa kragnom malo tamnijom od dresa. Domaci bijeli.irfo je napisao/la:Jesi li ih sve vidio? Znas li koja je nijansa plave prvi dres, svijetlo ili tamno plava? I kako izgleda treca garnitura pa je perverzija, hvala unaprijed na odgovorimaWolffire je napisao/la:Dobri su vam dresovi ne brinite. Treca garnitura je perverzija iako nisam navijac zelje
Treca je skroz tamna nijansa plave ili crna nisam siguran posto nisam bas mogao puno da zagledam. Zanimljiv detalj mi je bio umjesto punog grba su iskoristena samo krila. Nisu sablonski dresovi dobili ste bas unikatne.
hvalaWolffire je napisao/la:Domaci tamno plava sa kragnom malo tamnijom od dresa. Domaci bijeli.irfo je napisao/la:Jesi li ih sve vidio? Znas li koja je nijansa plave prvi dres, svijetlo ili tamno plava? I kako izgleda treca garnitura pa je perverzija, hvala unaprijed na odgovorimaWolffire je napisao/la:Dobri su vam dresovi ne brinite. Treca garnitura je perverzija iako nisam navijac zelje
Treca je skroz tamna nijansa plave ili crna nisam siguran posto nisam bas mogao puno da zagledam. Zanimljiv detalj mi je bio umjesto punog grba su iskoristena samo krila. Nisu sablonski dresovi dobili ste bas unikatne.

drago mi je da nisu svjetloplavi, smucili su mi se ove godine
Neće razočarati, evo kako ću izgledati novi dres, poslali mi iz umbra na myspaceirfo je napisao/la:Valjda ne razocara umbro, meni su ovi diadorini najruzniji bili u zadnjih desetak godina, a jos je kvalitet nikakav bio

braco je napisao/la:Neće razočarati, evo kako ću izgledati novi dres, poslali mi iz umbra na myspaceirfo je napisao/la:Valjda ne razocara umbro, meni su ovi diadorini najruzniji bili u zadnjih desetak godina, a jos je kvalitet nikakav bio

Vala ce svaki biti bolji od onog svijetlog prosle sezone. Hajde oni tamni i bijeli i nekako, ali onaj svijetli sto ga skidali nisu bas nigdje veze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma sta ti znas Dudicu, Miske g a je skautiroEvo, reći ću Vam da sam ja 'otkrio' i Želji preporučio Dženana Zajmovića, iako se od predsjednika Želje na pressici moglo čuti da je on to učinio. Zajmovića sam trenirao, gledao svaki dan i tačno znam koliko može. Kada se vratio u Želju trebalo je proći tri mjeseca da ga uopće neko primjeti. Kako sam gledao Željine utakmice i vidio ostale igrače, tako me živo zanimalo i pitao sam Adžema zar je stvarno moguće da Zajmović nije ni blizu tih koji su u fokusu. Kazao mi je da zna da bi mogao biti kvalitetatn, ali eto... I onda protiv Slavije u nekoj trening utakmici momak pokaže ne da je u rangu s tim koji su imali prednost, nego da je kvalitetniji.

da, bio je fakat grozomoran ... sada ide umbro ... vidjećemo, sve zavisi od dizajna!LjoZee je napisao/la:Vala ce svaki biti bolji od onog svijetlog prosle sezone. Hajde oni tamni i bijeli i nekako, ali onaj svijetli sto ga skidali nisu bas nigdje veze.
meni se ona patrickova serija najviše sviđala, ali to je bilo vrijeme kad para nismo imali ni da ih naručimo u shop. uspio sam samo tamnoplavi nabaviti, bijeli je bio najmoćniji. jednostavan dizajn i decentno 1921 na kragni, bio je vrhunski!

-
- Kontakt:
Evo, reći ću Vam da sam ja 'otkrio' i Želji preporučio Dženana Zajmovića, iako se od predsjednika Želje na pressici moglo čuti da je on to učinio. Zajmovića sam trenirao, gledao svaki dan i tačno znam koliko može. Kada se vratio u Želju trebalo je proći tri mjeseca da ga uopće neko primjeti. Kako sam gledao Željine utakmice i vidio ostale igrače, tako me živo zanimalo i pitao sam Adžema zar je stvarno moguće da Zajmović nije ni blizu tih koji su u fokusu. Kazao mi je da zna da bi mogao biti kvalitetatn, ali eto... I onda protiv Slavije u nekoj trening utakmici momak pokaže ne da je u rangu s tim koji su imali prednost, nego da je kvalitetniji. U prošloj polusezoni uz Zakarića mislim da je on bio najbolji igrač Želje, i u jednom i u drugom derbiju, i u Tuzli u Kupu. Čak je možda konstantniji bio od Zakarića."
Dudića za trenera. 

Trebao mu je reci i da Mehremic ne zna. Mozda bi ga i poslusao pa ga sklonio od prve postave.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne!Zeljo ce dokazati da se cak i uz takve igrace moze bit drugi!LjoZee je napisao/la:Trebao mu je reci i da Mehremic ne zna. Mozda bi ga i poslusao pa ga sklonio od prve postave.
Sto se tice opreme,ova sadasnja nije nesto.
Joma mi je bila ok

💩💩
Da hocemo vise napokon dobit pravu opremu za trening a ne da treniraju igraci u pamucnim majicama
E fkt je tako. Svaka cast za ovu.pricu iznenadio sam se da u BiH ima neko da ovako prica. A bogami i rezultati sa Goskom kazu da dobro prica i na terenu. Treba nam svjeze krvi, covjeka koji ce biti otvoren. A ne govoriti sve je za deset ide sve a mi smijesni.braco je napisao/la:Dudića za trenera.