Sta je ovo?[...]Na mukama je i Fudbalski savez BIH koji mora da sačeka odluku drugostepene komisije oko licenciranja da bi se znali učesnici lige za novu sezonu. Od klubova koji na Prvostepenoj komisiji nisu dobili licencu za učešće u Premijer ligi, samo je Čelik promijenio status, dok su Borac, Sloboda, Vitez i GOŠK i dalje bez licence.[...]
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
28.05.2018 https://srpskainfo.com/sad-borac-zeli-fuziju/ :
Je li ovo tacno?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ispadne jedna Parma, jedni Rangersi zbog ovih dugovanja.. Mora se i kod nas na nekome slomiti. Ove godine Borac, sljedeci ce biti neko drugi. Samo da savez ne usere sve ovo, pa da poniste. Vrijeme je da se pocne sredjivati stanje i kod nas.
-
neroazzurni
- Kontakt:
joj patetike na temi, level pro
prvo ovi moji zenicani, kao zao im Borca ovo ono
pa onda ovi napaceni tuzlaci hahahhaha pa zar nismo opet amigosi, ok borili se za opstanak pa se malo mezili...ali cemu sad
do ovih danasnjih "velikana" bh loptanja, ujednili smo ih oko necega, oba Sarajeva i pola Mostara kmeci sto se Celik ne izbaci
pa zasto ljudi, pa to je samo mali Celik, onaj sto se bori za opstanak stalno, zar je bitno jel igra il ne igra
bitno je sine, bitno!
dobro kolega napisa - Celik je NATO
prvo ovi moji zenicani, kao zao im Borca ovo ono
pa onda ovi napaceni tuzlaci hahahhaha pa zar nismo opet amigosi, ok borili se za opstanak pa se malo mezili...ali cemu sad
do ovih danasnjih "velikana" bh loptanja, ujednili smo ih oko necega, oba Sarajeva i pola Mostara kmeci sto se Celik ne izbaci
pa zasto ljudi, pa to je samo mali Celik, onaj sto se bori za opstanak stalno, zar je bitno jel igra il ne igra
bitno je sine, bitno!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ovi iz Sarajeva su vise nego korektni ako cemo realno, pokoji pojedinac jedino ali nebitnoneroazzurni je napisao/la:joj patetike na temi, level pro
prvo ovi moji zenicani, kao zao im Borca ovo ono![]()
pa onda ovi napaceni tuzlaci hahahhaha pa zar nismo opet amigosi, ok borili se za opstanak pa se malo mezili...ali cemu sad![]()
do ovih danasnjih "velikana" bh loptanja, ujednili smo ih oko necega, oba Sarajeva i pola Mostara kmeci sto se Celik ne izbaci![]()
pa zasto ljudi, pa to je samo mali Celik, onaj sto se bori za opstanak stalno, zar je bitno jel igra il ne igra![]()
bitno je sine, bitno!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
druga polovica vas ceka sirom rasirenih rukuneroazzurni je napisao/la:joj patetike na temi, level pro
prvo ovi moji zenicani, kao zao im Borca ovo ono![]()
pa onda ovi napaceni tuzlaci hahahhaha pa zar nismo opet amigosi, ok borili se za opstanak pa se malo mezili...ali cemu sad![]()
do ovih danasnjih "velikana" bh loptanja, ujednili smo ih oko necega, oba Sarajeva i pola Mostara kmeci sto se Celik ne izbaci![]()
pa zasto ljudi, pa to je samo mali Celik, onaj sto se bori za opstanak stalno, zar je bitno jel igra il ne igra![]()
bitno je sine, bitno!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
sta celiku vrijedi sto ce ostat u ligi kad ce opet ispast
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
-
neroazzurni
- Kontakt:
sta Zelji vrijedi igrat iducu sezonu kad ce opet biti drugi i uprava napolje
avenija- ma vecina je krektna, forum nije i ne moze odrazavat stanje jednog grada/naroda/nacije...pa tako i ja u duhu ovog izopacenog virtualnog svijeta sve trpam u isti kos
avenija- ma vecina je krektna, forum nije i ne moze odrazavat stanje jednog grada/naroda/nacije...pa tako i ja u duhu ovog izopacenog virtualnog svijeta sve trpam u isti kos
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Kako ne vrijedi?Da te podsjetim da drugo mjesto donosi igranje u evropi i da za to dobivas odredjenu sumu novca.Zeljo svakim danom sve vise i vise napreduje a to sto mi navijaci trazimo jos vise to je druga stvar.Za celik nema logike da ove godine igra u premier ligi sa ovim sastavom nemaju nikakve sanse.Bolje im je da uigraju tim u prvoj federalnoj da daju sansu 2-3 mlada igraca i da onda napadu evropu kad udju u premier ligu.neroazzurni je napisao/la:sta Zelji vrijedi igrat iducu sezonu kad ce opet biti drugi i uprava napolje
- zenicacelik
- Kontakt:
Ajd nemoj ti vise mislit nist, bolje je. I trazi od Zelje nesro vise i dalje.AirMike je napisao/la:Kako ne vrijedi?Da te podsjetim da drugo mjesto donosi igranje u evropi i da za to dobivas odredjenu sumu novca.Zeljo svakim danom sve vise i vise napreduje a to sto mi navijaci trazimo jos vise to je druga stvar.Za celik nema logike da ove godine igra u premier ligi sa ovim sastavom nemaju nikakve sanse.Bolje im je da uigraju tim u prvoj federalnoj da daju sansu 2-3 mlada igraca i da onda napadu evropu kad udju u premier ligu.neroazzurni je napisao/la:sta Zelji vrijedi igrat iducu sezonu kad ce opet biti drugi i uprava napolje
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
- Marsal
- Kontakt:
Ako je tako dobro u Federalnoj ispadnite i vi zajedno sa nama, pa napredujte jos više i onda kad udjete odmah osvojite ligu.AirMike je napisao/la:Kako ne vrijedi?Da te podsjetim da drugo mjesto donosi igranje u evropi i da za to dobivas odredjenu sumu novca.Zeljo svakim danom sve vise i vise napreduje a to sto mi navijaci trazimo jos vise to je druga stvar.Za celik nema logike da ove godine igra u premier ligi sa ovim sastavom nemaju nikakve sanse.Bolje im je da uigraju tim u prvoj federalnoj da daju sansu 2-3 mlada igraca i da onda napadu evropu kad udju u premier ligu.neroazzurni je napisao/la:sta Zelji vrijedi igrat iducu sezonu kad ce opet biti drugi i uprava napolje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sad ce čika Aydin da odrijesi kesicuAirMike je napisao/la:Kako ne vrijedi?Da te podsjetim da drugo mjesto donosi igranje u evropi i da za to dobivas odredjenu sumu novca.Zeljo svakim danom sve vise i vise napreduje a to sto mi navijaci trazimo jos vise to je druga stvar.Za celik nema logike da ove godine igra u premier ligi sa ovim sastavom nemaju nikakve sanse.Bolje im je da uigraju tim u prvoj federalnoj da daju sansu 2-3 mlada igraca i da onda napadu evropu kad udju u premier ligu.neroazzurni je napisao/la:sta Zelji vrijedi igrat iducu sezonu kad ce opet biti drugi i uprava napolje
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Celik nije ispao zbog dugova,nego na zelenom terenu...Ako ostane drago mi je zbog BiH fudbala,ali tek sada vidimo koliko je zamrseno kod nas u savezu i kako je sve regulisano...
najpostenije bi bilo da drugoplasirani iz federacije i tkz rs igraju baraz pa ko prodje ulazi...
Isto tako da iz pl dva ispadaju,ulaze dva prvoplasirana ali isto tako da drugoplasirani igraju baraz,pa pobjednik sa 9-plasiranim iz pl da razigrava...bilo bi i entitetske bolje i vise drazi bi bilo i takmicarskog duha...
Idealni scenario je konacno ozdravljenje BiH fudbala,ujedinjenjem u jedinstvenu drugu ligu,pa neka broji ona i 18 ali zna se dva ulaze dva ispadaju iz pl treceplasirani da razigrava sa 9-tim iz pl i to je to.
Spominjete konstantno smanjivanje lige,kao da nam liga i ovako nije jadna i cemerna.Nije uspjeh u smanjivanju,nego u organizaciji iste...
Nemoze savez trenirati strogocu kada hoce,a kada hoce gledati kroz prste..To je drzava kriva,niti imamo zakonsku regulaciju za sport niti ista...svako tumaci kako hoce i kako mu pase..
Hrvati mogu izbacivati u 4 lige,ali oni su svojim klubovima,drzava oprostila dugove,i naravno ko ponovi,ma mrs u zadnju ligu....
A sta je nasa drzava,i nas savez za nas uradili....apsolutno nista.....veliko nista a od klubova zahtjevaju previse,kako savez tako i drzava...
Pa bolan Salke ima sponzora pivaru,na utakmici toce milione litara i nista......kod nas sponzor pivara,i salju kazne....halo bolan kako ces privoliti nekoga da ti bude sponzor kada ti to ne dozvoljavas...nema zakona nema nista savez radi kako hoce.......
Ako ostane Celiku sretno,
najpostenije bi bilo da drugoplasirani iz federacije i tkz rs igraju baraz pa ko prodje ulazi...
Isto tako da iz pl dva ispadaju,ulaze dva prvoplasirana ali isto tako da drugoplasirani igraju baraz,pa pobjednik sa 9-plasiranim iz pl da razigrava...bilo bi i entitetske bolje i vise drazi bi bilo i takmicarskog duha...
Idealni scenario je konacno ozdravljenje BiH fudbala,ujedinjenjem u jedinstvenu drugu ligu,pa neka broji ona i 18 ali zna se dva ulaze dva ispadaju iz pl treceplasirani da razigrava sa 9-tim iz pl i to je to.
Spominjete konstantno smanjivanje lige,kao da nam liga i ovako nije jadna i cemerna.Nije uspjeh u smanjivanju,nego u organizaciji iste...
Nemoze savez trenirati strogocu kada hoce,a kada hoce gledati kroz prste..To je drzava kriva,niti imamo zakonsku regulaciju za sport niti ista...svako tumaci kako hoce i kako mu pase..
Hrvati mogu izbacivati u 4 lige,ali oni su svojim klubovima,drzava oprostila dugove,i naravno ko ponovi,ma mrs u zadnju ligu....
A sta je nasa drzava,i nas savez za nas uradili....apsolutno nista.....veliko nista a od klubova zahtjevaju previse,kako savez tako i drzava...
Pa bolan Salke ima sponzora pivaru,na utakmici toce milione litara i nista......kod nas sponzor pivara,i salju kazne....halo bolan kako ces privoliti nekoga da ti bude sponzor kada ti to ne dozvoljavas...nema zakona nema nista savez radi kako hoce.......
Ako ostane Celiku sretno,
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
jooj jesu se ovi drugoligaši usk.urcili, to je čudo, a kanta za nabijanje su ima vec 10 godina, i dlje ce biti, nista ne ide preko noci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mog'o bi i Rudar umjesto Tekstilca znači uletit
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovaj E.Škorić po obicaju pise smijesne tekstove. Prije par sati napisao da ne zna po pravilniku ko treba da ostane umjesto borca a onda objavio i sam taj isti pravilnik u kojem se kaze da ostaje tim iz premijer lige koji je zavrsio 11. a ukoliko licencu ne dobije vise od 2 tima tada ce uci neko iz entitetske lige. Ne znam sta covjeku nije jasno.
Kad mi je tesko, samo otvorim citati njegove tekstove i popravi mi dan.
Kad mi je tesko, samo otvorim citati njegove tekstove i popravi mi dan.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Zeljo se nije doveo u situaciju ko celik ne mjesaj babe i zabe.Svejedno mi je ko ce igrat vi ili borac nama svakako niste pretnja za vrh tabele.Znaci celik ove godine nema igrace da bi mogo napravit neki podvig i doc u situaciju da se bori za evropu.U drugoj ligi imas benifit da dadnes sansu mladjim igracima koji ce bit okosnica tima narednih godina i da ih uigras za period koji dolazi.Udjes u premier ligu sledece godine imas te mlade igrace imas jos 2-3 dobra dovedes jos 2-3 pojacanja i ti vec imas ekipu koja je kandidat za mjesto koje vodi u evropu.Ovako ako ostanete to je lose po vas jer cete vjerovatno dovest jos polovnjaka koji ce uzet mjesto tim mladim igracima mozda i izbore opstanak i sledece godine opet mjenjanje ekipe.Marsal je napisao/la:Ako je tako dobro u Federalnoj ispadnite i vi zajedno sa nama, pa napredujte jos više i onda kad udjete odmah osvojite ligu.AirMike je napisao/la:Kako ne vrijedi?Da te podsjetim da drugo mjesto donosi igranje u evropi i da za to dobivas odredjenu sumu novca.Zeljo svakim danom sve vise i vise napreduje a to sto mi navijaci trazimo jos vise to je druga stvar.Za celik nema logike da ove godine igra u premier ligi sa ovim sastavom nemaju nikakve sanse.Bolje im je da uigraju tim u prvoj federalnoj da daju sansu 2-3 mlada igraca i da onda napadu evropu kad udju u premier ligu.neroazzurni je napisao/la:sta Zelji vrijedi igrat iducu sezonu kad ce opet biti drugi i uprava napolje
Nemam nista protiv celiak ne pisem ovo iz zle namjere i ja bih volio jacu ligu jer samim time i liga je dosta zanimljivija i napetija za pratit.Celik je svakako tim koji treba da je u vrhu bh fudbala ali ovakvom politikom tesko.Celik,Velez,Jedinstvo,Borac,Zeljo,Zrinjski,Siroki,Sarajevo,Sloboda,Radnik.Liga 10 aBd jednog dana...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ama nemoze,po propozicijama,i pravilima,koji je pisao isti taj savez,Celik ostaje..........wobly92 je napisao/la:Mog'o bi i Rudar umjesto Tekstilca znači uletit
Sve drugo je kriminal i bezakonje,na koje premazani turcin nece sutjeti ko nasi klosari,nego ce na sud od amerike do kine ici..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- svrakino1921
- Kontakt:
SAMO PLACAT POREZ DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI I SVIMA CE BITI BOLJE
Rudar već može igrat na svom stadionu, ne mora ići po drugim gradovima znači i to ispunjavaju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mogao bi ako se budu žalili na odluku saveza da odgodi sjednicu na kojoj bi uz Borac bez licence ostali Sloboda i Gošk,.Mislim da pravno gledano imaju osnovu za takvo nešto jer navedeni klubovi nisu u zakazanom roku ispunili potrebne uvijete za dobijanje licence,.wobly92 je napisao/la: Mog'o bi i Rudar umjesto Tekstilca znači uletit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.