Podavno je na ovoj temi neko reko kao Celik bezze osto u Premijerci, kad ce svakako naredne sezone ispast. Ja stvarno poslije svega ne mogu vjerovati da neko moze vjerovati da Celik moze ispast?Tristan je napisao/la:Prva je: Fudbal je igra u kojoj uvijek pobjedjuju Njemci.FliX je napisao/la:Mnogi su nas otpisali i ismijavali, ali postoje dvije poslovice. Prva je ona "NIJE GOTOVO DOK NIJE GOTOVO"a druga je vezana za ismijavanje i ostalo "KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE"
![]()
![]()
![]()
![]()
Druga je: Premijer liga je liga u kojoj uvijek opstanu Zenicani.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Budi miran jarce maliSariel1987 je napisao/la:Sta je bilo? Pametnice.maca popapala jezik.imate li i jedan konkretan odgovor il cete i dalje cigancit sa istim?TofiTofita je napisao/la:@alban Je l' ovaj tuzlanski Bati?Sariel1987 je napisao/la: Ok ajmo d nesto smijesno.
Daj ugovor o reprogramu.
Daj odluku gradskog vijeca o oproatu dugova prema JP.
Daj papire prenosa ovlaati na turske svercere?
Daj spisak rijesenih ostalih potrazivanja. I da ne bude glup gluplji ne pika receno je i obecano da ce se rijesit.
I ne.tek d necemo ostsvit po strani.vi ste ovu kasu i zakuhali.da bi svoje guzice izvukli.jadno bijedno pijacarski.bljak.
Krcenje bez pokrica .
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Joj kad Dzida uzjase tuzlansku kozu od prvog kola hija mala ojhaaaa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja znam da ih boli, ali cemu uvrede? Ako ih vec boli.. misevi trk u rupu 
-
TofiTofita
- Kontakt:
Fino nas pitaj, gramatički ispravno, pismeno i kulturno - pa odlucimo da li da ti odgovorimo. Nismo zajedno jarce čuvali.Sariel1987 je napisao/la:Sta je bilo? Pametnice.maca popapala jezik.imate li i jedan konkretan odgovor il cete i dalje cigancit sa istim?TofiTofita je napisao/la:@alban Je l' ovaj tuzlanski Bati?Sariel1987 je napisao/la: Ok ajmo d nesto smijesno.
Daj ugovor o reprogramu.
Daj spisak rijesenih ostalih potrazivanja. I da ne bude glup gluplji ne pika receno je i obecano da ce se rijesit.
I ne.tek d necemo ostsvit po strani.vi ste ovu kasu i zakuhali.da bi svoje guzice izvukli.jadno bijedno pijacarski.bljak.
Krcenje bez pokrica .
-
Sariel1987
- Kontakt:
Papire na sunce lafinasi.avenija je napisao/la:Evo dokazi sariele
Samo lafinate.tanki ste bogami.
Onom gore netacno licenca ne pokriva sve ove stavke.
Imal vas jos slabo vam skroz to pokrivanje .ko cist zrak kad zeljezara napravi kakvu pizdariju ehehe
Mis te napravio al ozraceni flix
Ajmo argumentovano papire na sunce ozraceni.
Kako ce ti odgovoriti kad i njima nije nista jasno....i oni bi to htjeli znati.....Sariel1987 je napisao/la:Sta je bilo? Pametnice.maca popapala jezik.imate li i jedan konkretan odgovor il cete i dalje cigancit sa istim?TofiTofita je napisao/la:@alban Je l' ovaj tuzlanski Bati?Sariel1987 je napisao/la: Ok ajmo d nesto smijesno.
Daj ugovor o reprogramu.
Krcenje bez pokrica .
- Brcanskamalta
- Kontakt:
https://media2.giphy.com/media/TwmEnGgxdUT4Y/giphy.gifwobly92 je napisao/la:Prijedor it is.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Nema veze, po kafama nagadjajte kako Celik s tolikim milionskim dugovima dobije licencu a reprograma ni na vidiku. Eto, dali smo vam temu, pa razbijajte glavu.
Sariel1987 je napisao/la:Papire na sunce lafinasi.avenija je napisao/la:Evo dokazi sariele
Samo lafinate.tanki ste bogami.
Onom gore netacno licenca ne pokriva sve ove stavke.![]()
Imal vas jos slabo vam skroz to pokrivanje .ko cist zrak kad zeljezara napravi kakvu pizdariju ehehe
Mis te napravio al ozraceni flix
Ajmo argumentovano papire na sunce ozraceni.

Ne gledaj u reflektore moguce je da ti se pojave crne mrlje pred ocima.
Jedino protiv vas nestavljamo nocne termine jer se brinemo za vas zato sto ne znate gledati utakmicu u nocnom terminu, pola vas oslijepi i opet nam tako vracate braco neka neka..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ovo je vasa realnost i o ovome se zabavite bolje nego sto ovde ispadate smijesni.Meni je ugovor s Čelikom istekao, s time što mi je ugovor istekao, moja priča s Čelikom je gotova. Niko me iz kluba nije kontaktirao, a i da jeste, nemam u planu da ostajem.
P. S jos cekam bar 1 konkretan argumentovan odgovor.dotad
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ono kad umisle da su bitni.smogovci koga boli njonja za vama osim sda kad su izbori zbog glasova realno
Nebitni ste.da nije vaseg arlaukanja ovde ne bi ni primjetio dal ste u ligi.
P. S dakle jedan ovjeren papir? Eeeee smogovci smogovxi
Nebitni ste.da nije vaseg arlaukanja ovde ne bi ni primjetio dal ste u ligi.
P. S dakle jedan ovjeren papir? Eeeee smogovci smogovxi
Pa mi smo jedini klub koji ne mora imati licencu niti bilo koju vrst obaveza ka državi da bi nas Savez spasio. Ove godine smo Borac sjebali jer je jedan morao ići iz RSa jedan iz FBiH. Za godinu dana leti ova nova Zvijezda i leti bodaSlo da Radnik u miru može predstavljati regiju. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A ne, ozbiljno, sad stvarno. Je li te stvarno toliko boli sto je Borac ispao ili sto ce Celik ostat a po tebi je realnije Vitez/Prijedor/Tekstilac ?Sariel1987 je napisao/la:Ovo je vasa realnost i o ovome se zabavite bolje nego sto ovde ispadate smijesni.Meni je ugovor s Čelikom istekao, s time što mi je ugovor istekao, moja priča s Čelikom je gotova. Niko me iz kluba nije kontaktirao, a i da jeste, nemam u planu da ostajem.
-
Sariel1987
- Kontakt:
I onda je svizac smotao...samocelik je napisao/la:Pa mi smo jedini klub koji ne mora imati licencu niti bilo koju vrst obaveza ka državi da bi nas Savez spasio. Ove godine smo Borac sjebali jer je jedan morao ići iz RSa jedan iz FBiH. Za godinu dana leti ova nova Zvijezda i leti bodaSlo da Radnik u miru može predstavljati regiju.
Koji levati.al plicak brate plicak fudini mestri
-
vivaILchelik
- Kontakt:
quote="Sariel1987"]
Daj ugovor o reprogramu.
I ne.tek d necemo ostsvit po strani.vi ste ovu kasu i zakuhali.da bi svoje guzice izvukli ko pocev od onog gnjidica.ako sts svi takvi karakteri blgao vama a i onima koji se s vama u putu ne sretnu .jadno bijedno pijacarski.bljak.[/quote]
Ko si ti da tebi neko daje ugovore i ostale stvake koje si naveo?
Ako je savez dao licencu onda su oni dobili to sto treba, placi sad
Ok ajmo d nesto smijesno.Alban je napisao/la:Ti tek sad shvatioTofiTofita je napisao/la:Pa priglup si onda.Sariel1987 je napisao/la: Wtf?ko nadje poveznicu ima cvaju![]()
Dajte kakvog mudrijeg.prizon je visprenijiod njega je gluplji samo svih7unapad
Daj ugovor o reprogramu.
I ne.tek d necemo ostsvit po strani.vi ste ovu kasu i zakuhali.da bi svoje guzice izvukli ko pocev od onog gnjidica.ako sts svi takvi karakteri blgao vama a i onima koji se s vama u putu ne sretnu .jadno bijedno pijacarski.bljak.[/quote]
Ako je savez dao licencu onda su oni dobili to sto treba, placi sad
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Dupli arsini kmeee, FIFA kme kme, UEFA kmekmekme, zasto se ostalim ekipama progledalo kroz prste kmeeesamocelik je napisao/la:Pa mi smo jedini klub koji ne mora imati licencu niti bilo koju vrst obaveza ka državi da bi nas Savez spasio. Ove godine smo Borac sjebali jer je jedan morao ići iz RSa jedan iz FBiH. Za godinu dana leti ova nova Zvijezda i leti bodaSlo da Radnik u miru može predstavljati regiju.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
vivaILchelik je napisao/la:
-
Sariel1987
- Kontakt:
Boli mene briga.sta kaze pravilnik nek bude.FliX je napisao/la:A ne, ozbiljno, sad stvarno. Je li te stvarno toliko boli sto je Borac ispao ili sto ce Celik ostat a po tebi je realnije Vitez/Prijedor/Tekstilac ?Sariel1987 je napisao/la:Ovo je vasa realnost i o ovome se zabavite bolje nego sto ovde ispadate smijesni.Meni je ugovor s Čelikom istekao, s time što mi je ugovor istekao, moja priča s Čelikom je gotova. Niko me iz kluba nije kontaktirao, a i da jeste, nemam u planu da ostajem.
Al vam ove zakulisne radnje treba pamtit
Vivalachelik ja sam sariel vrhovna prangija za prskanje nemocnih smogovaca.ocete zakebanciju ocete smijeh ocete sukanje.izvolte gospodo branite se.prscem povoljno .
poenta je bila u argumentovanoj rasprwvi.kaze plicak sve izmireno.ok.imatel to napismeno il fudo reAko?
I ne ticu se svi dugovi licence.licenca je vama kap u moru.pitamje ranga takmicenja. Ostali dugovi pitanje opstanka
Je li to sve sto te boli? Znam da ti je tesko, al trpi, sta cesdvokorak je napisao/la:Dupli arsini kmeee, FIFA kme kme, UEFA kmekmekme, zasto se ostalim ekipama progledalo kroz prste kmeeesamocelik je napisao/la:Pa mi smo jedini klub koji ne mora imati licencu niti bilo koju vrst obaveza ka državi da bi nas Savez spasio. Ove godine smo Borac sjebali jer je jedan morao ići iz RSa jedan iz FBiH. Za godinu dana leti ova nova Zvijezda i leti bodaSlo da Radnik u miru može predstavljati regiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.