Jel i do.fu jedan od vas ?
Vecih glupana od mutavih velija forum nije vidio.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
St ce u gore nego d Sanja Celik i da u snu govori CELIK JE CELIK hahahhaha..pa ovi sarajlije su gospoda za ove tuzlake ..Ni banjalucani e ne bune ko tuzlaci hahhahahhaFliX je napisao/la:Reci mu da se Celik nece nikad ugasit! To ce ga dokrajcit.BatistutA19 je napisao/la:Bolje zabrini se Sloga Himin Han il Tuzlla City po novom vam dolazi na Tusanj ..Razmisli o tome bolje ti je, banjalucani su sjbali Borac da i vi ne izvisite ubrzo a ti zapeo za Celik .Mi na terenu nismo zasluzili a ovako jesmo cisto posteno placeni dugovi unazad igracima ,uplacene 2 rate rprograma i najvjerovatnije potisan reprogram..Licencam na prevaru se staje u kraj ko god da je ,en Cibalija hop u 3 ligu nema licence ..I kod nas je pocelo ....Ako ti nije jasno imas CLAN citaj do pocetka sezone mozda i skontas CELIK JE CELIKSariel1987 je napisao/la:Ozraceni u elementu.![]()
Nije cudo sto je fudo nacelnik
Mjenjaces ti nik SVI U ODBRANU jedan je NEDZAD VERLASEVIC hahahhahhahhahahha..Tuzla City ce ti gazit travu na Tusnju a ti zapeo za Celik ....Znam da vam je krivo al hajd sad se nervirajte hahahhaha i citaj CLAN 40sviunapad1010 je napisao/la:Koji kreteni led te yebo![]()
Batistuta jel do.fu rob?
Ma ne sikiraj se ništa,nećete nas ni primjetiti u slavljeničkom ambijentu,ipak se titula u Tuzli slavi naredne sezone,.dvokorak je napisao/la: Ko ce da istrpi SDA Jugend ukoliko stvarno kmečanjem od kriminalnog saveza dobiju licencu? Ili ukoliko naprave podvig sljedece sezone, pa npr vise od dvije ekipe ostave iza sebe i zavrse za njihove uslove na visokom 10. mjestu.To ce da gori.
Meni su tuzlaci iznenadili ,sarajlije su za njih gospoda majkemi ...Zao meni Borca al moralo se presjec i ovo jednom.Borcu niko nije kriv i njih ciljano unistavaju u kosarci rukometu a guraju Igokeu i slicne kluobove i nas su tako htjeli unistit al et nisu uspjei opet Zenica nije dala to. sutil.A kod njih Lesinari il nisu to vidjeli il nisu zeljeli i njima bitnije bilo skandirat o glupostima Mladicu i pjevat o Kosovu na preporuke Dodika a nisu vidjeli videjeli sta im se sprema ..Ne bi o politici al to je otprilike tako ..A za tuzlake ma nek se nerviraju meni su bas simpaticni kad kazu ono nemamo nista protiv Celika a pojedese se ljudi ..Nek malo odmore naspavaju se valja im opet danas pisat o Celiku i nek sanjaju clan 40 i nek buncaju CELIK JE CELIKchily-rz je napisao/la:e moj bati,teži im dan nije pao još od gostovanja Želje u Trebinju,.
Ne nismo sda sekret,nego sdp sekret,privatna prcija puna ovaca ciji se program zasniva za antibosnjastvu,i pljuvanju islama,pokrivenih zena,i svega islamskoga..Pa Slobodi su zakulisne radnje srednje ime,nismo dzaba milione duzni ko i Celik...dvokorak je napisao/la:Uopste se ne sekiram chily vanilli. Ne tangiraju me desavanja u nakaradnoj ligi pod palicom kriminalnog saveza. Da nam kupe titulu? Pa nismo SDA sekret sredine 90ih ili danasnji Kebabspor da zakulisnim radnjama „zavrsavamo“ posao.
I tome se moralo stat u kraj en Cibalija iz prve u 3 ligu izbacen.. Suzavaju oni lagano to idu oni na ligu 10 po svemu i po ovim licncam dugovima ,infrastrukturi ,,Hoce oni ligu 10 to im cilj i ciste klubove ,dobre stadione pa ko moze igrat ce a ko ne moze imaju nize lige ..Et iduca sezona premijer liga reflektori ..Jasno ko dan e sad sto nekom krivo za Celik to njegov problem..Borcu niko nije kriv nego samo Banjaluka .Meni je zao Borca al cim oni guraju Igokeu ,unistili kosarku Borac ,unistili rukomet i njima i jest cilj bio na kraju FK Borac..I nama suu to spremali cak je i klub bio spreman Zenica Cyty al et opet Zenica nije dala Celik..Ovo je poruka svima ko god krene losim putem ceka ga sudbina Borcaakisarajevo92 je napisao/la:Meni je i dalje nevjerovatno da su ovi nasi fakat izbacili nekog iz lige zbog licence, ne vjerujem dok ne pocne nova sezona
CLAN 40 I SANJAJ CELIK I NERVIRAJ SE HAHHAHAHHAegocentrik je napisao/la:Ekipe iz 1.Lige RS koje pretenduju na Borcevo mjesto ce uloziti zalbu u vezi licenciranja NK Celik koje nije imalo nikakvu osnovu. Niti su se isplatile pare, a ni potpisali reprogrami.
Samim tim Celik ima i dalje jako male sanse da se zadrzi u premijer ligi.
Bice vanredna sjednica ovih dana, provjeren info.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.