FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la staragarda » 29 maj 2018, 23:55

Ja ne znam odakle vam ideja uopste da se ljudi etiketiraju kao podrinjci....ono,nekad neko to provuce kroz pricu i to je to..... mislim,ako Sloga upadne u PL sigurno ce biti tih po meni sramnih provokacija al to treba iskulirati.... pogotovo u vrijeme tekmi....meni licno su draza bosanska braca iz Podrinja,krajine, Hercegovine nego ovih par kvazi furaca po tz sto se setkaju u dresovima zvezde i partizana....njih Fukare naravno nece napasti.... ofirno bi bilo to....ljudi hladno po tz setkaju u majama groblja i dresovima zvezde.... al svakom svacije,štaš.....a Husica bi trebalo pretuci....šabanluk na kvadrat..... meni je Sloboda u krvi, zna to par forumasa odlično al neke stvari mi tacno mucninu izazovu... bolje se i ne upustati uopste u diskusije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 29 maj 2018, 23:58

BosanacGorstak je napisao/la: Onako medju nama ima jako dobrih forumasa i mislim da bi bilo posteno da neko od nasih bude mod.
Moze to biti Volim tz,sloga sh,staragarda,il neko od drugih forumasa samo da se ima ko brinuti o temi.
Meni je privlacna opcija i @tarantula,trebao bi mozda i jedan tvrdolinijas koji nece spustati gard povampirenim fukarama,hordama i slicno :urnebes:
Hvala buraz, ali zbog prirode posla ne bih mogao. Spavam 5-6 sati dnevno i to iz dva puta, telefon mi je zabranjen, a biće i mjeseci kad ću biti komunikacijski odsječen od ostatka svijeta.

Predlažem starugardu, mada mislim da on ne bi htio. Onda ti, a može i tarantula. Čini mi se da je on baš iz Simin Hana, prije nego što se osnovala Divizija neko je provalio priču da će pravit "tarantule". :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 30 maj 2018, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 maj 2018, 00:00

To da Azmir radi sa sudijama nije istina. ;) Ja sam siguran da ni jedan sudija nije dobio bona.
U svakoj tekmi gdje je Sloga odigrala lose,protivnik nas je nabusio.Sudije su grijesile i u nasu korist i u nasu stetu.
Sto se tice Olimpika,para,tarantule,mene..ma to je vise zajebancija sa Vukovima i cudi me da si to ozbiljno shvatio..
Da je bilo premiranja,bilo je sigurno..al da su to sad ove cifre s kojim mi baratamo to je nigdje veze..To je vise odgovor na stalno bezvezno prozivanja za ove sudije i slicno.Ako neko moze bez ikakvog dokaza reci da je Azmir zavrsio sudiju mogu i ja isto tako da je Olimpik platio milion maraka Slavenu :mrgreen:
Vukovi su dobra ekipa,momci koji ih podrzavaju su :thumbup:
Dugo vremena pratim forum i ovaj @mokroguz sto navija za Olimpik sa vise strasti i ljubavi prati svoj klub nego 90% navijaca Sarajeva,Zelje,Slobode i slicno.

Prica oko Olimpika je prica da pojedinci vide kako izgleda kad neko forsira neku glupost bez trunke argumenta i bez ijednog dokaza.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 maj 2018, 00:05

VolimTz je napisao/la: Hvala buraz, ali zbog opisa posla ne bih mogao. Spavam 5-6 sati dnevno i to iz dva puta, telefon mi je zabranjen, a biće i mjeseci kad ću biti komunikacijski odsječen od ostatka svijeta.

Predlažem starugardu, mada mislim da on ne bi htio. Onda ti, a može i tarantula. Čini mi se da je on baš iz Simin Hana, prije nego što se osnovala Divizija neko je provalio priču da će pravit "tarantule". :mrgreen:
Ma mislim da ce ova tema biti totalno devastirana u naletu sabanizma,nacionalnog,medugradskog i svakog drugog prepucavanja ako se malo bolje ne bude vodilo racuna.Mnogo puta sto bi pricali o igri,timu,navijacima,ambicijama,eventualnim pojacanjima,vece provedes odgovarajuci na neke i necije gluposti.Cesto puta odlucim da ne odgovorim al to budu takve bljuvotine da moram..

ja sad idem pa ugodno vece
budite pozdravljeni :thumbup:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 30 maj 2018, 01:19

Samo da nas Allah nagradi i da Bajram docekamo u zdravlju, sreci i veselju. Prije toga najveci iftar u regionu kojeg organizuje i troskove za njega snosi pogadjate ko. Babuka nas.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 30 maj 2018, 01:20

tarantula27 je napisao/la:Samo da nas Allah nagradi i da Bajram docekamo u zdravlju, sreci i veselju. Prije toga najveci iftar u regionu kojeg organizuje i troskove za njega snosi pogadjate ko. Babuka nas.
To Babuka!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 30 maj 2018, 01:37

drakensang je napisao/la:Ma ne bavim se, nego mi na kur.ac ide sto glumite ti i tarantula nego postenje,a znaju ptice na grani da je covjek ulozio i u igtacki kadar ali i u sudije. Znamo to i ti i ja, i nema potrebe da pisete o nrkim basnoslovnim iznosima koje Olimpik daje jer tr pare niko nema u ligi. Tacka.
Najvjerovatnije da dotični svjesno širi laži od kako se regisrovao ovdje na forumu. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 maj 2018, 07:58

sta veli dugo prati forum :urnebes:
zakačaš kako ide ona brat za brata :rol: :mrgreen:
evo necu vise, ode predaleko, sportski pozdrav i vama, jbo ovo :salut:

slogash

Post Postao/la slogash » 30 maj 2018, 15:17

Samo 90 minuta Slogu iz Simin Hana dijeli od ulaska u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Klub, koji je do prije nekoliko godina igrao u Kantonalnoj ligi, sada je na vratima bosanskohercegovačke elite. Pobjeda protiv Slavena u Živinicama u posljednjem kolu znači i ulazak Sloge u Premijer ligu. No, sve je moglo biti drugačije da je prošle sedmice Igman napustio Simin Han sa bodovima u džepu. Imali su prednost od 0:2, a Azmir Husić cijelu utakmicu ispratio je na nogama. Kroz glavu mu je vjerovatno svašta prolazilo. Sada, nekoliko dana poslije, gleda to iz drugačijeg ugla.

“Takav je fudbal. Moraš biti nervozan kad gubiš. Šest sedmica smo već pod pritiskom, tako da se nije bilo lako nositi. Svaka utakmica nam je bila finale. Ima tog pada, ali uglavnom to na kraju bude dobro. Gubili smo od Igmana 0:2, ali se vidjelo da smo puno bolja ekipa, gdje smo imali preko 70 posto posjed lopte. Podigla nas je i publika, jer je Igman kleknuo pod pritiskom”, kazao je za “” Azmir Husić, koji se potom osvrnuo i na utakmicu sa Slavenom.

“Imamo bolju ekipu, svjesni smo da nam je ovo sada zadnje finale. U ovom finalu kada pobjedimo, to je gotovo i znači ulazak u Premijer ligu. Naša prednost je što je Slaven obezbijedio opstanak. Mislim da ćemo imati daleko bolji voljni momenat”, optimističan je.

I dok klubovi poput Čelika, Borca ili Veleža tavore u bh. fudbalu, Sloga je rastući projekat, a Husić ističe kako u klubu imaju jasnu viziju šta žele napraviti.

“Mojim dolaskom u Slogu mi smo napravili četverogodišnji plan, koji smo preko 90 posto ostvarili. Nije to bilo ništa napamet. Već sada smo napravili i trogodišnji plan ukoliko uđemo u Premijer ligu. Ne radimo ništa od danas do sutra”, otkrio je prvi čovjek Sloge.

Tamo gdje je stao sa Slobodom, sada želi ostvariti u SLogi, koja će se od naredne sezone zvati Tuzla City.

“O tome ćemo pričati kada budemo Premijer liga. To znači da želimo biti bitan faktor u bh. fudbalu. Što nisam uspio realizirati kroz Slobodu, pokušat ću sa Slogom, odnosno Tuzla Cityjem. Što sa Slobodom nisam uradio za Tuzlu, Tuzlanski kanton, pokušat ću kroz Tuzla City”, najavljuje Husić.

Sloga je često meta pojedinih sportskih medija u Bosni i Hercegovini. Uoči utakmica i nakon njih, Sloga je izložena optužbama da kupuju utakmice, na što je Husić odgovorio:

“U ovom takmičenju protiv nas su korištena sva moguća oružja. Znamo ko to radi i zbog čega. To su nikakvi mediji, jer niko ozbiljan neće pisati o onome zašto nema dokaze. To su neprofesionalci”.

Za kraj, pitali smo ga da li će Sloga naredne sezone igrati na Tušnju, budući da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava uslove za igranje u Premijer ligi.

“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “”.

Husić je kazao kako se već sada razmišlja u Simin Hanu o igračkoj križaljci za narednu sezonu te da će pregovori sa fudbalerima biti agilniji kada ekipa izbori plasman u Premijer ligu. Sudeći po ranijoj praksi, ukoliko Sloga izbori plasman bh. elitu, u ekipu će stići nekoliko zvučnih pojačanja.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 maj 2018, 21:59

Dobar i odmjeren intervju.
Posebno mi se svidaju dva odgovora uvazenog predsjednika.
Tamo gdje je stao sa Slobodom, sada želi ostvariti u SLogi, koja će se od naredne sezone zvati Tuzla City.

“O tome ćemo pričati kada budemo Premijer liga. To znači da želimo biti bitan faktor u bh. fudbalu. Što nisam uspio realizirati kroz Slobodu, pokušat ću sa Slogom, odnosno Tuzla Cityjem. Što sa Slobodom nisam uradio za Tuzlu, Tuzlanski kanton, pokušat ću kroz Tuzla City”, najavljuje Husić.
“Zašto bih igrali na nekom drugom stadionu kada smo iz Tuzle? Sve je završeno, imamo ugovor. To je kao da Sarajevo igra u Zenici, a ima Koševo”, zaključio je Azmir Husić u razgovoru za “”.
I za kraj poslastica :njanjanja:
Husić je kazao kako se već sada razmišlja u Simin Hanu o igračkoj križaljci za narednu sezonu te da će pregovori sa fudbalerima biti agilniji kada ekipa izbori plasman u Premijer ligu. Sudeći po ranijoj praksi, ukoliko Sloga izbori plasman bh. elitu, u ekipu će stići nekoliko zvučnih pojačanja.
Gdje se moze vidjeti kojim igracima istice ugovor ovo ljeto po klubovima iz PL?

Prije bilo kakve igracke krizaljke,volio bi da nam Azmir dovede trenera kako treba?Ja u ovog sadasnjeg lika nemam nimalo povjerenja,ekipa je flopirala u mnogim bitnim tekmama.Neke smo i dobili moze se reci,al na tesku guzovacu.

Odrijesi Azmire kesu i dovedi Ammara Osima :kafa: Za njega bi se isplatilo dobro platit i igraci bi sigurno grizli.Mozes onda da priustis sebi luksuz i da omasis s kojim pojacanjem jer kvalitet trenera ce to nadomjestit.

Skoro sam pisao ali evo opet da kazem da se potajno nadam da ce pitari dobiti borbu protiv uprave i da ce zajedno sa njima i Husref da napusti klub pa eventualno se prikljuci nama.Oni su kao nesto promjenili,al u sustini je bila samo kozmeticka promjena u upravi i valjda istraju u borbi..zilava ona Sabrina :mrgreen:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 31 maj 2018, 15:04

02.06.2018. 17:30 Prva Liga Federacije BiH ,30.Kolo , sezona 2017/18... ....NK SLAVEN - FK SLOGA SH 1:3 (0:2)

....................................................GRADSKI STADION ŽIVINICE
...slika

......................................................................slika

...............................................................................................TRENER:Munever Krajišnikslika

......................................................................BREZIČANIN

........... MAJDANĆIĆ......................NUMANOVIĆ..........................MUJKIĆ..................H. SALIHOVIĆ

..............................DARJAN TODOROVIĆ..............................................MAŠIĆ

..............NUKIĆ................................................KUKIĆ..........................................BERBIĆ

.
...................................................................M. SALIHOVIĆ

----------------------------------------------------------------------------------------------------SUDIJA:TOPUZOVIĆ ELVEDINslika

......................................................................POTURALIĆ

...............OMEROVIĆ.................................gosp.BOŠNJAK...............................VUKMIROVIĆ

....................................MILAKOVIĆ.............................................gosp. STJEPANOVIĆ

.........ŠARČEVIĆ.............................KOSTIĆ.........................................KOJIĆ............................EFENDIĆ

.............................................................................LALIĆ

.........................................................................................................TRENER:MENSUR DEDIĆslika

..................................................................slika

PRVA LIGA FEDERACIJE BiH
Takmičarska sezona 2017/2018

Glavni Sudija Topuzović Elvedin Tuzla
1.Međašni Ahmetašević Nisad Gradačac
2.Međašni Čejvanović Mirza Tuzla
Četvrti Sudac Avdić Admir Kalesija

Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač: Halilagić Ermin (Sarajevo)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slika

slika
karta za utakmicu slaven - sloga 02. 06. 2018

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gradski stadion u Živinicama
Teren travnat, mjestimično bez trave i suh i tvrd.
Vrijeme sunčano ,toplo ali podnošljivo za igranje.
Gledalaca 3 000.
Glavni Sudija Topuzović Elvedin Tuzla
1.Međašni Ahmetašević Nisad Gradačac
2.Međašni Čejvanović Mirza Tuzla
Četvrti Sudac Avdić Admir Kalesija

Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač: Halilagić Ermin (Sarajevo)

Žuti kartoni: -Salihović,Omerkić. Slaven
..............: Šarčević - Sloga

Crveni kartoni:

Strijelci: 0:1 Kostić 35',0:2 Stjepanović 44',1:2 Kukić 56', 1:3',Jazvin 57'.

..........Neiskorišten penal Stokić (43')- Sloga.

NK SLAVEN: Brezičanin, Majdančić, Berbić (Semić), Omerkić (Aličić), Kukić, Salihović, Mujkić, Salihović, Mujagić, Mašić Gogić),Nukić.Trener Krajišnik.

FK SLOGASH: Lalić, Mitrović(Milaković), Efendić, Kostić, Šarčević, Bošnjak(Širanović), Poturalić, Stjepanović, Kojić, Omerović(Jazvin).Stokić.Trener Dedić.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slika
Stoje s lijeva:Bošnjak,Stokić,Poturalić,Kojić,Lalić Kostić
Čuče s lijeva:Omerović,Stjepanović,Mitrović,Efendić i Šarčević

slika
Trener Dedić pozdravlja navijače.

slika
Kapiteni ekipa sa sudijama.

slika
Kostić i gol.Sloga vodi 1:0.

slika
MUJKIĆ RUŠI POTURALIĆA I PENAL.

slika
Stokić šutira,golman u jednu stranu a lopta u drugu ali u stativu -ostaje 1:0.
slika
STJEPANOVIĆ ZAHVATA STOKIĆEV CENTARŠUT I SNAŽNIM ŠUTEM LOPTU ZABIJA POD PREČKU 2:0.GOL KAKAV SE RIJETKO VIĐA

slika
Stjepanović minut kasnije 2:0.Igrači dijele radost sa strijelcem

..............slika

slika

Simin Han slavi Husića: Sloga u Premijer ligi!

Historijski dan za Simin Han
Nogometaši Sloge iz Simin Hana danas su, u posljednjem kolu Prve lige Federacije BiH, izborili plasman u Premijer ligu.
E. Škorić
02.06.18. 19:17

Sloga je osnovana 1955. godine u mjestu Simin Han u Tuzli, a ovo je definitivno najveći uspjeh za ovaj klub. Sve je počelo dolaskom Azmira Husića prije dvije godine, kada je ovaj ambiciozni čovjek krenuo u formiranje jednog ozbiljnog sportskog kolektiva, koji će krenuti u borbu za Premijer ligu.

Žestoku bitku vodila je Sloga ispočetka sa Olimpikom i Zvijezdom, ali je na kraju prva prošla kroz cilj. Ovaj tim je uspio u završnici prvenstva da ostvari pobjede u nekim jako teškim mečevima, a u odlučujućem je danas trijumfovala u Živinicama protiv Slavena (3:1).

Od početka je Sloga napadala, pa je odmah Poturalić zaprijetio, potom i Omerović, no bio je raspoložen Brezičanin na golu domaćina. Stezao se obruč pred golom Slavena, redale su se šanse, Poturalić i Stokić su potom prijetili, zatim i Efendić, ali je Brezičanin bio sjajan.

Slaven je uzvratio preko Kukića, ali je njegov pokušaj zaustavljen. Sloga je do vodstva došla u 35. minuti, kada je Ivan Kostić nakon gužve loptu poslao u mrežu Živiničana. Do kraja prvog dijela Stokić ne koristi penal, ali ubrzo Stjepanović postiže eurogol za 2:0.

Na početku drugog dijela opasni napadi Slavena, ali udarce Nukića i Salihovića sprječavaju golman Lalić i stativa gostujućeg gola.

Kukić je u 55. minuti vratio nadu Olimpiku, koji se nadao kiksu Sloge, ali ubrzo, u 58. minuti, Jazvin postiže pogodak za 3:1 i ovjerava slavlje gostiju iz Simin Hana.

Sloga će naredne sezone po prvi put igrati u Premijer ligi, a svoje mečeve će vjerovatno igrati na stadionu Tušanj i pod imenom Tuzla City.

slika
Hvala ti za sve Husić Azmire.

slika

IGRAČI I OSTALI NAKON UTAKMICE U ŽIVINICAMA

30.(Završno) KOLO. 02.06.2018. 17:30

NK Slaven -FK Sloga SH ....1:3
FK Igman-NK Metalleghe .. 2:0
HNK Čapljina-NK Zvijezda. 2:2
FK Velež-NK Jedinstvo .....2:0
FK Rudar - FK Olimpic ..... 3:2
NK Iskra - NK Bratstvo...... 1:0
NK Bosna - NK TOŠK .........0:3
NK Travnik-HNK Orašje.... .2:3

ZAVRŠNA TABELA 1. FEDERALNE BIH LIGE U FUDBALU SEZONA 2017/18

1.SLOGA SH ....... 30...... 21..... 3..... 6......61:23... 66 (- uspješnost- 73 % )
2.OLIMPIK.......... 30...... 18..... 7..... 5......44:20... 61
3.VELEŽ.............30...... 15.... 10..... 5......49:23... 55
4.ZVIJEZDA........ 30...... 14..... 8...... 8.....38:24... 50
5.ORAŠJE........... 30...... 14..... 5..... 11....46:37... 47
6.BRATSTVO .......30...... 14..... 3..... 13....49:42... 45
7.RUDAR K.......... 30..... 13...... 3..... 14...36:32... 42
8.METALLEGHE.... 30...... 11..... 8..... 11....35:41... 41
9.TOŠK ..............30..... 11...... 5..... 14...35:36... 38
10.BOSNA V.........30..... 10...... 7..... 13...42:49....37
11.ČAPLJINA....... 30......10...... 7..... 13...37:46... 37
12.SLAVEN.......... 30..... 10...... 7..... 13...33:46... 37
13.IGMAN........... 30..... 10...... 6..... 14...31:35... 36
14.NK JEDINSTVO. 30...... 10..... 3..... 17... 28:63... 33
15.ISKRA............ 30....... 9...... 5..... 16...27:46 ...32
16.TRAVNIK........ 30....... 4...... 5......21.. 21:50... 17

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..................

...................

............................................................ "TERUSI" - POLETI PTICO
klavijature-Zlatan Mujkić, bubnjevi -rah.Mufid-Mufe Hadžiefendić,solo gitara -Miodrag Bata Kostić, vokal --Besim Besko Smajlović,-bas gitara - Mustafa Muće Sušić.

...................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 jul 2018, 19:46, ukupno mijenjano 66 puta.
Ja volim FK Tuzla City

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 31 maj 2018, 16:50

Ja ne mogu da vjerujem da je zavidnost na ovolikom nivou, kakvi pacenici :rol:

Pa crknut ce te od ljubomore
Mia San Mia

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 01 jun 2018, 17:23

Kako prenosi SportDC,ako Sloga udje u Pl, novi trener ce biti dosadasnji trener Krupe Starcevic.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 01 jun 2018, 19:21

Pozvan je na iftar pa vidjećemo

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 01 jun 2018, 22:36

Nisam siguran koliko je Starcevic dobar izbor.Nema sumnje da je covjek pravio dobar posao sa Krupom,ali nebi bio prvi koji bi bio potrosen trener u nekom drugom klubu.
Ako obezbjedimo PL,ove sezone ce biti u najmanju ruku krvava borba da se gore opstane.Osim standardne cetvorke Sarajeva,Zelje,Zrinjskog i Sirokog koji imaju dobre ekipe i jaki su financijski,nama preostaje da se borimo sa Krupom,Mladosti,Zvijezdom,Celikom koje takodje imaju bogate vlasnike i vec koliko toliko dobro napravljen sistem unutar kluba i solidan igracki kadar koji moze parirati nasem.Da ne spominjem da ce se mnogi od njih jos dodatno pojacati kao recimo Celik koji je vec najavio da napada vrh tabele.Krupa konstantno ima dobru ekipu,Mladost takodje,Zvijezda ce sigurno dodatno pojacati ekipu i u tom klubu se sistemski radi sto dovoljno govori da su im juniori zavrsili na 2 mjestu Premijer lige.
Od ostalih klubova,tu su Sloboda i Radnik,sa prije svega dobrim trenerima a i solidnim financijama.Iza Slobode stoji gradonacelnik i nema sumnje da ce sigurno grad opet da izdvoji odredjena sredstva da se klub pojaca,a iza Radnika Mladen Krstajic koji je uz to sto je vlasnik i selektor Srbije i siguran sam da svojim autoritetom i kod menadzera a i kod potencijalnih pojacanja za klub ima veliki plus.

Ja nisam jedan od laika koji misli da ce Sloga uci u Premijer ligu,dovesti 2-3 eventualno dobra igraca i da ce svi skidati gace pred njima.Bit ce ovo zajebana sezona pred nama,mislim da je najvaznije da izborimo opstanak ako eventualno udjemo.

Velika je razlika izmedju ove i PL.U ovoj ligi imas manje vise sve kokuze ekipe,dok gore imas sve ekipe koje imaju jake financijere iza sebe.

Zbog svega ovoga potenciram pitanje novog trenera jer ce onaj ko dodje na klubu Sloge morati od njih da izvuce maksimum.
Taj covjek treba da je ogroman autoritet i kod igraca ali i kod ljudi u savezu jer bi njegove rijeci i poslije tekmi gdje bi eventualno bili pokradeni imale neku tezinu.Jednom je to Azmir spomenuo u intervju da je sa dolaskom Cire dobio i dobrog trenera ali i dobio na neki nacin zastitu od sudija jer ipak ako te jedan Ciro proziva to ima tezinu kod ljudi dok jedan Starcevic moze do sutra kukati ali koga boli za Starcevica.

Zato bi radije volio vidjeti kad bi mogli dovesti neko ime poput Ammara Osima,Husrefa Musemica i slicno.Ovi ti ljudi garantuju da ce i lose ekipe koje oni vode imati neku igru,boriti se,stremit nekom visem plasmanu i slicno.

Valjda ne napravimo gresku,jer prvih nekoliko kola nas moze u startu sahranit.Svakom sledecom tekmom klub bi bio u jos vecem sranju a sto je jos gore konkurencija je jaka u obe lige,i za opstanak i za prvaka.

Nek nam je sa srecom sa Slavenom,da s Bozijom pomoci izborimo PL,pa cemo vidjeti sta ce i kako ce da se odvija prica oko trenera i eventualnih pojacanja.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 02 jun 2018, 07:00

Slabo se spavalo, nervoza nekakva u pm. Da nam dragi Allah pomogne. Danas bi mogao biti najsretniji dan za Podrinjce ljubitelje sporta. Babuka nas da ga Allah nagradi donio nam je mnogo radosti i molim Allaha da nam danas srca ispuni srecom. Dosli smo do kraja, sami protiv svih, bez prijatalja jer bezmozgovicima je draze da Zeljo i Sarajevo imaju sigurne bodove nego da mi u Tuzli uzivamo u derbiju. Nije nista zavrseno jos, ratnoprofitetska prcija Muje Selimovica potpomognuta grobarom bh fudbala Dinom Begicem citavu sezonu je radila protiv nas i danas je zavrsni cin njihove komedije. Kupili su sudije, povecali premiju na 400.000 u kesu i nece biti lako. Ipak uz veliku borbenost i Allahovu pomoc mozemo do pobjede. Iskljucujem se do ponedeljka kako hod bude. Zdravi bili ljudi i samo nek fudbal pobijedi. Idemooooo Sloga.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 02 jun 2018, 09:03

tarantula27 je napisao/la:Slabo se spavalo, nervoza nekakva u pm. Da nam dragi Allah pomogne. Danas bi mogao biti najsretniji dan za Podrinjce ljubitelje sporta. Babuka nas da ga Allah nagradi donio nam je mnogo radosti i molim Allaha da nam danas srca ispuni srecom. Dosli smo do kraja, sami protiv svih, bez prijatalja jer bezmozgovicima je draze da Zeljo i Sarajevo imaju sigurne bodove nego da mi u Tuzli uzivamo u derbiju. Nije nista zavrseno jos, ratnoprofitetska prcija Muje Selimovica potpomognuta grobarom bh fudbala Dinom Begicem citavu sezonu je radila protiv nas i danas je zavrsni cin njihove komedije. Kupili su sudije, povecali premiju na 400.000 u kesu i nece biti lako. Ipak uz veliku borbenost i Allahovu pomoc mozemo do pobjede. Iskljucujem se do ponedeljka kako hod bude. Zdravi bili ljudi i samo nek fudbal pobijedi. Idemooooo Sloga.
Nece jaro fudbal pobijedit, nazalost pobijedit ce Sloga onako kako je i naucila s parama. Jer da je fudbal pobjedivao vi bi bili na 5-6 mjestu.
A to sto nemate prijatelja, je sigurno do vas. A imate ona dva pijacarska kluba Brastvo i Orasje oni su vas pomagali i to velikodusno. Znas kad bi Slaven dobio u Orasju ? 2777 godine. Al zato postojite vi,da to nastimate. Zato vas niko nevoli sto ste prljav klub da prljavi nemoze bit.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 02 jun 2018, 10:31

tarantula27 je napisao/la:Slabo se spavalo, nervoza nekakva u pm. Da nam dragi Allah pomogne. Danas bi mogao biti najsretniji dan za Podrinjce ljubitelje sporta. Babuka nas da ga Allah nagradi donio nam je mnogo radosti i molim Allaha da nam danas srca ispuni srecom. Dosli smo do kraja, sami protiv svih, bez prijatalja jer bezmozgovicima je draze da Zeljo i Sarajevo imaju sigurne bodove nego da mi u Tuzli uzivamo u derbiju. Nije nista zavrseno jos, ratnoprofitetska prcija Muje Selimovica potpomognuta grobarom bh fudbala Dinom Begicem citavu sezonu je radila protiv nas i danas je zavrsni cin njihove komedije. Kupili su sudije, povecali premiju na 400.000 u kesu i nece biti lako. Ipak uz veliku borbenost i Allahovu pomoc mozemo do pobjede. Iskljucujem se do ponedeljka kako hod bude. Zdravi bili ljudi i samo nek fudbal pobijedi. Idemooooo Sloga.
De ba tarantula ne prosipaj se dzaba, koja jos budala vjeruje da danas nije 2 ko kuca...Slavenovi igraci ce se sklanjati ako treba da Sloga dobije...Pa azmir je ne tako davno sam donirao 100 stolica za Slavenov stadion i ta utakmica je zavrsena jos prosle polusezone u zadnjem kolu...Pa Slaven ne bi uzeo boda u Orasju nikad da Azmir nije podmazao a za uzvrat je danas 2 u Zivinicama i ovo zna svaki stanovnik Zivinica...Meni je samo zao sto ce posjecenost vjerovatno biti slaba jer se sve zna da je gotovo a utakmica je humanitarnog karaktera jer sve pare od prodatih ulaznica idu za lijecenje oboljelog momka Hakije Osmanovica...Ovo ti je jedina i prava istina oko danasnje utakmice

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2018, 11:05

Trol obicni i provokator zvani tarantula27. Ne bi cudilo i da su mnogi sa podforuma FK Sloboda ovdje pod "tarantulastim" imenima.

Onaj drugi govori daj za trenera Amara Osima, kakvi su to Tuzlaci Boze me sacuvaj.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 jun 2018, 13:39

Bice napeto danas opasno,mozda cak kao protiv Igmana
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.