Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
PLACAJTE POREZ
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Solinas nije SDA vjera to je stranka koliko je meni poznato.Brcanskamalta je napisao/la:Bas zato sto toga kod nas nema,ili ja nisam primjetio,iznenadjuju me i vrijedjaju pisanja ovdje.....pa yebem ga ja.....Ostavite se vjere kada se prepirete u pm.........dvokorak je napisao/la:@Solinas Otisao si predaleko! Ovo o cemu ja pisem, ko stoji iza titula u kukuruz ligi sredinom 90ih? Kao Posteno i sve cisto bilo? Kako se ovaj frankenstajn iz Anadolije ponovo spasio? Ko kaze da nama cvjetaju ruze? Zasto se Borac izbacio, a mi kao nemamo duga? Celik cist? Gosk cist? Ostale ekipe ciste?
A kada je rijec o vokabularu, kalupima razmisljanja i ponasanju nasih komsija po TZ, pa zar u nasem gradu nemaju svi sva prava? Ja iskreno ne znam gdje ti nalijeces na toliki bijes i toliku netrpeljivost u gradu? Nije tema, ali eto....
Ili sam nesto u međuvremenu propustio.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 30 maj 2018, 06:52, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mutave velije provocirate mjesecima. Serete na našoj temi konstantno da vas admin šalje u banovice, a ovih dana ste pisali izbacujete nas ostaje Borac.prisonbreak je napisao/la:Tako je, kmece mnogo, boli ih.tale07 je napisao/la:Posto mi uzimamo mjesto borcu, jel to znaci da smo zavrsili ispred slobode na tabeli
Tuzlaci slobodno kmeciteee, znam da vam nije lahko
Nego kad nece Batistuta institucija vaseg pdf-a da odgovori reci mi jel pukla priča Turčin je jedan od nas u nicaze. I jel fudo isto postao rob preko noći?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Opet nesanica glupko cini svojesviunapad1010 je napisao/la:Mutave velije provocirate mjesecima. Serete na našoj temi konstantno da vas admin šalje u banovice, a ovih dana ste pisali izbacujete nas ostaje Borac.prisonbreak je napisao/la:Tako je, kmece mnogo, boli ih.tale07 je napisao/la:Posto mi uzimamo mjesto borcu, jel to znaci da smo zavrsili ispred slobode na tabeli
Tuzlaci slobodno kmeciteee, znam da vam nije lahko
Nego kad nece Batistuta institucija vaseg pdf-a da odgovori reci mi jel pukla priča Turčin je jedan od nas u nicaze. I jel fudo isto postao rob preko noći?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Turčin i fudo robovi od utorka
Kažu dovode u nicaze Grašu po uzoru na molere iz Međugorja samo da im otpjeva dio kad mi dođe utorak pa i fudo postade jedan od nas
Hoćete li odbijati od Turčina i fude autobuse i dalje
Kažu dovode u nicaze Grašu po uzoru na molere iz Međugorja samo da im otpjeva dio kad mi dođe utorak pa i fudo postade jedan od nas
-
Sariel1987
- Kontakt:
cuj trn u oku. e fakat a sad da se vrate mjesec dva unazad da vide ko je prvi poceo, ccc
nema veze svakom svoje. sportski pozdrav robijo, i sretno danas sutra s ovim wild card.om za PL
nema veze svakom svoje. sportski pozdrav robijo, i sretno danas sutra s ovim wild card.om za PL
- prisonbreak
- Kontakt:
Bas si glupko, sljedece sezone pa pasviunapad1010 je napisao/la:Turčin i fudo robovi od utorka![]()
Kažu dovode u nicaze Grašu po uzoru na molere iz Međugorja samo da im otpjeva dio kad mi dođe utorak pa i fudo postade jedan od nas![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne budi ironican ne stoji ti.Znas ti dobro na sta sam mislio.sviunapad1010 je napisao/la:Solinas nije SDA vjera to je stranka koliko je meni poznato.Brcanskamalta je napisao/la:Bas zato sto toga kod nas nema,ili ja nisam primjetio,iznenadjuju me i vrijedjaju pisanja ovdje.....pa yebem ga ja.....Ostavite se vjere kada se prepirete u pm.........dvokorak je napisao/la:@Solinas Otisao si predaleko! Ovo o cemu ja pisem, ko stoji iza titula u kukuruz ligi sredinom 90ih? Kao Posteno i sve cisto bilo? Kako se ovaj frankenstajn iz Anadolije ponovo spasio? Ko kaze da nama cvjetaju ruze? Zasto se Borac izbacio, a mi kao nemamo duga? Celik cist? Gosk cist? Ostale ekipe ciste?
A kada je rijec o vokabularu, kalupima razmisljanja i ponasanju nasih komsija po TZ, pa zar u nasem gradu nemaju svi sva prava? Ja iskreno ne znam gdje ti nalijeces na toliki bijes i toliku netrpeljivost u gradu? Nije tema, ali eto....
Ili sam nesto u međuvremenu propustio.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
opet bahato celikovci? samo bahato drugovi samo bahato, cuj oni bi todora uzeli ni za kifle nemaju
prodali se turcima ne znaju ni oni za koliko
ljudi dobili sve na gotovs, prodade se svetinja za bud zašto zivote jbte
samo bahato
zasto va je stid petokrake koja vas je i osnovala?
prodali se turcima ne znaju ni oni za koliko
ljudi dobili sve na gotovs, prodade se svetinja za bud zašto zivote jbte
samo bahato
Znao sam da je to problem nek si konacno priznao.
Smeta ljiljan na grbu a?
Smeta ljiljan na grbu a?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
VeseloSariel1987 je napisao/la:opet bahato celikovci? samo bahato drugovi samo bahato, cuj oni bi todora uzeli ni za kifle nemaju![]()
prodali se turcima ne znaju ni oni za koliko![]()
ljudi dobili sve na gotovs, prodade se svetinja za bud zašto zivote jbte![]()
samo bahato
Ljudino ne kontam toliki bijes i mrznju prema Zenici, cuvaj zdravlje ne sekiraj se toliko za nas
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
Sariel1987
- Kontakt:
...
nema smisla ode u oftopic, ako hocete ovo sve treba prebacit na prepucavanja, gdje i spada a ljudim pustit da ozbiljno diskutuju
nema smisla ode u oftopic, ako hocete ovo sve treba prebacit na prepucavanja, gdje i spada a ljudim pustit da ozbiljno diskutuju
Šta će dalje da bude s Borcem, imal kakvih naznaka?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- prisonbreak
- Kontakt:
Sqriel govdeSariel1987 je napisao/la:opet bahato celikovci? samo bahato drugovi samo bahato, cuj oni bi todora uzeli ni za kifle nemaju![]()
samo bahato
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- samoposteno
- Kontakt:
Sta je ovo Tuzlaci od juce nisu spavali koja bolest ovo im sve treba sa kamatama vratit

Petokraka fuj,glupi ideali propale drzave.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
vratimo ndh! tad nam je bilo najboljemma_hz je napisao/la:Petokraka fuj,glupi ideali propale drzave.
45515
Pa oni nisu dobili licencu. Sad bi se valjda trebali takmiciti u Prvoj ligi RS. Meni je to postalo sumnjivo s obzirom na izjavu njihovih celnika. Da ciritam 'ne znamo hocemo li uci u fuziju s nekim klubom i igrati Prvu ligu RS ili krenuti od najnizeg ranga'. Oni ce mozda proglasiti bankrot, jer ne vidim razlog da igraju od najnizeg ranga.Lampard8 je napisao/la:Šta će dalje da bude s Borcem, imal kakvih naznaka?
Borac ima jako puno dugova, najgore sto ti dugovi nisu pravljeni da bi klub imao neku korist, nego je npr. za vrijeme rata kupovano gorivo za vojsku preko racuna Borca i slicno. Borac je bio taoc malverzacija i danas mu to dolazi na naplatu. Njima bi mozda najbolje bilo da ugase klub, krenu od najnizeg ranga i polako doguraju do PL. Ne vidim zasto jedan klub kao Borac ne bi mogao bez vecih poteskoca svake sezone osvojiti neko nize takmicenje i za par sezona uci u Prvu lig RS, a kad se jos malo stabilizuje ili mozda cak odmah napasti PL. Tako bi bili ocisceni dugova i mogli bi normalno funkcionirati. Naravno da to rjesenje nikog ne veseli i naravno da nije fer prema ljudima kojima duguju, ali je to mozda jedini nacin da grad Banja Luka ima normalan nogometni klub. Ako su Parma i Rangers mogli da krenu od nule onda moze i Borac. Fuzija s nekim klubom bi po meni bila silovanje, nije nikakvo rjesenje. Borac treba vremena da se sve smiri, trebaju krenuti ispocetka. Ne znam zasto to neki gledaju kao da je smak svijeta. Opet je to u praksi isti klub s istim imenom, grbom, bojama, navijacima. Za par godina bi gledali jedan stabilniji Borac koji moze biti samo plus za PL.
Vrati me u Austriju,j.ebem ti teroristu Gavrila glupoggrbavicka je napisao/la:vratimo ndh! tad nam je bilo najboljemma_hz je napisao/la:Petokraka fuj,glupi ideali propale drzave.
FK SARAJEVO.
Hehe pa što ste ispali onda što se niste pojačali?prisonbreak je napisao/la:Sqriel govdeSariel1987 je napisao/la:opet bahato celikovci? samo bahato drugovi samo bahato, cuj oni bi todora uzeli ni za kifle nemaju![]()
samo bahato
zasto va je stid petokrake koja vas je i osnovala?moemo vas kupiti, cijrlu rkipu i tusanj. Cuo sam da djasmin imamovski vas drzi kao djecu, radi od sporta sta hoce, fukare vam se raspale, pola vas navija za Slogu, i ti pricad nesto, fujjj
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.