Idemo u Banja Luku na kafu,pa u Prijedor Rudaru na megdan...a la cumur derbi;)neutralan__ je napisao/la:odlicna igra ali kao sto smo naucili neko mora zasrat a to je ovaj put bio kuman koji je bez razloga izveo campija,a kabira ubacuje tek pred kraj utakmice,al bez obzira na sve nismo imali ni srece,da nam je barem jos jedan ko halilovici drina pobjedjuje samo mi ne
joj pa jbt nikad necu prezalit one sve prilike ,onu precku i ona 3-4 suta kad su fudbaleri borca izbili loptu koja je isla u go
p.s ako neko zna gdje idemo sad??
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma osvojit ce nego sta...navijamo za vas...sta hordaš pricaš..prihvati se svojih problema nemas ovdje sta trazit..zapovjednik je napisao/la:Ne igramo kod kuce kao u gostima zato sto su nase najjace oruzje kontre,a inace napad nam je krs pa ne mozemo postic pogodak kod kuce.rtm86 je napisao/la:I
I fakat zanimljivo da igrate mnogo bolje u gostima, ne znam zašto ne koristite takvu taktiku i kod kuće...
Želim vam sreću do kraja sezone, iskreno....
Pozz.. za Zelju i Manijake nadam se da cete osvojit ili bar biti dostojan protivnik u borbi za titulu.
1947!
-
zapovjednik
- Kontakt:
Na kog si mislio?Ljumani_Banovici je napisao/la:ma osvojit ce nego sta...navijamo za vas...sta hordaš pricaš..prihvati se svojih problema nemas ovdje sta trazit..zapovjednik je napisao/la:Ne igramo kod kuce kao u gostima zato sto su nase najjace oruzje kontre,a inace napad nam je krs pa ne mozemo postic pogodak kod kuce.rtm86 je napisao/la:I
I fakat zanimljivo da igrate mnogo bolje u gostima, ne znam zašto ne koristite takvu taktiku i kod kuće...
Želim vam sreću do kraja sezone, iskreno....
Pozz.. za Zelju i Manijake nadam se da cete osvojit ili bar biti dostojan protivnik u borbi za titulu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Arsenalisation je napisao/la:@Urban Batalion---
Druze,cilj nije bio govoriti o brojci ili o necemu drugom vec svi pricate da su ovdje bila samo djeca a svi mi znamo da nisu...Bjezali ste svi od 7-77 god...hehe ima jedan post a kaze :"Mislim da je ovdje barem 20 Fukara istrcalo Olimpijsku normu u disiplini na 400 m sa preponama..."
ali nije ni to bitno...vec vi govorite nesto skandirate djeci koja su dosla sa majkama i imaju po 11-12 godina...psujete im mater a one su odmah iza te djecice stvarno neznam zasto vam je to trebalo...kako bi se vi osjecali da cujete da vasem djetetu psuju mater momci koji bi trebali imati nesto u glavi...
zbog cega? jeli zbog alipasinog polja dosli ste se osvetiti?
Ujedno komsijama iz Banovica puno srece i nadam se da ce izaci iz krize rezultata na domacem terenu....nas kanton zasluzuje da ima vise prvoligasa i nadam se da ce uz ova sadasnja 3 ako bog da jos koji izboriti premier ligu u buducnosti
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 25 sep 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Urban Batalion
- Kontakt:
Dobro je da si se i ti ubacio nisam mogo sam trebala mi pomoc iskusnijeg.SaltCityAttack je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:@Urban Batalion---
Druze,cilj nije bio govoriti o brojci ili o necemu drugom vec svi pricate da su ovdje bila samo djeca a svi mi znamo da nisu...Bjezali ste svi od 7-77 god...hehe ima jedan post a kaze :"Mislim da je ovdje barem 20 Fukara istrcalo Olimpijsku normu u disiplini na 400 m sa preponama..."
ali nije ni to bitno...vec vi govorite nesto skandirate djeci koja su dosla sa majkama i imaju po 11-12 godina...psujete im mater a one su odmah iza te djecice stvarno neznam zasto vam je to trebalo...kako bi se vi osjecali da cujete da vasem djetetu psuju mater momci koji bi trebali imati nesto u glavi...
zbog cega? jeli zbog alipasinog polja dosli ste se osvetiti?... nego prva ekipa fukara se okupljala u kavezu, a ovi iz gornjeg dijela grada su gore uglavnom mladji bili...svakako da je bilo i onih starih, ali kojih pitas li se?... bilo kako bilo niko ovo ne osporava mi se od toga ne stidimo to nam je bila skola, da nisu smjeli oni mladji se skupljati odvojeno....drugo mi ne postavljamo snimke sa alipasinog, a vi dobro znate da je bilo barem slicno ovome, ali uloge razlicite...prvo ralzika je nekome praviti ceku na alipasinom pri povratku fukara iz lukavice i onda nestati, a drugacije kad dijeca bjeze nespremna... vi kako vidim baklje, cigle pravo ste se dobro spremili za osvetu
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma pusti forum ebo price.. nego pozelimo komsijama puno srece i da ne pomisle da ih mi nesto mrzimo nedo bog... samo sam s ejavio jer mi je bilo presmjesno vidjeti ismijavanje komsija na sliku koja je uslikana dok se fukare jos nisu ni skupile 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ma ne mrzimo mi njih kakvi to nego oni nas podjebaju malo radi furke.SaltCityAttack je napisao/la:ma pusti forum ebo price.. nego pozelimo komsijama puno srece i da ne pomisle da ih mi nesto mrzimo nedo bog... samo sam s ejavio jer mi je bilo presmjesno vidjeti ismijavanje komsija na sliku koja je uslikana dok se fukare jos nisu ni skupile
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma niko vas nije podjeba*o nego ste bili rasuti tad po tribini..i sjedili ste...koji se kur*c svadjamo jbt..bilo vas kolko vas bilo...ha yaUrban Batalion je napisao/la:Ma ne mrzimo mi njih kakvi to nego oni nas podjebaju malo radi furke.SaltCityAttack je napisao/la:ma pusti forum ebo price.. nego pozelimo komsijama puno srece i da ne pomisle da ih mi nesto mrzimo nedo bog... samo sam s ejavio jer mi je bilo presmjesno vidjeti ismijavanje komsija na sliku koja je uslikana dok se fukare jos nisu ni skupile
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
**** pjesmu brines li se ti dali cete pobijediti kod kuce i jednu tekmu u vovom prvenstvu??
[/quote]
znam da necemo..nemoram se opterećavat[/quote]
sta sam reko...jos jedan poraz

znam da necemo..nemoram se opterećavat[/quote]
sta sam reko...jos jedan poraz
1947!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakve svadje brate po forumu ne pada meni na pamet
.... nego sluso sam na radiju igrali ste danas dobro imali ste prilika i opet zijaniste....ebiga bice tesko za Buducnost , jer zaista za sada ste vi sa Drinom bas najvise ugrozeni.... doduse nismo ni mi daleko, ali ipak je ocekivati da se mi lakse mozemo izvuci iz te situacije
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma jaci ba bili...ovi samo 2 lopte sutnuli ka golu..dok smo mi imali bezbroj sansi...stvarno nesto nije u redu..neszo ne valja u klubu..jbg..tesko cemo se izvuc...mozda krenemo u 2.dijelu sezone bolje...moze se svasta ocekivati..SaltCityAttack je napisao/la:ma kakve svadje brate po forumu ne pada meni na pamet.... nego sluso sam na radiju igrali ste danas dobro imali ste prilika i opet zijaniste....ebiga bice tesko za Buducnost , jer zaista za sada ste vi sa Drinom bas najvise ugrozeni.... doduse nismo ni mi daleko, ali ipak je ocekivati da se mi lakse mozemo izvuci iz te situacije
1947!
-
pitar-istok
- Kontakt:
pozdrav za Banoviće.Ja sam vas gledao protiv Sarajeva i mogu reći da do 65-70 minute imate igru,a poslije se gubite tj.ekipa Budućnosti nema snage za svih 90 minuta.Kasnije sam pričao sa Smailom Karićem i ocem od vašeg malog Mujića što je u Olimpiku,koji su se složili da ekipa nije adekvatno odradila pripreme na fiz.snazi.Karić je trener za vas,Ja sam iz Sarajeva i radi svojih prijatelja gotivim vaš klub i nebi volio da jednu sezonu odigrate u PL,nego da budete stardarni u premijer ligi.Zato vi navijači se izborite na tome i nek vam klub vode stručni ljudi ko što je Smail Karić.Još jednom veliki pozdrav iz Sarajeva za sve Banovićane.
-
Bjorn Borg
- Kontakt:
DRUGA LIGA!!!
Vratili smo vam za onaj gol u 90.min i izbacivanje iz lige 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pogledaj sta meni piše u potpisu evo vec 2-3 hefte...Politika sada vlada u klubu...vidjet cemo hoce li ko napustiti...pitar-istok je napisao/la:pozdrav za Banoviće.Ja sam vas gledao protiv Sarajeva i mogu reći da do 65-70 minute imate igru,a poslije se gubite tj.ekipa Budućnosti nema snage za svih 90 minuta.Kasnije sam pričao sa Smailom Karićem i ocem od vašeg malog Mujića što je u Olimpiku,koji su se složili da ekipa nije adekvatno odradila pripreme na fiz.snazi.Karić je trener za vas,Ja sam iz Sarajeva i radi svojih prijatelja gotivim vaš klub i nebi volio da jednu sezonu odigrate u PL,nego da budete stardarni u premijer ligi.Zato vi navijači se izborite na tome i nek vam klub vode stručni ljudi ko što je Smail Karić.Još jednom veliki pozdrav iz Sarajeva za sve Banovićane.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Bjorn Borg je napisao/la:DRUGA LIGA!!!Vratili smo vam za onaj gol u 90.min i izbacivanje iz lige
ee nije u 90. minuti vec u 80. minuti
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:pogledaj sta meni piše u potpisu evo vec 2-3 hefte...Politika sada vlada u klubu...vidjet cemo hoce li ko napustiti...pitar-istok je napisao/la:pozdrav za Banoviće.Ja sam vas gledao protiv Sarajeva i mogu reći da do 65-70 minute imate igru,a poslije se gubite tj.ekipa Budućnosti nema snage za svih 90 minuta.Kasnije sam pričao sa Smailom Karićem i ocem od vašeg malog Mujića što je u Olimpiku,koji su se složili da ekipa nije adekvatno odradila pripreme na fiz.snazi.Karić je trener za vas,Ja sam iz Sarajeva i radi svojih prijatelja gotivim vaš klub i nebi volio da jednu sezonu odigrate u PL,nego da budete stardarni u premijer ligi.Zato vi navijači se izborite na tome i nek vam klub vode stručni ljudi ko što je Smail Karić.Još jednom veliki pozdrav iz Sarajeva za sve Banovićane.
politika je uvijek i vladala samo uvijek kad zagusti tek tad se opamete vidjecemo sta ce sad bit!! pozzz sa Sarajlije!!
ne,nije vam za to vraceno...za regularne pobjede ok,(ako ih je uopste i bilo)svaka cast.sjetite se zadnjeg kola pl u sezoni 2004/2005.vi kupujete bodove u ugljeviku(inace prvi bodovi na strani za citavu sezonu),zeljo na grbavici pusta zepce 1-2 (to je bila prica za sebe u i oko stadiona,toka utakmice i rezultata)i borac ispada.a potrebno je bilo samo da rudar ili zeljo uzme bod na svom terenu.ali neka,bitno je bilo da borac ispadne...e sad da ne duzim previse,kad je jasno sta se sve desilo,da zakljucimo da su akteri pomenute price na jako niskim granama.rudar ugljevik sad igra neku podrucnu ligu rs,zepče takođe igra neku seljacku ligu,budućnost nema bas nikakvu perspektivu,vjerovatno curik odakle ste i dosli,a želji smo samo dio naplatili u kupu,sljedi prvenstvo...e sad pogledajte gdje sad borac,a gdje ste vi.tako da ima neko odozgo ko nas malo zenta,pa kazni ,pa nagradi,za sva djela odnosno u konkretnom slucaju nedjela koja se cine,ipak ste vi dosta mali za jednu masineriju kakav je borac...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise provejava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Bili su na najboljem putu da nakon teme Borac i Zrinjski,zatvore i temu Velez,ali,srecom, modovi su ih rezolutno sasjekli banovima.Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu misliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 26 sep 2010, 02:18, ukupno mijenjano 3 puta.
- neutralan__
- Kontakt:
blrs je napisao/la:ne,nije vam za to vraceno...za regularne pobjede ok,(ako ih je uopste i bilo)svaka cast.sjetite se zadnjeg kola pl u sezoni 2004/2005.vi kupujete bodove u ugljeviku(inace prvi bodovi na strani za citavu sezonu),zeljo na grbavici pusta zepce 1-2 (to je bila prica za sebe u i oko stadiona,toka utakmice i rezultata)i borac ispada.a potrebno je bilo samo da rudar ili zeljo uzme bod na svom terenu.ali neka,bitno je bilo da borac ispadne...e sad da ne duzim previse,kad je jasno sta se sve desilo,da zakljucimo da su akteri pomenute price na jako niskim granama.rudar ugljevik sad igra neku podrucnu ligu rs,zepče takođe igra neku seljacku ligu,budućnost nema bas nikakvu perspektivu,vjerovatno curik odakle ste i dosli,a želji smo samo dio naplatili u kupu,sljedi prvenstvo...e sad pogledajte gdje sad borac,a gdje ste vi.tako da ima neko odozgo ko nas malo zenta,pa kazni ,pa nagradi,za sva djela odnosno u konkretnom slucaju nedjela koja se cine,ipak ste vi dosta mali za jednu masineriju kakav je borac...
drug jesili ti bio danas na utakmici?????? stv vi niste nikakva "masinerija" nacisto smo bili puno bolji samo sto nismo imali srece,vama ipak cestitam na pobjedi i zelim sve najbolje! P.s mogli ste se uvjerit danas na tekmi ko su zaista Banovicani na kraju su vasi fudbaleri dobili ovacije od strane nasih navijaca !!pozzz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.