FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
meni je danas dobro, ne znam za vas :opaopa:
-
Sariel1987
- Kontakt:
zalosno. jedno je zajebancija.
a drugo kad to postane ozbiljan problem.
a drugo kad to postane ozbiljan problem.
svaki problem se moze rijesit kvalitetnim saketanjem :kafa:
-
Sariel1987
- Kontakt:
hvala care al nama to nista ne znaci.O tome ćemo pričati kada budemo Premijer liga. To znači da želimo biti bitan faktor u bh. fudbalu. Što nisam uspio realizirati kroz Slobodu, pokušat ću sa Slogom, odnosno Tuzla Cityjem. Što sa Slobodom nisam uradio za Tuzlu, Tuzlanski kanton, pokušat ću kroz Tuzla City”, najavljuje Husić.
ako nije sloboda u pitanju dzaba ti da je i liga prvaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo suprotno, ova uprava nije nikakav grobar Slobode. Jedan od grobara Slobode ti upravo neki dan udje kod Azmira u stranku. I niz njih nikakve veze sa carsijom nemaju vec vise sa SDA i kasnije SBB.VolimTz je napisao/la:
Ja još uvijek volim Slobodu, ali ne volim ljude oko nje. One koji su joj krv isisali a koji su se kleli da su "čaršija", one koji su sa tribine otjerali cijeli grad, one koji navijaju za Slobodu samo iz inata prema svim ostalim navijačima, to su oni što više mrze Sa nego što vole Tz. Sloga mi je drag klub, i uopšte ne vidim neki sukob, ovaj što kao ima, su kreirali upravo ovi grobari Slobode ne bi li se zaboravilo ono što su učinili klubu.
Neću se više javljati, sretno.
A postojanje Sloge u gradu koje kreira Azmir je kontra Slobode, Tuzla je mali grad za dva kluba i jedan uskoro ce po savezu da leti iz PL.
sa Slogom, tj. Tuzla Cityjem da uradi nesto za Tuzlu :lol:
mozda je htio reci za Podrinje i to je ok!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ba nidje veze, namece nam covjek nesto sto nismo, a sve zbog politike. Nemoj raditi nista za nas bgt, zadovoljni smo i ovako. Bolje 100 godina ponosno bez trofeja nego kupljena titula sa Kukom i plastikom.Chinaglia je napisao/la:sa Slogom, tj. Tuzla Cityjem da uradi nesto za Tuzlu![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
ovo s pda mi nikako ne ide u glavu, da je uso u nezavisni blok, ili osnovao novu stranku pa haj. al kukina stranka. 
tuzlaku krivo jer nije usao u njegovu stranku!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ti si mi sumnjiv, blizu zivis, a volis pogledati dobrog fudbala. A znamo svi ko igra najboljeg fudbala, pa Sloga Simin Hanska.Chinaglia je napisao/la:tuzlaku krivo jer nije usao u njegovu stranku!
Ja sam bio prinudjen da predivnog @VolimPodrinje prekinem
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
Nit' dolaze iz citya nit' koji đavo. Trebali su ostati Sloga.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Naravno da mu Grad mora dat dozvolu da službeno ubaci Tuzla u ime.Aerials je napisao/la:Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
'bem ti onda i grad i upravu, jesu l' oni dobri s glavom?Penaltiky je napisao/la:Naravno da mu Grad mora dat dozvolu da službeno ubaci Tuzla u ime.Aerials je napisao/la:Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa to su igrice bile cijelo vrijeme dobro Jasminu dobro Azmiru a Slobodu i nas ko yebe.Aerials je napisao/la:'bem ti onda i grad i upravu, jesu l' oni dobri s glavom?Penaltiky je napisao/la:Naravno da mu Grad mora dat dozvolu da službeno ubaci Tuzla u ime.Aerials je napisao/la:Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
Pa jasmin bi za pare i mater prodao kamoli naziv Tuzla .
Pa toliko se "krvili"a dade mu i Tusanj .Samo pare.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Za pare se sve moze sredit, gradonacelnik nije iz Tz oa mu ne smetaAerials je napisao/la:'bem ti onda i grad i upravu, jesu l' oni dobri s glavom?Penaltiky je napisao/la:Naravno da mu Grad mora dat dozvolu da službeno ubaci Tuzla u ime.Aerials je napisao/la:Je l' Azmir morao tražiti neku dozvolu da u ime kluba ubaci "Tuzla" ili? Nisam upućena.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je rekao da od malih nogu navija za Slobodu, da ga je otac dovodio na utakmice. A sada govori za novinare mi smo iz Tuzle, tresao sam se, u kupu kad igramo nada se prolasku Sloge. Znaci velike su sanse da on dok nije kao predsjednik pogledao utakmicu Slobode nije Tusnja ni na razglednici vidio.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Jasmin ti je isti takav...I Senad isto tako.....godinama nije krocio na Tusanj....tuzlak1987 je napisao/la:On je rekao da od malih nogu navija za Slobodu, da ga je otac dovodio na utakmice. A sada govori za novinare mi smo iz Tuzle, tresao sam se, u kupu kad igramo nada se prolasku Sloge. Znaci velike su sanse da on dok nije kao predsjednik pogledao utakmicu Slobode nije Tusnja ni na razglednici vidio.
Sve je interes novac i politika.Skontaj to vec jednom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je politika onda se Jasmin drogira jer mu ovo ne ide u korist nikako niti njegovim saradnicima i masineriji, ako im Kuko i Azmir preuzmu grad ima svi na biro da idu.Brcanskamalta je napisao/la: Jasmin ti je isti takav...I Senad isto tako.....godinama nije krocio na Tusanj....
Sve je interes novac i politika.Skontaj to vec jednom.
To što Sisoja nabija naziv Tuzla City ne znači da se klub službeno tako zove
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.