Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Skver
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Skver » 30 maj 2018, 15:56

tuzlak1987 je napisao/la:
Skver je napisao/la: Pazi da ne bi dobio izvjestaj, moze uticati na tvoju politicku karijeru.....
Pusti folbiya, ima bujnu mastu. U stranku nikada ne bih usao, prije bih odeslio iz drzave.
Vidjen si, brze bolje si skinuo slikicu, nije samo on vidio..... ;) ima nas vise koji smo vidjeli....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2018, 15:59

Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Skver je napisao/la: Pazi da ne bi dobio izvjestaj, moze uticati na tvoju politicku karijeru.....
Pusti folbiya, ima bujnu mastu. U stranku nikada ne bih usao, prije bih odeslio iz drzave.
Vidjen si, brze bolje si skinuo slikicu, nije samo on vidio..... ;) ima nas vise koji smo vidjeli....
hahahah znaci ja stavio da vidite, da bih sada negirao. Zasto bih stavio da bih se otkrio? Stavio sam jer je obrazovan covjek, sposoban i dobar kandidat pa mi skinuli odmah iz moderacije. :salut: Da nisu skinuli bilo bi i sada.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 maj 2018, 16:38

SMIRI SE TUZLO
SMIRI SE ZENICO
I MIRNA JE BOSNA
:bih: :bih: :bih: :bih:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 maj 2018, 16:49

Rigoletto je napisao/la:Dok je velikana bit ce i bosne
Radujes li se ti sto je Celik osto il kod tebe proglaseno 7 dana zalosti :mrgreen: :mrgreen: Sad napad na titulu hahahhaha dosta je i vas

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 maj 2018, 16:51

Ovi Tuzlaci ce izludit do 1 kola hahahahha,i danas im tema Celik ,ma bujrum kod nas na temu pa pisite sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2018, 16:54

BatistutA19 je napisao/la:Ovi Tuzlaci ce izludit do 1 kola hahahahha,i danas im tema Celik ,ma bujrum kod nas na temu pa pisite sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hoce li koBr preuzeti likCe? Zamisljam da vas preuzme i u prvom kolu mlatne Zelju na Grbavici, jbt vjesali bi Misimovica odmah poslije tekme. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 maj 2018, 17:04

Sabinho je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:Ovi Tuzlaci ce izludit do 1 kola hahahahha,i danas im tema Celik ,ma bujrum kod nas na temu pa pisite sa nama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hoce li koBr preuzeti likCe? Zamisljam da vas preuzme i u prvom kolu mlatne Zelju na Grbavici, jbt vjesali bi Misimovica odmah poslije tekme. :rol:
Ma ne sluti nam dovoljno nas evo mrze i bez brke mozes zamislit tek kad bi nas preuzeo :D

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 maj 2018, 17:22

Sabinho je napisao/la:
Ne zna se to nista drug ko ce bit trener i igraci al et bitan sad za sad opstank ,na terenu nismo zasluzili al licencom jesmo .Zao mi Borca la njima je kriva Banjaluka i niko drugi ...Al mene cude ivi tuzlaci jbte pise lijepo clan 40 ko ostaje u ligi ako Borac nema licencu i pod kojim uslovima bi Rudar Prijedor il Tekstilac usli u Premijer lig a to je samo da uz Borac nije dobio Gosk i Sloboda licencu e tad bi neko uso iz 1 lige RS al opet oni glupa pitanja postavljaju ..Vidimo s abd i bar da udjete u grupu u ligi evrope i vi i Zeljo i Siroki i Zrinjski..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 maj 2018, 17:25

BatistutA19 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ne zna se to nista drug ko ce bit trener i igraci al et bitan sad za sad opstank ,na terenu nismo zasluzili al licencom jesmo .Zao mi Borca la njima je kriva Banjaluka i niko drugi ...Al mene cude ivi tuzlaci jbte pise lijepo clan 40 ko ostaje u ligi ako Borac nema licencu i pod kojim uslovima bi Rudar Prijedor il Tekstilac usli u Premijer lig a to je samo da uz Borac nije dobio Gosk i Sloboda licencu e tad bi neko uso iz 1 lige RS al opet oni glupa pitanja postavljaju ..Vidimo s abd i bar da udjete u grupu u ligi evrope i vi i Zeljo i Siroki i Zrinjski..
Polako bati puno bi to bilo da svi udju u grupe bila bi guzva a i pala bi gledanost europa lige

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 maj 2018, 17:50

Iskreno ja bi volio da svi udju u grupu ,ja uvijek navijam za sve nase klubove ,samo me nekad nacionalizam iznervira kod nekih ekipa kad igraju evropu a valjda ce i to prestat

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2018, 17:52

Bati prijatelju ispast će Rudar dogodine i vi ćete uletit ne brini
likĆe braća naša!! <3
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 30 maj 2018, 18:12

wobly92 je napisao/la:
likĆe braća naša!! <3
Smo citaj prijatelju CLAN 40 ko ostaje u ligi i CLAN 54 stav 35 DRUGOSTOPENA KONACANA I IZVRSNA PRRESUDA ...........IOstalo ne moras ccitat ...Ti se vise brines o Celiku nego mi hahhahah ---brine se ti o TUZLA CITY kakvi su palnovi ,kakvi su tu ciljevi puni su ko brod a nama pusti da se o Celiku brinemo i opusteno ko na duseku u Makarskoj i daj bolan odspavajte malo zavlada CELIKFOBIA u Tuzli kod nekh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..Lijep pozzzzzzz

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 maj 2018, 18:15

wobly92 je napisao/la:
likĆe braća naša!! <3
E jesi lud :urnebes: :rol:

High

Post Postao/la High » 30 maj 2018, 18:25

Sve što jedan navijač Borca, ako ima ijedan više među živima, treba znati je ovaj klip i drugi komentar ispod njega:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2018, 18:43

High je napisao/la:Sve što jedan navijač Borca, ako ima ijedan više među živima, treba znati je ovaj klip i drugi komentar ispod njega:

koze like this comment
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 maj 2018, 18:53

Fk Radioaktivspor
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 maj 2018, 18:55

Brcanskamalta je napisao/la:Fk Radioaktivspor
:facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2018, 18:56

BatistutA19 je napisao/la: Smo citaj prijatelju CLAN 40 ko ostaje u ligi i CLAN 54 stav 35 DRUGOSTOPENA KONACANA I IZVRSNA PRRESUDA ...........IOstalo ne moras ccitat ...Ti se vise brines o Celiku nego mi hahhahah ---brine se ti o TUZLA CITY kakvi su palnovi ,kakvi su tu ciljevi puni su ko brod a nama pusti da se o Celiku brinemo i opusteno ko na duseku u Makarskoj i daj bolan odspavajte malo zavlada CELIKFOBIA u Tuzli kod nekh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..Lijep pozzzzzzz
Poyy za brata zeničkog, vraćate se dogodine akobogda jači nego ikad! Tu smo uz vas!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 30 maj 2018, 18:57

Brcanskamalta je napisao/la:Fk Radioaktivspor
Durumspor
Kebabspor
Uefaspor
Fifaspor
Clan40spor

kmeeeeee kuknjava pa sve smo isplatili kuknjava Čeliku se rok nije produzavao kuknjava kuknjava
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 maj 2018, 18:57

Neko je sljedeci.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.